23 Aralık 2013, Pazartesi 11:22:30

DHMİ’Yİ SARSAN ÖLÜM!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi APK Daire Başkanlığı’nda uzman olarak çalışan Emre Akdağ(31), evinde intihar etti.
  • Parıltısıyla çevresini aydınlatan gerçek bir yıldız EMRE, avuçlarımızdan kayıp gitti... unutulmayacak ve yeri hiçbir zaman doldurulamayacak. Ailesine ve tüm arkadaşlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum... Ruhu şad olsun...
  • ziraat bankası' ndan devre arkadaşımız emre, inanılmaz derecede üzüldüm, şok oldum, keşke yapabileceğimiz birşey olsaydı, keşke zamanı geri alabilsek... Allah' tan rahmet diliyorum, mekanın cennet olsun... :((((((
  • Allah rahmet etsin...Gece cenazeyi karşıladım.Hakkında çok güzel şeyler anlatıldı.DHMİ camiası için büyük bir kayıp. mekanı cennet olsun.
  • Ey Taş , Ey Ağaç Dile gelin Ne olursunuz!
  • Bu hadise intihar değil sene sonu yolsuzluk kapatma operasyonudur. Allahın naleti yolsuzlukları kapatanların üstünde olsun.
  • Dhmi calisanlari olarak derin bir uzuntu icindeyiz Allah rahmet eylasin..
  • BİR YILDIZ KAYDI ARAMIZDAN MEKANIN CENNET OLSUN EMRECİĞİM
  • Çok iyi bir dost, bir o kadar iyi bir insan, çok iyi bir müzisyen ve çok iyi bir ekonomistti. Lütfen vefatıyla ilgili yakışıksız ve gereksiz yorumlar yapmayınız.
  • inanılmaz yetenekli ve idealist bir insandı, evet insandı
  • En kısa zamanda bir intihar vakasını habomdan da duyacaksınız

Devlet Hava Meydanları İşletmesi bu sabah intihar haberiyle sarsıldı. DHMİ’nin Ankara’daki merkezinde görev yapan Emre Akdağ, evinde ölü olarak bulundu. İstanbul'a yapılacak olan üçüncü havalimanının fizibilite etüd çalışmasının hazırlanmasında da görev alara büyük katkı sağlayan Akdağ’ın haber vermeden bu sabah işe gitmemesi üzerine arkadaşları evine gitti. Tek başına yaşadığı evin kapısında ‘155’i arayın’ yazılı not bulan arkadaşları polise haber verdi.

İçeri giren polis, APK Daire Başkanlığı’nda uzman olarak görev yapan Endüstri Mühendisi Emre Akdağ’ın cansız bedeniyle karşılaştı. İntihar ettiği sanılan Akdağ’ın ölüm nedeninin anlaşılması için olay yerine savcı geldi.

2 YILDIR DHMİ’DE ÇALIŞIYORDU

Güleryüzlü ve çalışkan kişiliğiyle tanınan Emre Akdağ’ın ölümü DHMİ ailesini derinden sarstı. 9 Eylül Üniversitesi mezunu olan Akdağ, 2011 yılından beri DHMİ’de görev yapıyordu.

DHMİ’Yİ SARSAN ÖLÜM!

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

K. Zafer TOPUZ ~ 10 yıl önce
Parıltısıyla çevresini aydınlatan gerçek bir yıldız EMRE, avuçlarımızdan kayıp gitti... unutulmayacak ve yeri hiçbir zaman doldurulamayacak. Ailesine ve tüm arkadaşlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum... Ruhu şad olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
devre arkadaşı ~ 10 yıl önce
ziraat bankası' ndan devre arkadaşımız emre, inanılmaz derecede üzüldüm, şok oldum, keşke yapabileceğimiz birşey olsaydı, keşke zamanı geri alabilsek... Allah' tan rahmet diliyorum, mekanın cennet olsun... :((((((

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dhmi ~ 10 yıl önce
Allah rahmet etsin...Gece cenazeyi karşıladım.Hakkında çok güzel şeyler anlatıldı.DHMİ camiası için büyük bir kayıp. mekanı cennet olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilal Kaya ~ 10 yıl önce
Ey Taş , Ey Ağaç Dile gelin Ne olursunuz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hikmet Uzun ~ 10 yıl önce
Bu hadise intihar değil sene sonu yolsuzluk kapatma operasyonudur. Allahın naleti yolsuzlukları kapatanların üstünde olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mehmet eken ~ 10 yıl önce
Dhmi calisanlari olarak derin bir uzuntu icindeyiz Allah rahmet eylasin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FUNDA OCAK ~ 10 yıl önce
BİR YILDIZ KAYDI ARAMIZDAN MEKANIN CENNET OLSUN EMRECİĞİM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dost ~ 10 yıl önce
Çok iyi bir dost, bir o kadar iyi bir insan, çok iyi bir müzisyen ve çok iyi bir ekonomistti. Lütfen vefatıyla ilgili yakışıksız ve gereksiz yorumlar yapmayınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
birarkadaşı ~ 10 yıl önce
inanılmaz yetenekli ve idealist bir insandı, evet insandı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Habom ~ 10 yıl önce
En kısa zamanda bir intihar vakasını habomdan da duyacaksınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000