05 Ağustos 2009, Çarşamba 08:57:13

DHMİ'ye hava seyrüsefer ziyareti

Alman Hava Seyrüsefer Hizmet Sağlayıcısı olan DFS (Deutsche Flugsicherung GmbH)’in Yönetim Kurulu Başkanı ve Yöneticisi (CEO) Dieter KADEN ile Uluslararası İlişkiler Bölümü Başkanı Ruediger SCHWENK DHMİ Genel Müdürü Orhan BİRDAL’a makamında resmi bir ziyarette bulundular...
  • iyide ne konuşuldu ve sonuç ne?
  • Yani bu ziyaretten sonra Türkiye'deki hava trafik hizmetleri sorunlarımı çöülmüş. Sorunlara hangi katkı sağlanmış. boy boy poz vermek iyide sonra ne olmuş o açıklanırsa bizde öğreniriz.

Eurocontrol Hava Seyrüsefer Hizmetleri Kurul Başkanlığı görevini de yürütmekte olan Dieter Kaden ve DFS üst düzey temsilcileri; Hava seyrüsefer hizmet sağlayıcıları arasında özellikle “Hava Trafik Kontrol, Araştırma-Geliştirme ve Eğitim” alanlarındaki işbirliği kapsamında gerçekleştirdikleri ziyarette, DHMİ Genel Müdürlüğü, Seyrüsefer Hizmetleri ve özellikle yapımı devam eden SMART projesi hakkında bilgi alarak karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

DHMİ-DFS

DHMİ-DFS

DHMİ-DFS

DHMİ-DFS

DHMİ-DFS

DHMİ'ye hava seyrüsefer ziyareti

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
iyide ne konuşuldu ve sonuç ne?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yani bu ziyaretten sonra Türkiye'deki hava trafik hizmetleri sorunlarımı çöülmüş. Sorunlara hangi katkı sağlanmış. boy boy poz vermek iyide sonra ne olmuş o açıklanırsa bizde öğreniriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000