02 Mart 2012, Cuma 08:17:00

ELAZIĞ DA ADINI DEĞİŞTİRDİ...

DHMİ'nin havaalanı isminin havalimanı olarak değiştirildiğini açıklamasının ardından Elazığ da adını 'Elazığ Havalimanı' olarak değiştirdi...
  • Çok Acil HATAY havaalanının adı da havalimanı olsun,belki su basmaz,ve ordan geçen GÖÇEBE KUŞLAR geçiş güzergahlarını belki değiştirirler.
  • bende diyordum ne eksikti ya..şimdi tam oldu işte milli havacılığımız..
  • AYNEN ÖYLE...SANKİ BÜTÜN HERŞEYİ SÜPER YAPIYORLARMIŞ DA BİR ALAN ADINI DEĞİŞTİRMELERİ KUSUR KALMIŞTI ONU DA YAPMIŞLAR...2012 SENESİNDE YAĞMUR YAĞDIĞINDA HAVALANINI SU BASIYORSA VE HALA UTANMADAN HAVALANININ YANLIŞ ŞEKİLDE İNŞASINA GÖZ YUMANLAR,İZİN VERENLER GÖREVLERİNİN BAŞINDALARSA VE HESAP SORULMUYORSA ÖNCE BU YANLIŞLARI DÜZELTSİNLER SONRA İSİMLERİ...
  • Cok buyuk bir degisiklik gerceklesti. )))))))))))))))
  • komik işler bunlar. dhmi öncelikle kendi göre sahalarındai şini düzgün yapsın. meydanları açık tutsun. kardan temizlesin, suyunu boşaltsın, s/s yardımcılarının faaliyetini sağlasın, çalıştırdığı insanların kazanılmış özlük haklarının gereklerini versin ondan sonra da isim dğeişiklikleri ile uğraşssın.Türkiyede havacılığın önündeki en büyük engel devletin kendisi. yavaş yatırımlar ve büyümek isteyen sektöre sen büyüme sadece thy büyüycek diyen shgm.
Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Elazığ Havalimanı İşletme Müdürü Mehmet Kaya, "Genel Müdürlüğümüz Yönetim Kurulunun 18.02.12012 tarih ve 16 nolu kararıyla Devlet Hava Meydanları İşletmeleri Genel Müdürlüğü işletmesindeki havaalanlarının teşkilat yapısında değişiklik yapılmaksızın tüm havaalanlarının bundan böyle havalimanı (airport) olarak adlandırılması ve Havaalanı İşletme Müdürlüğümüzün isminin Elazığ Havalimanı Müdürlüğü olarak değiştirilmesi bildirilmiştir" dedi. 
ELAZIĞ DA ADINI DEĞİŞTİRDİ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
Çok Acil HATAY havaalanının adı da havalimanı olsun,belki su basmaz,ve ordan geçen GÖÇEBE KUŞLAR geçiş güzergahlarını belki değiştirirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bende diyordum ne eksikti ya..şimdi tam oldu işte milli havacılığımız..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
AYNEN ÖYLE...SANKİ BÜTÜN HERŞEYİ SÜPER YAPIYORLARMIŞ DA BİR ALAN ADINI DEĞİŞTİRMELERİ KUSUR KALMIŞTI ONU DA YAPMIŞLAR...2012 SENESİNDE YAĞMUR YAĞDIĞINDA HAVALANINI SU BASIYORSA VE HALA UTANMADAN HAVALANININ YANLIŞ ŞEKİLDE İNŞASINA GÖZ YUMANLAR,İZİN VERENLER GÖREVLERİNİN BAŞINDALARSA VE HESAP SORULMUYORSA ÖNCE BU YANLIŞLARI DÜZELTSİNLER SONRA İSİMLERİ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Cok buyuk bir degisiklik gerceklesti. )))))))))))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
komik işler bunlar. dhmi öncelikle kendi göre sahalarındai şini düzgün yapsın. meydanları açık tutsun. kardan temizlesin, suyunu boşaltsın, s/s yardımcılarının faaliyetini sağlasın, çalıştırdığı insanların kazanılmış özlük haklarının gereklerini versin ondan sonra da isim dğeişiklikleri ile uğraşssın.Türkiyede havacılığın önündeki en büyük engel devletin kendisi. yavaş yatırımlar ve büyümek isteyen sektöre sen büyüme sadece thy büyüycek diyen shgm.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000