20 Ekim 2011, Perşembe 08:01:59

DHMİ'NİN HESAPLARI İBRA EDİLDİ

TBMM KİT Komisyon'unda ilk olarak milletvekilleri Hakkari'deki saldırıyı kınadı...
  • thy 700 milyon dolar zarar yazar dhmi 700 milyon dolar kar..thy de pilot alır 20 bin hostes alır en az 5 bin..kontrolör de alır kocaman bir hava..kutlu olsun kontrolörler günü vatana millete.gurur duy dhmi yönetimi kendinle
TBMM KİT Komisyonu'nda Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nin hesapları ibra edildi.

DHMİ'nin faaliyetleri hakkında üyelere bilgi veren Genel Müdür Orhan Birdal da kurumunun 2010 yılında 1 milyar 635 milyon TL gelir, 906, 9 milyon TL gider ve 746, 3 milyon TL kar ettiğini açıkladı. 
 
Bu yıl tüm havaalanları için 20 yılı kapsayan bir master plan hazırladıklarını anlatan Birdal, ayrıca, hava trafik kontrol alt yapılarının yenilendiğini anlattı. 
 
Birdal, basında yer alan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın alacağı yeni uçak için yeni bir hangar yapıldığı iddialarını soran CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç'i yanıtlarken, eski hangarın 1 ya da 2 uçak alabildiği için yeni bir hangar inşaatının devam ettiğini ve bu hangardan devlet envanterinde bulunan uçakların yararlanacağını söyledi. 
 
Görüşmelerin ardından DHMİ Genel Müdürlüğünün 2009 yılı hesapları ibra edildi.
DHMİ'NİN HESAPLARI İBRA EDİLDİ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
thy 700 milyon dolar zarar yazar dhmi 700 milyon dolar kar..thy de pilot alır 20 bin hostes alır en az 5 bin..kontrolör de alır kocaman bir hava..kutlu olsun kontrolörler günü vatana millete.gurur duy dhmi yönetimi kendinle

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000