16 Kasım 2014, Pazar 09:03:33

ELEKTRİK KESİNTİSİ UÇUŞLARI ZORA SOKTU

Milas-Bodrum Havalimanı'nda yaşanan enerji kesintisi nedeniyle bir uçak başka havalimanına indi, bir uçak da gecikmeli kalkış yaptı.
  • Burda ney düzgünki DHMİ en baştan sona yöneticiler fiyasko satılmış buraya heykelleri yapılacak yakında neyseki tav geldi birşeyler düzene girdi daha yeniler zamanla çözülür.... Asıl DHMİ nin merkez yönetimi burayla ilgilenmeli baştan sona
  • Elektrik gittiği saatte yerde istanbula kalkışı olan tek uçak vardı bunda saklanacak birşey yok atlasjet 35 dk geç kalktı oda Havalimanının sorunu.. Elektrik gitmez diye birşey yok ama bu şartlar altında bu kadar basit olmamal.
  • Bizim burda hep oluyo

Milas-Bodrum Havalimanı İç Hatlar Terminali'ndeki elektrik arızası nedeniyle uçuşlarda aksama yaşandı.

Alınan bilgiye göre, Milas-Bodrum Havalimanı çevresindeki elektrik hattında güçlendirme çalışması yapıldığı sırada arıza yaşandı.

Milas-Bodrum Havalimanı Devlet Hava Meydanları İşletmesi'ne bağlı iç hatlar terminalindeki jeneratörlerin de devreye girmemesi nedeniyle yaklaşık 15 dakikalık enerji kesintisi oldu. Bu sırada kule ve havalimanının diğer birimleriyle irtibat sağlanamadı.

İstanbul -Bodrum seferini yapan bir uçak arızanın bildirilmesiyle  İzmir 'deki Adnan Menderes Havalimanı'na iniş yaptı.
Milas'tan İstanbul'a seferi olan özel bir şirkete ait uçak da 35 dakikalık gecikmenin ardından kalkış yaptı. Arızanın giderilmesinin ardından havalimanında uçuşlar normale döndü.

ELEKTRİK KESİNTİSİ UÇUŞLARI ZORA SOKTU

Yorumlar

harbi ~ 9 yıl önce
Burda ney düzgünki DHMİ en baştan sona yöneticiler fiyasko satılmış buraya heykelleri yapılacak yakında neyseki tav geldi birşeyler düzene girdi daha yeniler zamanla çözülür.... Asıl DHMİ nin merkez yönetimi burayla ilgilenmeli baştan sona

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ozel ~ 9 yıl önce
Elektrik gittiği saatte yerde istanbula kalkışı olan tek uçak vardı bunda saklanacak birşey yok atlasjet 35 dk geç kalktı oda Havalimanının sorunu.. Elektrik gitmez diye birşey yok ama bu şartlar altında bu kadar basit olmamal.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kral ~ 9 yıl önce
Bizim burda hep oluyo

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000