16 Nisan 2009, Perşembe 08:35:29

Erkilet Havaalanı büyütülüyor

Erkilet Havaalanı iç hatlar terminali yenilenecek. Kapasitesi yetersiz kalan iç hatlar terminal binasının yenilenmesi için Devlet Hava Meydanları İşletmesi tarafından ihale yapıldı.
  • Erzurum Kayseri kardeşliği// Kayseri'ye ONURAİR yeniden sefere başlasın//Erzuruma PEGASUSAİR yeniden sefer başlasın//ama mevcut olan uçuşlarda aynen devam etsin
  • onur air daha zahmetsiz ve ballı bir yer buldugundan dolayı bu hatta rekabet etmekten vazgecmiş olabilir.. sorun degil thy nın gunde 4 tane tarifeli ucagı var ve hepsi doluluk oranı fena degil.. kayserili kaliteyi sever saten.. ayrıca sunexpress ten antalya kayseri seferlerinin bir an önce baslatılmasını bekliyoruz..
  • onurair kayseri uçuşlarını durduryorsa illa ki bir kaybı zararı vardır, bunun başka sebebi kayserinin rengi sarıkırmızı ben beşiktaşlıyım olacak değil herhalde
  • kayseri havaalını büyüyor. onur air kayseri uçuşlarını durduruyor ne kadar tezat bir durum...burdan onur yetkililerine sesleniyorum lütfen bu kararınızı yeniden gözden gecirin...pişman olmayacaksınız emin olun kayseriler onur air i bekliyor.
  • Erzuruma da ayrı VIP terminali yapılsın, Pegasus sefer başlatsın.

Erkilet Havaalanı iç hatlar terminali yenilenecek. Kapasitesi yetersiz kalan iç hatlar terminal binasının yenilenmesi için Devlet Hava Meydanları İşletmesi tarafından ihale yapıldı. Terminal binası yapımı ihalesini alan firma, çalışmalara başladı.

Eski terminal binası yıkılacağı için yolcu transferinde yeni düzenlemeler yapıldı. İç hatlar giden yolcuları, dış hatlar terminalini kullanmaya başladı. İç hatlar gelen yolcular ve VIP yolcuları için ise geçici olarak çadırlı terminal oluşturuldu.

Erkilet Havaalanı büyütülüyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 15 yıl önce
Erzurum Kayseri kardeşliği// Kayseri'ye ONURAİR yeniden sefere başlasın//Erzuruma PEGASUSAİR yeniden sefer başlasın//ama mevcut olan uçuşlarda aynen devam etsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
onur air daha zahmetsiz ve ballı bir yer buldugundan dolayı bu hatta rekabet etmekten vazgecmiş olabilir.. sorun degil thy nın gunde 4 tane tarifeli ucagı var ve hepsi doluluk oranı fena degil.. kayserili kaliteyi sever saten.. ayrıca sunexpress ten antalya kayseri seferlerinin bir an önce baslatılmasını bekliyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
onurair kayseri uçuşlarını durduryorsa illa ki bir kaybı zararı vardır, bunun başka sebebi kayserinin rengi sarıkırmızı ben beşiktaşlıyım olacak değil herhalde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kayseri havaalını büyüyor. onur air kayseri uçuşlarını durduruyor ne kadar tezat bir durum...burdan onur yetkililerine sesleniyorum lütfen bu kararınızı yeniden gözden gecirin...pişman olmayacaksınız emin olun kayseriler onur air i bekliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Erzuruma da ayrı VIP terminali yapılsın, Pegasus sefer başlatsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000