10 Aralık 2014, Çarşamba 16:00:27

DHMİ'DEN FLAŞ AÇIKLAMA!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğünce, dünyanın en büyük projelerinden olan İstanbul'a yapılacak üçüncü havalimanı ile ilgili çalışmaların, teknik ve bilimsel verilere dayandığı belirtildi.
  • Tüm akademisyenler ve bilim insanları hatalı ve yanlış olduğunu söylüyor. DHMI de tam tersini. Kime inanalım ? Bu bilim adamları boşa mı dirsek çürütmüş ? Zabıta müdüründen tiyatrolara müdür yapan bir zihniyet, böyle projeleri de kimbilir kimlere kontrol ettirmiştir.
  • her şey hesaplanarak yapılıyor bu 3. havaalaimanı gerek türkiyede içinden gerekse türkiye dışından vatan hainleri engellemeler yapıyor görüyoruz. tabi ki 150 milyon fazla yolcu taşıyacak kapasitede bir havalimanı olacak yüksek miktarda Cargo taşıyacak.. bunlar özellikle almanların, Hollandalıların ve inglizlerin hiç hoşuna gitmeyecek, kendi ülkelerş merkez olmaktan çıkacak.. thy yine birden patlayacak yeni uçaklar alıp milyonlarca yolcu taşıyacak.. tabiki kendi içimizdede vatan hainleri var aman yapılmasın bu havalimanı diyenler.çevre gidecek elden, ağaçlar kesilecek öte yandan yalovada 180 den fazla ağaç kesildi tık yok ses yok gösteri yok ortalık yakma yok hani nerdesiniz minnoşlar enteller danteller..amaç belli..
  • Havaalanı ile ilgili herhangi bir plan gören varmı? Mesela pistlerin yerleşimi nasıl olacak uzunlukları nasıl olacak Yönleri nasıl olacak araları kaç metre olacak terminal Binaları nerede nasıl olacak ?ortada ANLAŞILAN bir plan yok. Varsa nerede?
  • Madenlerden, marmaraydan gördük ve olası istanbul depreminde görücez bilimsel çalışmaları. Hiç bir dayanağın olmadan fizilibite yapmadan 3. Havalanını kurmak nedir?? Mührndisler basbas bağırıyor başka bir yere yapılması gerektiğini sen hala yapıcam diye uğraşıyorsun. Oraya yapma başka biyere yap doğayı katlettin zaten!
  • 3. Havalimanı yapılır mı yapılmaz mı bilmem ama; İstanbul gün geçtikçe yaşanmaz hale geliyor, ben olsam bu saatten sonra istanbula bir çivi çaktırmam, yatırım mı fabrika mı tesis mi hadi kardeşim Anadolu'ya, burası doldu, artık kendine zarar verecek noktaya geldi...
  • şu bilimsel verileri nereden aldığınızı da açıklayın da inanalım. bırakın artık insanları aptal yerine koymayı.
  • Dünyanın hiç bir yerinde böylesine böylesine büyük projeler ben yaptım oldu ya gelmemiştir.
  • ULUBATLI Sevgili lutfu elvan gectigimiz ay duble yollar icin maalesef 3yillik ve curuk asfalt kullanilmis ifadelerini kullandi.isteyen kaciran bu haberi internette aratabilir. Yillar sonra da bir bakan yada nasb
  • ..."tüm işlemlerin ilgili kuruluşlarla koordineli şekilde mevzuat ve yasalara uygun olarak gerçekleştirildiği belirtilen açıklamada" ... arkadaş, bu havaalanıyla ilgili görüşü sorulan tüm üniversiteler, tüm çevre örgütleri, mimarlar-mühendisler, sosyolog, şehir ve bölge planlamacılar ve aklıma şu anda gelmeyen tüm bilimsel veri işleyen kişiler 3. havaalanına değil ama bu havaalanının yerine karşı. hangi toplum örgütünden, hangi üniversiteden, hangi çevre kuruluşundan vs.vs herhangi bir bilimsel veri almışlar acaba? göstersinler o bilimsel verileri aldıkları kuruluşların yazılarını da görelim bilelim bizlerde.
  • DHMİ YETKİLİLERİ NE DESİNLER BEKLİYORDUNUZ? HEPSİ KOLTUK SEVDASINDA

DHMİ'den yapılan yazılı açıklamada, bazı basın yayın organlarında İstanbul'a yapılacak üçüncü havalimanına ilişkin asılsız haberlere yer verildiği, bunların gerçeği yansıtmadığı ifade edildi.

Açıklamada, Türkiye için son derece kritik önem taşıyan, dünyanın en büyük projelerinden olan İstanbul'a yapılacak üçüncü havalimanı ile ilgili çalışmaların, teknik ve bilimsel verilere dayandığı vurgulandı.

Söz konusu havalimanının yer seçimi, ihale ve çevresel faktörlerle ilgili süreç içindeki tüm işlemlerin ilgili kuruluşlarla koordineli şekilde mevzuat ve yasalara uygun olarak gerçekleştirildiği belirtilen açıklamada, "Kamu yararı, uçuş güvenliği, mevzuat ve yasalara uygunluk hususunda en ufak bir şüpheye mahal bırakmayacak şekilde yapılan çalışmalar bundan sonra da aynı duyarlılık ve titizlikle sürdürülecek" ifadesi kullanıldı.

DHMİ'DEN FLAŞ AÇIKLAMA!

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Akademik ~ 9 yıl önce
Tüm akademisyenler ve bilim insanları hatalı ve yanlış olduğunu söylüyor. DHMI de tam tersini. Kime inanalım ? Bu bilim adamları boşa mı dirsek çürütmüş ? Zabıta müdüründen tiyatrolara müdür yapan bir zihniyet, böyle projeleri de kimbilir kimlere kontrol ettirmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 9 yıl önce
her şey hesaplanarak yapılıyor bu 3. havaalaimanı gerek türkiyede içinden gerekse türkiye dışından vatan hainleri engellemeler yapıyor görüyoruz. tabi ki 150 milyon fazla yolcu taşıyacak kapasitede bir havalimanı olacak yüksek miktarda Cargo taşıyacak.. bunlar özellikle almanların, Hollandalıların ve inglizlerin hiç hoşuna gitmeyecek, kendi ülkelerş merkez olmaktan çıkacak.. thy yine birden patlayacak yeni uçaklar alıp milyonlarca yolcu taşıyacak.. tabiki kendi içimizdede vatan hainleri var aman yapılmasın bu havalimanı diyenler.çevre gidecek elden, ağaçlar kesilecek öte yandan yalovada 180 den fazla ağaç kesildi tık yok ses yok gösteri yok ortalık yakma yok hani nerdesiniz minnoşlar enteller danteller..amaç belli..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Plan ~ 9 yıl önce
Havaalanı ile ilgili herhangi bir plan gören varmı? Mesela pistlerin yerleşimi nasıl olacak uzunlukları nasıl olacak Yönleri nasıl olacak araları kaç metre olacak terminal Binaları nerede nasıl olacak ?ortada ANLAŞILAN bir plan yok. Varsa nerede?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Madenlerden, marmaraydan gördük ve olası istanbul depreminde görücez bilimsel çalışmaları. Hiç bir dayanağın olmadan fizilibite yapmadan 3. Havalanını kurmak nedir?? Mührndisler basbas bağırıyor başka bir yere yapılması gerektiğini sen hala yapıcam diye uğraşıyorsun. Oraya yapma başka biyere yap doğayı katlettin zaten!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
3. Havalimanı yapılır mı yapılmaz mı bilmem ama; İstanbul gün geçtikçe yaşanmaz hale geliyor, ben olsam bu saatten sonra istanbula bir çivi çaktırmam, yatırım mı fabrika mı tesis mi hadi kardeşim Anadolu'ya, burası doldu, artık kendine zarar verecek noktaya geldi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bi gidin yaa ~ 9 yıl önce
şu bilimsel verileri nereden aldığınızı da açıklayın da inanalım. bırakın artık insanları aptal yerine koymayı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777 ~ 9 yıl önce
Dünyanın hiç bir yerinde böylesine böylesine büyük projeler ben yaptım oldu ya gelmemiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
ULUBATLI Sevgili lutfu elvan gectigimiz ay duble yollar icin maalesef 3yillik ve curuk asfalt kullanilmis ifadelerini kullandi.isteyen kaciran bu haberi internette aratabilir. Yillar sonra da bir bakan yada nasb

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hangi bilimsel veri ~ 9 yıl önce
..."tüm işlemlerin ilgili kuruluşlarla koordineli şekilde mevzuat ve yasalara uygun olarak gerçekleştirildiği belirtilen açıklamada" ... arkadaş, bu havaalanıyla ilgili görüşü sorulan tüm üniversiteler, tüm çevre örgütleri, mimarlar-mühendisler, sosyolog, şehir ve bölge planlamacılar ve aklıma şu anda gelmeyen tüm bilimsel veri işleyen kişiler 3. havaalanına değil ama bu havaalanının yerine karşı. hangi toplum örgütünden, hangi üniversiteden, hangi çevre kuruluşundan vs.vs herhangi bir bilimsel veri almışlar acaba? göstersinler o bilimsel verileri aldıkları kuruluşların yazılarını da görelim bilelim bizlerde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RTE ~ 9 yıl önce
DHMİ YETKİLİLERİ NE DESİNLER BEKLİYORDUNUZ? HEPSİ KOLTUK SEVDASINDA

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000