17 Ağustos 2013, Cumartesi 15:46:59

ELAZIĞ HAVALİMANI DIŞ HATLARA AÇILDI

Elazığ Havalimanı'ndan direkt yurt dışı seferleri düzenlenebilecek.
  • Elazığ deyip geçmeyin doğunun parisidir gün gelir büyük illerden daha çok gelişecek yolun bahtın açık olsun gakkoşlar diyarı Bİ SEVDADIR ELAZIĞ
  • aman ne buyuk bır olay elazıgda dıs hat ucus olucakmıs.ulan pılotlarımız kacırılmıs onun ustune yogunlasılacagına konuya bak ya.ne kadar ılgılendım anlatamam
  • kahramanmarasada hudut kaüisi yapilsin
  • Dış hat için gerekli tüm altyapısı sağlanan ve fizibilitesi yüksek olan Denizli'den de Dış Hat uçuşu istiyoruz. Baskı varsa kaldırılsın, rant varsa sağlayanlarla savaşılsın.
  • 3 yıldır dış hat uçuşlar yapılıyordu. Gümrük gel git yapıyordu. Artık daimi bir gümrük olur . Tek fark bu .
  • sun express almanyaya uçuyordu zaten ?

Devlet Hava Meydanları İşletmesinden (DHMİ) yapılan açıklamaya göre, Elazığ Havalimanı daimi yolcu giriş-çıkış hava hudut kapısı olarak tespit edildi.

DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal, şimdiye kadar sadece iç hat uçuşlarının yapıldığnı, Bakanlar Kurulu kararıyla artık dış hat uçak seferlerinin de yapılabileceğini belirtti.

Elazığ'ın uluslararası standartlardaki yeni terminal binasının geçen yıl Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açıldığını kaydeden Birdal, şöyle konuştu:

"Havalimanımız, altyapı ve fiziki koşullar itibariyle uluslararası ulaşıma uygun hale getirilmiş, hudut kapısına ilişkin gerekli başvurularda bulunulmuştu. Havalimanının daimi yolcu giriş çıkış hava hudut kapısı olmasını bağlayan Bakanlar Kurulu kararıyla mevzuat süreci tamamlanmış oldu. İsteyen hava yolu şirketlerinin bundan sonra Elazığ'a iki yönlü sefer düzenleyebilecekler. Yeni açılan havalimanlarının hudut kapısı statüsüne kavuşması için de gerekli çalışmalar hızlı bir şekilde yürütülüyor."

ELAZIĞ HAVALİMANI DIŞ HATLARA AÇILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

harputlu ~ 9 yıl önce
Elazığ deyip geçmeyin doğunun parisidir gün gelir büyük illerden daha çok gelişecek yolun bahtın açık olsun gakkoşlar diyarı Bİ SEVDADIR ELAZIĞ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rumuz ~ 11 yıl önce
aman ne buyuk bır olay elazıgda dıs hat ucus olucakmıs.ulan pılotlarımız kacırılmıs onun ustune yogunlasılacagına konuya bak ya.ne kadar ılgılendım anlatamam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kahramanmarasa ~ 11 yıl önce
kahramanmarasada hudut kaüisi yapilsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Denizli ~ 11 yıl önce
Dış hat için gerekli tüm altyapısı sağlanan ve fizibilitesi yüksek olan Denizli'den de Dış Hat uçuşu istiyoruz. Baskı varsa kaldırılsın, rant varsa sağlayanlarla savaşılsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
inv ~ 11 yıl önce
3 yıldır dış hat uçuşlar yapılıyordu. Gümrük gel git yapıyordu. Artık daimi bir gümrük olur . Tek fark bu .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gakko ~ 11 yıl önce
sun express almanyaya uçuyordu zaten ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000