09 Temmuz 2013, Salı 14:47:35

DHMİ'DE YANGIN.. ALEVLER ÇATIYI SARDI

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Ankara'daki Genel Müdürlük binasında yangın çıktı.
  • nazara geldık apron trafık dernegı
  • Naci naci ne kadar gereksiz yorum yapiyorsun
  • Bu olay araştırılmalıdır.Bu yangına sebebiyet verenler cezalandırılmalıdır.O bina Türk Havacılığının kalbi konumundadır.
  • Bir DHMİ personeli olarak can kaybı olmaması en büyük mutluluğumuz olup tüm kurum personeline geçmiş olsun dileklerimle.Allah beterinden saklasın.
  • sorumluların derhal en yuksek cezayla cezalandırılması lazım devletin malı mangal komuru degil. dhm nin sorumsuzlugu.
  • BÜTÜN DHMİ CAMİASINA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ İLETİYORUM. CAN KAYBI OLMAMASI SEVİNDİRİCİ. BUNU DA ATLATIRIZ . DHMİ YILLARDIR DİMDİK AYAKTA DURMASINI BİLMİŞTİR. BUNU DA TELAFİ EDECEK GÜÇTEDİR ELBETTE.
  • BÜTÜN DHMİ CAMİASINA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ İLETİYORUM. CAN KAYBI OLMAMASI SEVİNDİRİCİ. BUNU DA ATLATIRIZ . DHMİ YILLARDIR DİMDİK AYAKTA DURMASINI BİLMİŞTİR. BUNU DA TELEFİ EDECEK GÜÇTEDİR ELBETTE.
  • çok geçmiş olsun, cana bir zarar gelmemesi sevindirici
  • Sadece geçmiş olsun yazmak varken yine eleştiri yine eleştiri, hemde çamur atarak, dayanaksızca... Allah sizleri ıslah etsin ne diyeyim. Mübarek Ramazan ayında hepimizin kalbindeki kötülükleri kin ve nefreti alsın, huzur ve barış içinde yaşayalım birbirimizi üzmeden kırmadan dökmeden iftira atmadan yalan söylemeden. DHMİ ye ve bütün ulaştırma camiasına geçmiş olsun Allah beterinden korusun
  • Tedbirsizlikten dolayı çıkmıştır adını nazar koymayın mantıklı olun birazcık. geçmiş olsun inşallah zarar gören kimse olmamıştır

Ankara Konya Yolu’nda bulunan Ulaştırma Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmeleri Genel Müdürlüğü binasının çatı katında meydana gelen yangına itfaiye müdahale ediyor.

Airporthaber'e gelen bilgilere göre, yangının dış cephe kaplaması sırasında çıktığı ve bütün personelin tahliye edildiği  belirtildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ambulanslarına ek olarak Esenboğa Havalimanı ve Orman Genel Müdürlüğü söndürme araçları da DHMİ'deki yangına müdahale etti.

15.15 itibariyle yangın kontrol altına alındı, soğutma çalışmaları sürüyor.

DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal, yangınla ilgili yaptığı kısa açıklamada, yangının çatı kısmında devam eden cephe yenileme çalışmaları sırasında çıkmış olabileceğini sandığını söyledi.

 






DHMİ'DE YANGIN.. ALEVLER ÇATIYI SARDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

apron ~ 11 yıl önce
nazara geldık apron trafık dernegı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
serkan ~ 11 yıl önce
Naci naci ne kadar gereksiz yorum yapiyorsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
naci naci ~ 11 yıl önce
Bu olay araştırılmalıdır.Bu yangına sebebiyet verenler cezalandırılmalıdır.O bina Türk Havacılığının kalbi konumundadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bülent Tuncay ~ 11 yıl önce
Bir DHMİ personeli olarak can kaybı olmaması en büyük mutluluğumuz olup tüm kurum personeline geçmiş olsun dileklerimle.Allah beterinden saklasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komur ~ 11 yıl önce
sorumluların derhal en yuksek cezayla cezalandırılması lazım devletin malı mangal komuru degil. dhm nin sorumsuzlugu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MEHMET NAZLI ~ 11 yıl önce
BÜTÜN DHMİ CAMİASINA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ İLETİYORUM. CAN KAYBI OLMAMASI SEVİNDİRİCİ. BUNU DA ATLATIRIZ . DHMİ YILLARDIR DİMDİK AYAKTA DURMASINI BİLMİŞTİR. BUNU DA TELAFİ EDECEK GÜÇTEDİR ELBETTE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MEHMET NAZLI ~ 11 yıl önce
BÜTÜN DHMİ CAMİASINA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ İLETİYORUM. CAN KAYBI OLMAMASI SEVİNDİRİCİ. BUNU DA ATLATIRIZ . DHMİ YILLARDIR DİMDİK AYAKTA DURMASINI BİLMİŞTİR. BUNU DA TELEFİ EDECEK GÜÇTEDİR ELBETTE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ankaralı ~ 11 yıl önce
çok geçmiş olsun, cana bir zarar gelmemesi sevindirici

Yanıtla

Kalan karakter 1000
insaf ~ 11 yıl önce
Sadece geçmiş olsun yazmak varken yine eleştiri yine eleştiri, hemde çamur atarak, dayanaksızca... Allah sizleri ıslah etsin ne diyeyim. Mübarek Ramazan ayında hepimizin kalbindeki kötülükleri kin ve nefreti alsın, huzur ve barış içinde yaşayalım birbirimizi üzmeden kırmadan dökmeden iftira atmadan yalan söylemeden. DHMİ ye ve bütün ulaştırma camiasına geçmiş olsun Allah beterinden korusun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GİYOTİN ~ 11 yıl önce
Tedbirsizlikten dolayı çıkmıştır adını nazar koymayın mantıklı olun birazcık. geçmiş olsun inşallah zarar gören kimse olmamıştır

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000