19 Nisan 2010, Pazartesi 14:12:39

DHMİ'den bir açıklama daha geldi...

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, volkanik kül bulutlarının Türkiye'ye geleceği ve hava trafiğini olumsuz etkileyeceği söylentileri üzerine yeni bir açıklama yayınladı. İşte DHMİ tarafından yapılan o açıklama...
  • haritalara bakacak ollursaniz.. ingilterenin hizla acildiğini goreceksiniz.. eger yeni bir patlama olmaz ise.. ingiltere nin tamami yarin saat 9GMT den itibaren aiclacaktir. almanya , hollanda fransa ve orta avrupada aksam ve geceyi bulabilir. aciyor artik hadi gecmiş olsun..
  • http://www.metoffice.gov.uk/aviation/vaac/data/VAG_1271676889.png bu linke bakarsaniz yarina kadar bulutlarin kapladiği alanlar var.. alttaki notlara bakarsanizda volkandaki gozle gorulur bir patlama artik olmadiği kucuk faaliyetlerin oldugu yaziyor. herhalde aritk açacak. aksam ve geceki guncellemelere bakacağiz.. gece artik yarin için iyi haber verilecek..

Bir önceki basın açıklamasında belirtilen volkanik oluşum tahmini meteoroloji tarafından doğrulanmıştır. TSİ ile 12.45 itibarıyla Ankara FIR dahilinde, Zonguldak açıklarından tamamen deniz üzerinde kalan dar bir hava sahası içinde 10.000 FT İle 30.000 FT arasındaki irtifa bandında uçuşlar yasaklanmıştır. Bu bölümdeki uçuşlar için irtifa ve rota ayarlamaları ile hava trafik hizmeti sürdürülmektedir.

Havalimanı ve havaalanlarımızda volkanik aktiviteye bağlı herhangi bir kısıtlama bulunmamaktadır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

DHMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

DHMİ'den bir açıklama daha geldi...

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
haritalara bakacak ollursaniz.. ingilterenin hizla acildiğini goreceksiniz.. eger yeni bir patlama olmaz ise.. ingiltere nin tamami yarin saat 9GMT den itibaren aiclacaktir. almanya , hollanda fransa ve orta avrupada aksam ve geceyi bulabilir. aciyor artik hadi gecmiş olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
http://www.metoffice.gov.uk/aviation/vaac/data/VAG_1271676889.png bu linke bakarsaniz yarina kadar bulutlarin kapladiği alanlar var.. alttaki notlara bakarsanizda volkandaki gozle gorulur bir patlama artik olmadiği kucuk faaliyetlerin oldugu yaziyor. herhalde aritk açacak. aksam ve geceki guncellemelere bakacağiz.. gece artik yarin için iyi haber verilecek..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000