22 Kasım 2013, Cuma 09:16:01

DHMİ’DEN ANTALYA'YA SÜRPRİZ ATAMA

Çanakkale Havalimanı Müdürü Yücel Besim Aladağ, Antalya Havalimanı Başmüdür Yardımcısı olarak atandı.
  • Güzel düşünen ve paylaşan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum..iftira, yalan ve kötülüklerle yaşayan zavallıları da ALLAH'a havale ettim..ve de zannetmesinler ki hesaplar sadece ahirette görülür..
  • Bence hvci hakli.3 yil boyunca personelle kavga etti.genel mudurluk mudahil olmak zorunda kaldi.hem de kac kez. Simdi otursun antalyada.terfi etmis diye yazanlara guluyorum.hakkinda kac dava var biliyor musunuz.personel tarafindan acilan...
  • Bu konuda bir şey söylemek gerekirse israfa gerek yok tek kelime ile KuRtulDuK Antalya'daki arkadaşlara başarılar
  • Bence de basarili bir yoneticiydi.hatta benim gordugum en iyi meydan muduruydu.o kadar basariliydi ki onu cekemediler.gereksiz yere personel sorun yaratti ve bu sebeple baska yere gitmek zorunda kaldi.
  • Yorumlardan anladığım kadarı ile burada bir personel gruplaşması var..ama muhalif kanat azınlıkta gibi görünüyor.geneli mutlu ve memnun.tehditkar konuşmalar da hiç hoş değil.orada tanıdığım bir kaç arkadaşım var eskilerden.onların yorumları sanırım daha aydınlatıcı olur. haa veda yemeği bu kadar kalabalık olduğuna göre müdür sevilen biri idi.diğerleri bence kendilerine baksınlar.
  • Yolun acik olsun arkadasim.
  • Antalyada basarilar mudurum.
  • Yücel beye başarılar Havalimanı işletmesi konusunda uzman bir Arkadaşımız Bence İCF firmasına Teknikden sorumlu genel müdür yardımcılığı yakışır oda cok yakındır.
  • siyasal bilgiler fakültesi mezunu (hangi bölüm bilinmiyor) havalimanı müdürü. bari işletmeci olsaydı. bide türkiyede havacılık neden gelişmiyor deniyor. ticari düşünceden ziyade siyasi düşünceler. yazıklar olsun.
  • Hayırlı olsun, yeni görevinde başarılar dileriz...

DHMİ Çanakkale Havalimanı Müdürü Yücel Besim Aladağ, 2010 yılından bu yana sürdürdüğü görevini noktaladı. Çanakkale Havalimanı’nda başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Aladağ, Antalya Havalimanı Başmüdür Yardımcılığı görevine atandı.

Önceki gün Aladağ’ın Antalya’ya atanması sebebiyle düzenlenen geceye Çanakkale Havalimanı Mülki İdare Ameri Hüseyin Kulözü, Deniz Helikopter Grup Komutanı Albay Alp Tunalı, Havalimanı Emniyet Şube Müdürü Hakan Göç ve havalimanında görev yapan birçok mesai arkadaşının katıldığı gecede konuşan Yücel, bilgi ve deneyimlerini Antalya Havalimanı için kullanacağını kaydetti.

Yücel Besim Aladağ’dan boşalan göreve ise Gökçeada Havalimanı Müdürü Hasan Pala atandı. 

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu olan 44 yaşındaki Yücel Besim Aladağ, 1 çocuk babası.

DHMİ’DEN ANTALYA'YA SÜRPRİZ ATAMA

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

YBA ~ 10 yıl önce
Güzel düşünen ve paylaşan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum..iftira, yalan ve kötülüklerle yaşayan zavallıları da ALLAH'a havale ettim..ve de zannetmesinler ki hesaplar sadece ahirette görülür..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hvci hakli ~ 10 yıl önce
Bence hvci hakli.3 yil boyunca personelle kavga etti.genel mudurluk mudahil olmak zorunda kaldi.hem de kac kez. Simdi otursun antalyada.terfi etmis diye yazanlara guluyorum.hakkinda kac dava var biliyor musunuz.personel tarafindan acilan...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hvcı ~ 10 yıl önce
Bu konuda bir şey söylemek gerekirse israfa gerek yok tek kelime ile KuRtulDuK Antalya'daki arkadaşlara başarılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bence ~ 10 yıl önce
Bence de basarili bir yoneticiydi.hatta benim gordugum en iyi meydan muduruydu.o kadar basariliydi ki onu cekemediler.gereksiz yere personel sorun yaratti ve bu sebeple baska yere gitmek zorunda kaldi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CRN ~ 10 yıl önce
Yorumlardan anladığım kadarı ile burada bir personel gruplaşması var..ama muhalif kanat azınlıkta gibi görünüyor.geneli mutlu ve memnun.tehditkar konuşmalar da hiç hoş değil.orada tanıdığım bir kaç arkadaşım var eskilerden.onların yorumları sanırım daha aydınlatıcı olur. haa veda yemeği bu kadar kalabalık olduğuna göre müdür sevilen biri idi.diğerleri bence kendilerine baksınlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kartal ~ 10 yıl önce
Yolun acik olsun arkadasim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
canakkale ~ 10 yıl önce
Antalyada basarilar mudurum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yücel beye başarılar Havalimanı işletmesi konusunda uzman bir Arkadaşımız Bence İCF firmasına Teknikden sorumlu genel müdür yardımcılığı yakışır oda cok yakındır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Özelde çalışmak devlette çalışmaya veya yükselmeye benzemez. Mühendislik eğitimi almamış teknik genel müdür yardımcılığı pek mümkün değil. Bugün canım sıkkın sorunlarım var diye en fazla bir iki kez kapris yapabilirsiniz.
ne biçim iş ~ 10 yıl önce
siyasal bilgiler fakültesi mezunu (hangi bölüm bilinmiyor) havalimanı müdürü. bari işletmeci olsaydı. bide türkiyede havacılık neden gelişmiyor deniyor. ticari düşünceden ziyade siyasi düşünceler. yazıklar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Siyasal Fakültesi ~ 10 yıl önce
Siz acaba siyasal bilgiler fakültesinde hangi bölümler olduğunu biliyor musunuz..Siyasalda bir tek siyasetçi yetişmiyor.Bu arada (Ekonomi) bölümü mezunu isterseniz bir araştırın bu bölümü...
DHMİ ~ 10 yıl önce
Hayırlı olsun, yeni görevinde başarılar dileriz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000