20 Mayıs 2010, Perşembe 14:51:44

DHMİ'DEN ANLAMLI ZİYARET

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü’nün 77. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle DHMİ Genel Müdürlüğü üst yönetimi Genel Müdür Orhan Birdal başkanlığında Anıtkabir’i ziyaret etti.
  • Bu vatanı üzerinde yaşayan her insan azyada çok seviyordur.Konuyu saptırmayın. Sayın genel müdüründe durumunu anlayın 6 ay evvel havacılık tazminatı artacak diye ulusal televizyonlarda açıklama yap ve hala bir netice alınmasın. Şu meclis tatile girene kadar insanları rahat bırakın da çalışsınlar. Ondan sonrasını o zaman düşünürüz.
  • 77. Yılında DHMİ Hem Ülkemizde Hem de Dünya da Hak ettiği yeri almış ve Geleceğe doğru emin adımlarla yürümektedir. Son Yıllarda yapmış olduğu Projelerle , Kamu Özel Sektör İşbirliği (YİD) Yöntemi ile Dünyaya örnek bir açılımın da öncüsü olmuştur. Hava Yolu Halkın Yolu olma noktasında Sayın Bakanımıza, Sayın Genel Müdürümüze , Değerli Yöneticilerine ve Tüm Çalışanlarına , Ülkemizi Dünya Hava Trafik ve Yer Hizmetleri Alanında Söz Sahibi Yapmasından Dolayı Teşekkürü Borç Bilir , Saygılarımı Sunarım.
  • var gücünüz ile ekmek parası için çalışıyorsunuz. her şey para olmuş. Türkiye için çalışıyorum diyen adamı bin elekten geçirmek lazım şu anki Türkiyemde. Ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı .....

DHMİ yönetiminin Anıtkabir’de Atatürk’ün huzuruna çıktı.

Genel Müdür Orhan Birdal’ın, Atatürk’ün mozolesine çelenk bırakmasından sonra saygı duruşunda bulunuldu. Ardından Misak-ı Milli Kulesi’ne geçilerek, burada Anıtkabir Özel Defterini imzalayan Genel Müdür Orhan Birdal, şeref defterine şunları yazdı:

Büyük Atatürk,
 
Bugün, ben ve çalışma arkadaşlarım Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğünün 77. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle huzurunuzda bulunuyoruz.

İşaret ettiğiniz çağdaşlaşma hedefleri doğrultusunda "İstikbal Göklerdedir" diyerek geleceğe ışık tuttunuz. Bizler, havacılar olarak gösterdiğiniz bu yolda, sorumluluğumuzun bilinciyle var gücümüzle çalışmaktayız.

Kuruluşumuz, günümüz şartlarına ve teknolojik gelişmelere intibak kabiliyeti ve dinamizmi ile ulusal havacılığımızın en büyük teminatıdır. Havada, hava ulaşımını güvenli bir şekilde sağlamak, yerde yolcu konforunu en iyi şekilde temin etmek için sarf ettiğimiz gayret ile Türk Sivil Havacılığı gösterdiğiniz hedeflere emin adımlarla ilerlemektedir. 

Bugün ulaştığımız noktada durmayacağız. Bize gösterdiğiniz yolda hep ileriye gitme azim ve kararlılığı içinde olacağız.
 
Ruhunuz şad olsun.

 

DHMİ'DEN ANLAMLI ZİYARET

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Bu vatanı üzerinde yaşayan her insan azyada çok seviyordur.Konuyu saptırmayın. Sayın genel müdüründe durumunu anlayın 6 ay evvel havacılık tazminatı artacak diye ulusal televizyonlarda açıklama yap ve hala bir netice alınmasın. Şu meclis tatile girene kadar insanları rahat bırakın da çalışsınlar. Ondan sonrasını o zaman düşünürüz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
77. Yılında DHMİ Hem Ülkemizde Hem de Dünya da Hak ettiği yeri almış ve Geleceğe doğru emin adımlarla yürümektedir. Son Yıllarda yapmış olduğu Projelerle , Kamu Özel Sektör İşbirliği (YİD) Yöntemi ile Dünyaya örnek bir açılımın da öncüsü olmuştur. Hava Yolu Halkın Yolu olma noktasında Sayın Bakanımıza, Sayın Genel Müdürümüze , Değerli Yöneticilerine ve Tüm Çalışanlarına , Ülkemizi Dünya Hava Trafik ve Yer Hizmetleri Alanında Söz Sahibi Yapmasından Dolayı Teşekkürü Borç Bilir , Saygılarımı Sunarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
var gücünüz ile ekmek parası için çalışıyorsunuz. her şey para olmuş. Türkiye için çalışıyorum diyen adamı bin elekten geçirmek lazım şu anki Türkiyemde. Ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı .....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000