17 Temmuz 2010, Cumartesi 09:02:49

DHMİ'DEN BÜYÜKŞEHİR'E UYARI

Çubuk'ta yaptığı yolun yüksekliği havalimanının güvenlik duvarını aşınca DHMI, Büyükşehir'e yazı yazarak, "Yol seviyesini düşür ya da güvenlik duvarını yükselt" uyarısında bulundu
  • FARUK BAYINDIR A SÖYLEYİN DEVLETİ YÖNETMEYİ İYİ BECERİR O HERŞEYİ USUL USUL HALLEDER
  • melih gökçek'e güç yetermi. dhmi duvarını yükseltir artık
  • YANİ TÜRKİYEDE BİR HAVAYOLU FİRMASINDA ÇALIŞMIYOR İSENİZ DİĞER ÜLKELERDEKİ GİBİ PROFESYONEL MESLEK SAHİBİ OLARAK KAYITLI FİRMALARIN GARANTÖRLÜĞÜ SİZE MESLEĞİNİZİ İCRA ETME HAKKI MAALESEF VEREMİYOR!!! LOCAL PERSONEL OLMAMIZA RAĞMEN MESLEĞİMİZİ İCRA EDEMİYORUZ VE HATTA İŞİMİZDEN OLMA AŞAMASINDAYIZ. BAYRAK TAŞIYCI FİRMANIN GARANTÖRLÜĞÜ ALTINDA BİLE GİRİŞ İZNİMİZ BİTTİ VE 90 GÜN MEVZUATINDAN MESLEĞİMİZİ İCRA EDEMİYORUZ LÜTFEN ACİL ÇÖZÜMLER BEKLİYORUZ. İLGİLİLERİN MUTLAK BU KONUYA EĞİLMESİ GEREKİR. .....
  • DİĞER ÜLKELERDE BU MEVZUATLARDAN DOLAYI TÜRKİYENİN ÇOK SIKINTILI VE GERİ KALDIĞI TÜM TOPLANTILARDA DİLE GETİRİLİRKEN NEDEN BU KADAR BEKLENDİ BUDA BAŞKA BİR TARTIŞMA KONUSU. HAVALİMANLARINDA DÜNYADAKİ EN KATI ÜLKELERDE BİLE PERSONELLER YILLARCA KOLAYLIKLA ÇALIŞABİLİYORKEN BİZDE YABANCILARA MAX 90 GÜN UYGULANIYOR. BUNU AYNI MANTIK LOCAL PERSONEL İÇİNDE UYGULUYOR.
  • Yetkililere burdan acil olarak seslenmek istiyorum!!! TBMM ve DHMI'deki değerli büyüklerimiz dünyanın birçok yerini dolaşmışlardır mutlaka. Güvenlik konusunun ne kadar önemli olduğu zaten ortada ancak; profesyonel yaşam profesyonel çözümler ister.Her ülkede 72 milleti güncel olarak görmek mümkündür(bunları turistlerle karıştırmayalım yerleşik yaşayanları kasediyorum). Ben bir uçak teknisyeni olarak dünyanın heryerinde bir firma garantörlüğünde yanımdaki o firmanın süpervisor'ı ile havalimanlarına giriyor hatta apron kartı alarak yıllarca çalışabiliyorum.
Çubuk’ta yapımı devam eden Çubuk-Ankara yolu, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ) ile Büyükşehir Belediyesi'ni karşı karşıya getirdi. Büyükşehir Belediyesi, Turgut Özal Bulvarı ile Çubuk arasındaki 8 km'lik çift yönlü yolu altyapısı ile birlikte tamamladı.

Esenboğa Havalimanı Kavşağı'ndan Çubuk istikametine doğru devam eden yol çalışmaları kapsamında belediyenin yaptığı asfalt kaplama, havalimanının güvenlik duvarmın yüksekliğini aştı. Yol ile havalimanı arasmda kalan güvenlik duvarmın uluslararası güvenlik standartlarını aşması DHMİ'yi harekete geçirdi.

DHMI Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi'ne bir yazı yazarak, yolun yüksekliğinin havalimanı için güvenlik sorunlarını da beraberinde getirdiği ve uluslararası standartlarda belirtilen yükseklik sınırını aştığı uyarısı yaptı. Yazıda, bu haliyle güvenlik sorunlarının artacağı vurgulandı ve belediyeden önlem alınması istendi.



Sabah Ankara
Ahmet Köprülü
DHMİ'DEN BÜYÜKŞEHİR'E UYARI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
FARUK BAYINDIR A SÖYLEYİN DEVLETİ YÖNETMEYİ İYİ BECERİR O HERŞEYİ USUL USUL HALLEDER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
melih gökçek'e güç yetermi. dhmi duvarını yükseltir artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
YANİ TÜRKİYEDE BİR HAVAYOLU FİRMASINDA ÇALIŞMIYOR İSENİZ DİĞER ÜLKELERDEKİ GİBİ PROFESYONEL MESLEK SAHİBİ OLARAK KAYITLI FİRMALARIN GARANTÖRLÜĞÜ SİZE MESLEĞİNİZİ İCRA ETME HAKKI MAALESEF VEREMİYOR!!! LOCAL PERSONEL OLMAMIZA RAĞMEN MESLEĞİMİZİ İCRA EDEMİYORUZ VE HATTA İŞİMİZDEN OLMA AŞAMASINDAYIZ. BAYRAK TAŞIYCI FİRMANIN GARANTÖRLÜĞÜ ALTINDA BİLE GİRİŞ İZNİMİZ BİTTİ VE 90 GÜN MEVZUATINDAN MESLEĞİMİZİ İCRA EDEMİYORUZ LÜTFEN ACİL ÇÖZÜMLER BEKLİYORUZ. İLGİLİLERİN MUTLAK BU KONUYA EĞİLMESİ GEREKİR. .....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
DİĞER ÜLKELERDE BU MEVZUATLARDAN DOLAYI TÜRKİYENİN ÇOK SIKINTILI VE GERİ KALDIĞI TÜM TOPLANTILARDA DİLE GETİRİLİRKEN NEDEN BU KADAR BEKLENDİ BUDA BAŞKA BİR TARTIŞMA KONUSU. HAVALİMANLARINDA DÜNYADAKİ EN KATI ÜLKELERDE BİLE PERSONELLER YILLARCA KOLAYLIKLA ÇALIŞABİLİYORKEN BİZDE YABANCILARA MAX 90 GÜN UYGULANIYOR. BUNU AYNI MANTIK LOCAL PERSONEL İÇİNDE UYGULUYOR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yetkililere burdan acil olarak seslenmek istiyorum!!! TBMM ve DHMI'deki değerli büyüklerimiz dünyanın birçok yerini dolaşmışlardır mutlaka. Güvenlik konusunun ne kadar önemli olduğu zaten ortada ancak; profesyonel yaşam profesyonel çözümler ister.Her ülkede 72 milleti güncel olarak görmek mümkündür(bunları turistlerle karıştırmayalım yerleşik yaşayanları kasediyorum). Ben bir uçak teknisyeni olarak dünyanın heryerinde bir firma garantörlüğünde yanımdaki o firmanın süpervisor'ı ile havalimanlarına giriyor hatta apron kartı alarak yıllarca çalışabiliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000