04 Haziran 2016, Cumartesi 12:01:02

DHMİ’nin skandal müdürü tayin edildi

Skandal uygulamalarıyla dikkat çeken DHMİ Uşak Havalimanı Müdürü Uğur Yalvaç, Esenboğa Havalimanı şube müdürlüğü görevine getirildi. Yalvaç’tan boşalan koltuğa hangi isim atandı?
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • su tesisatçısı olayın aslını yazmış. bu kadın memur olabilecek kapasitede bile değil. aslında kuruma temizlikçi yapıp izmarit toplattırmak lazım. mobing uygulamayı seven psikolojisi sorunlu biriydi.
  • Uğurcum neyinin gücüyle kapağı Esenboğa ya attin bilmiyorum ama döşünün kılını çekeceğin çok fazla insan olgunu biliyorum.
  • Kimse Esat Koçak in numarası nedir nasıl oldu da alelacele müdür yapıldı diye sormuyor. Yeni bakan hızlı çıktı Ulaştırma Bakanlığında Bin'ali ye rağmen Erzincan devri aut Kars devri in
  • Kim tutar seni.. yeni Flaş haberlerini bekliyoruz. Esenboğayı dize getir. Müdürlük neymiş öğrensinler gali . :))))))
  • ben bu müdürü tuttum. Ellerine sağlık. Sigara izmariti toplatmak güzel fikir. umarım "skandal" larına devam eder.
  • 45 yaş üzeri DHMI müdürleri emekli edilmedikçe DHMI den hiçbir şey olmaz. Türkiye'de birçok alanda iş yaptık. Bu kadar çağın gerisinde, aman iş yapmıyımcı,bağnaz zihniyet olamaz.Türk Havacılığı acil olarak bu yüklerinden kurtulmalı ve genç dinamik bir ekiple yoluna devam etmelidir.
  • helal sana müdürüm.
  • Ne desem bilemiyorum ki....
  • çok büyük bir cisim yaklaşıyor

Yeni Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın memleketi Kars Harakani Havalimanı Müdürü Fevzi Akdeniz, Uşak Havalimanı müdürlüğü görevine atandı.

Akdeniz’in yerine ise Kars Havalimanı Teknik Şef vekili Esat Koçak getirildi.

Uşak Havalimanı Müdürü Uğur Yalvaç ise Esenboğa Havalimanı nöbetçi  müdürlüğü görevine tayin edildi.  Airporthaber’in gündeme getirdiği skandal uygulamalarıyla uzun süre konuşulan Yalvaç,  havalimanında çalışan personellere çöp ve izmarit toplattırdığı için eleştirilerin hedefindeydi.

İşte o haber:

DHMİ’nin skandal müdürü tayin edildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (44)

Ramis Dayı ~ 8 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uğurladık ~ 8 yıl önce
su tesisatçısı olayın aslını yazmış. bu kadın memur olabilecek kapasitede bile değil. aslında kuruma temizlikçi yapıp izmarit toplattırmak lazım. mobing uygulamayı seven psikolojisi sorunlu biriydi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DAHASI VAR OKUYUN ~ 8 yıl önce
Apar tomar izmire giden tesisatcı acaba her cuma millet camiye gidince temizlikçi kadınla ısı merkezinde ne yapıyordu veya denizli çardaga giden teknik destekten bayanla idari bina nöbetçi amirlikte ne yapıyordu agur hanım açıklasın biliyor neden tesisatçı hakkında soruşturma açılmıyor
Dhmi dhmi ~ 8 yıl önce
Uğurcum neyinin gücüyle kapağı Esenboğa ya attin bilmiyorum ama döşünün kılını çekeceğin çok fazla insan olgunu biliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dhmi dhmi ~ 8 yıl önce
Kimse Esat Koçak in numarası nedir nasıl oldu da alelacele müdür yapıldı diye sormuyor. Yeni bakan hızlı çıktı Ulaştırma Bakanlığında Bin'ali ye rağmen Erzincan devri aut Kars devri in

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Esb GEÇMİŞ OLSUN. ~ 8 yıl önce
Kim tutar seni.. yeni Flaş haberlerini bekliyoruz. Esenboğayı dize getir. Müdürlük neymiş öğrensinler gali . :))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ellerine saglik mudurun ~ 8 yıl önce
ben bu müdürü tuttum. Ellerine sağlık. Sigara izmariti toplatmak güzel fikir. umarım "skandal" larına devam eder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerçekler ~ 8 yıl önce
45 yaş üzeri DHMI müdürleri emekli edilmedikçe DHMI den hiçbir şey olmaz. Türkiye'de birçok alanda iş yaptık. Bu kadar çağın gerisinde, aman iş yapmıyımcı,bağnaz zihniyet olamaz.Türk Havacılığı acil olarak bu yüklerinden kurtulmalı ve genç dinamik bir ekiple yoluna devam etmelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
35 yaş memurlar ~ 8 yıl önce
Doğru; 35 yaş üzeri memurların temizlenmesi gerek, Türkiye yüklerinden kurtulur. Genç ve dinamik bir ekiple yoluna devam eder. Nasıl teklif ama! Böyle başa böyle tarak!!!
60 ~ 8 yıl önce
60 deseydin bari dostum 45-60 yaş en verimli dönemidir tabi ki beynini çalıştıranlar kendini geliştirmişler için
Ali ~ 8 yıl önce
Once memur olmayı öğrenmek gerek memur olmadan şef mudur Yard. Müdür baş mudur başkan olunmuyor zaten bu süreç te yasin 45 geçer o zaman senin anlatımınla dhm yöneticisiz kalır gel bu yaşı hiç olmassa 50_55 çıkaralım
.. ~ 8 yıl önce
helal sana müdürüm.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cansu ~ 8 yıl önce
Ne desem bilemiyorum ki....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 8 yıl önce
deme deme tut kendini cansu...
dikkat ~ 8 yıl önce
çok büyük bir cisim yaklaşıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000