21 Aralık 2013, Cumartesi 16:34:57

ENGELSİZ SEYAHAT SLAYTLA ANLATILIYOR

Balıkesir Koca Seyit Havalimanı’da ‘Engelsiz Havaalanı Projesi’ kapsamında sağlanan kolaylıklar, slayt gösterimi olarak yolculara anlatılıyor.
  • Kardeşim biran önce uluslararası uçuşları yapında, bölge kalkınsın. 20 yıldır aynı hikaye. Bölgede çok potansiyel var.
  • kucuklukten berı bu havaalanına tellerın kenarından bakıyordum park halınde duran ucaklara.. ve suan sıvıl havacılık okuyorum ınsallah bu guzel havaalanında calısacagm.gelısımıne bızde katkıda bulunmak ıstıyrz.

Balıkesir Koca Seyit Havalimanı’da ‘Engelsiz Havaalanı Projesi’ kapsamında sağlanan kolaylıklar, slayt gösterimi olarak yolculara anlatılıyor.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü’ne bağlı olan, Edremit Körfezi sınırlarındaki Balıkesir Koca Seyit Havalimanı’nda uygulanan ‘Engelsiz Havaalanı Projesi’ dikkat çekiyor. Havalimanı yetkilileri tarafından, engelli yolcuların kolayca ulaşım sağlamalarına yardımcı olmak amacıyla yapılan tüm hizmetler, hazırlanan slayt gösterimiyle anlatılıyor. Hazırlanan slayt gösterimi, havalimanı terminalinde ve web sitesinde halkın gösterimine sunuluyor. Slayt gösteriminde, havalimanına girildiğinden itibaren engelli kişilere sağlanan tüm kolaylıklar fotoğraf ve yazılarla anlatılıyor. Slayt gösterim sayesinde, engelli yolcular kimseye soru sorma gereği duymadan kendileri için sağlanan kolaylıkları öğrenmiş oluyor.

Havalimanında, engelli araç park yerleri, engelli rampaları, AB standartlarına uygun engelli yürüyüş yolları, engelli tuvaletleri, engelli kişi taşıma araçları, engelli kişilerin erişebileceği telefonlar, engelli kişilere refakat edebilecek görevliler bulunurken, engellilere hizmet edebilmesi için personel eğitimleri veriliyor.

ENGELSİZ SEYAHAT SLAYTLA ANLATILIYOR

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kardeşim biran önce uluslararası uçuşları yapında, bölge kalkınsın. 20 yıldır aynı hikaye. Bölgede çok potansiyel var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
edremıtlı ~ 10 yıl önce
kucuklukten berı bu havaalanına tellerın kenarından bakıyordum park halınde duran ucaklara.. ve suan sıvıl havacılık okuyorum ınsallah bu guzel havaalanında calısacagm.gelısımıne bızde katkıda bulunmak ıstıyrz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000