04 Nisan 2012, Çarşamba 17:27:24

DHMİ’DEN GECE İNDİRİMİ YOK!

Atatürk Havalimanı’ndaki yoğunluğa önlem olarak gece uçuş yapacak şirketlere indirimli fiyatlar sunulacağı şeklindeki habere DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal tepki gösterdi.
  • kardeşim senin başın açık diye sana baskı yapılmıyorsa sen de kimseye yapma gereksiz konulara girme. nasıl bi beyin yapınız var sizin anlamıyorum
  • türbanlılar insan değilmi!!! sanane nerde tüebenlı var yok.bu yaptığın suç!!! editörü uyarıyorum eğer böyle HALKI DİN,DİL IRK VE MEZHEP ayrımına sürükleyecek yorumları yayınlamaya devam ederseniz bunun adı özgürlük değil kışkırtma olur.yazan insanın bir anlık öfkesine ortak olup onuda sorumlu tutarsınız.benden demesi.birgün biri alınır görürüm TÜRBANLI KONAKLARINI.
  • Orasının adı halk arasında ataköy konakları değil, türban konakları. Onlar haklı çıkar yakında pisti de kapattırırlar.
  • Şu Ataköyde oturup, pistin başında ev alıp sonra da şikayet edenlere hayret ediyorum. 1960 lardan beri o pist orada. Sen kalk pistin başından ev al, ondan sonra da bu pisti kapatın diye isyan et. Valla inanamıyorum.
  • HEATROW ÇEVRESİNDE TÜRKLER PAKİSTANLILAR HİNTLİLER OTURUR UCUZ DİYE BENCE SEN EVİNİ SAT KAZIK YEMİŞSİN DAHADA KÖTÜ OLACAK BÜYÜK UÇAKLAR GELİYOR
  • Ataköy başlıklı arkadaşa; size çılgın bir fikir vereyim, taşının.
  • avrupa ulkeleri gece ucuslarini yasaklarken biz indirimi tartisiyoruz. aksine gece ucusu daha pahali olmali.
  • Arkadaşım Atatürk Havalimanı ,Ataköy Konutları yapıldıktan sonra mı yapıldı ? Niye gittiniz de uçakların yaklaşma yolundan dünya kadar para verip daire aldınız ?
  • YLDKC yukselirsin ....
  • Ataköy'de yaşıyoruz ve tepemizden geçen uçakların gürültüsünden evimizin içinde birbirimizi zor duyduğumuz günler oluyor. Şikayet edince ise bazı duyarsız insanlar "evinizi alırken bize mi sordunuz" diyorlar. Bu mantık kendi içinde belki doğru olabilir, ama gelişmiş ülkelerin kurumları nedense böyle düşünmüyorlar. Kendi vatandaşlarının çevre sağlığı için gerekirse havayollarının büyümesini de engellemek pahasına kısıtlayıcı tedbirler alabiliyorlar. Örneğin İngiliz hükümeti Heathrow'a yeni pist yapım kararı öncesinde Heathrow çevresinde yaşayanlara "evinizi alırken bana mı sordun" demiyor. Ve Heathrow'un büyümesini önlemek pahasına yeni pist yapım kararından vazgeçebiliyor. Medeni ve yarı-medeni ülkeler arasındaki fark böyle detaylard
DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal, bugün Habertürk Gazetesi’nde yer alan, 'Atatürk Havalimanı'nı gece kullanacak havayolu şirketlerine indirim sağlanacağı' şeklindeki haberi yalanladı.

Habertürk Gazetesi'nde sözü edildiği gibi gece 22.00’den sonra havaalanına inecek uçaklara indirimli fiyat uygulannması gibi bir durumun söz konusu olmadığını kaydeden Birdal, "DHMİ’nin böyle bir kararı yok. Bu haberlerin neye dayandırılarak yazıldığını anlamıyorum" diyerek tepki gösterdi.
 
Airport Otel’de düzenlenen çalıştayda sözkonusu haberin kendisine sorulması üzerine açıklama yapan Orhan Birdal, haberi yazan muhabirle de birebir görüşerek söz edildiği şekilde bir uygulamanın kesinlikle bulunmadığını yinelerek tepki gösterdi.
 
Habertürk Gazetesi’nde yer alan haberde, Atatürk Havalimanı’ndaki rötarlara karşı havayolu şirketlerinin gece uçuşlarına teşvik edilmesi için indirimli fiyat uygulanacağı, gece 22.00’den sonra yapılan uçuşlarda indirimli tarifeden faydalandırılacağı öne sürülmüştü.
DHMİ’DEN GECE İNDİRİMİ YOK!

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 12 yıl önce
kardeşim senin başın açık diye sana baskı yapılmıyorsa sen de kimseye yapma gereksiz konulara girme. nasıl bi beyin yapınız var sizin anlamıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
türbanlılar insan değilmi!!! sanane nerde tüebenlı var yok.bu yaptığın suç!!! editörü uyarıyorum eğer böyle HALKI DİN,DİL IRK VE MEZHEP ayrımına sürükleyecek yorumları yayınlamaya devam ederseniz bunun adı özgürlük değil kışkırtma olur.yazan insanın bir anlık öfkesine ortak olup onuda sorumlu tutarsınız.benden demesi.birgün biri alınır görürüm TÜRBANLI KONAKLARINI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Orasının adı halk arasında ataköy konakları değil, türban konakları. Onlar haklı çıkar yakında pisti de kapattırırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Şu Ataköyde oturup, pistin başında ev alıp sonra da şikayet edenlere hayret ediyorum. 1960 lardan beri o pist orada. Sen kalk pistin başından ev al, ondan sonra da bu pisti kapatın diye isyan et. Valla inanamıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
HEATROW ÇEVRESİNDE TÜRKLER PAKİSTANLILAR HİNTLİLER OTURUR UCUZ DİYE BENCE SEN EVİNİ SAT KAZIK YEMİŞSİN DAHADA KÖTÜ OLACAK BÜYÜK UÇAKLAR GELİYOR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ataköy başlıklı arkadaşa; size çılgın bir fikir vereyim, taşının.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
avrupa ulkeleri gece ucuslarini yasaklarken biz indirimi tartisiyoruz. aksine gece ucusu daha pahali olmali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Arkadaşım Atatürk Havalimanı ,Ataköy Konutları yapıldıktan sonra mı yapıldı ? Niye gittiniz de uçakların yaklaşma yolundan dünya kadar para verip daire aldınız ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
YLDKC yukselirsin ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ataköy'de yaşıyoruz ve tepemizden geçen uçakların gürültüsünden evimizin içinde birbirimizi zor duyduğumuz günler oluyor. Şikayet edince ise bazı duyarsız insanlar "evinizi alırken bize mi sordunuz" diyorlar. Bu mantık kendi içinde belki doğru olabilir, ama gelişmiş ülkelerin kurumları nedense böyle düşünmüyorlar. Kendi vatandaşlarının çevre sağlığı için gerekirse havayollarının büyümesini de engellemek pahasına kısıtlayıcı tedbirler alabiliyorlar. Örneğin İngiliz hükümeti Heathrow'a yeni pist yapım kararı öncesinde Heathrow çevresinde yaşayanlara "evinizi alırken bana mı sordun" demiyor. Ve Heathrow'un büyümesini önlemek pahasına yeni pist yapım kararından vazgeçebiliyor. Medeni ve yarı-medeni ülkeler arasındaki fark böyle detaylard

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000