09 Temmuz 2012, Pazartesi 17:31:58

DHMİ'DE TAZMİNAT TOPLANTISI SONA ERDİ

Geçtiğimiz hafta içerisinde imzalanarak yürürlüğe giren havacılık tazminatı hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
  • http://www.memurlar.net/haber/260043/ memurlar net tüm grular detaylı
  • Bizler sizin sitenizi beğenerek izliyor ve güncel havacılık haberlerini buradan takip ediyoruz.Ancak havacılık tazminatıyla ortaya çıkan haksızlık nedeniyle,burada yazılan yorumları personele okutmak istemeyen DHMİ yönetimi,malesef iş yerlerinde sitenizi yasaklı siteler sınıfına koymuştur.Her ne olursa olsun suçlu kim ise bilmeliki yanlış hesap bağdattan döner demiş atalarımız.
  • biri banal lütfen anlatsın.yol kontrolcülere lafım yok başdan söyliyeyim. kulu ve elektronigin bir kısmı 1. grup neden vorlarda görev yapan güvenlik 1.grup degil???
  • BU VERFILEN TAZMINATLAR 17 AYLIKMI YOKSA 20 AYLIK FARKLARMI BUNU ANLAMIS DEĞILIZ VE ACIKLAMADA YAPILMADI VERILEN TAZMINATLAR NASIL HESAPLANDI KIMINI AĞLATILAR KIMINIDE GULDURDULER BU ADALETMİ AFT VE AIM MEMURLARI YATDIKLARININ MUKAFATINIMI VERDINIZ CALISAN APRON MEMURLARI VE NEMAYI ALAN AFT AIM MEMURLARI NASIL ADALETMIS BU INS SAYIN GENEL MUDURUMUZDE APRON MEMURLARINI SEYRUSEFERE MUDURLUĞUNE INS ALLAH BIZLERIDE BAĞLARSINIZ ADALET YERINI BULUR HER VARDIYEDE BIR SURU INSAN VAR EKIPLERDE AMA CALISAN 12 SAATE IKI KISI DIĞERLERIDE YATMAKLA MESGUL
  • kulede çalışan trafikçi neye göre 1.gruptan para alıyor. kuledeki atc telsizden itfaiyeyle konuşurken iftaiyecei işletme işi yapıyorsa kuleci nasıl oluyorda seyrüsefer işi yapıyor. bunu bi açıklayın.
  • arkadaşlar esenbogada arkadaşlar dernek kurmak ıcın yarın calışmalara başlıyorlar bız erzıncan havalımanı olarak sendıka ayırmaksızın hepınız ıstıfa edıyoruz dernek calışmalrını sonuna kadar desteklıyoruz butun guvenlıkcı arkadaşlarımızıda ıstıfa ederek dernekte bırleşmeye davet edıyoruz allah yardımcımız olsun zaman bırlık beraberlık zamanı
  • arkadaşlar kolum sargıya alındı 20 gün rapor aldım şimdi benden 20 günlük tazminat parasından kesintimi olacak?
  • Adalet topaldır, ağır ağır yürür, ancak gideceği yere er geç varır. .... Adil yoneticiler sanmayinki bu hesap sadece öteki tarafa kalır son nefesine kadarda olsa bu insanların ahi çıkar tabi öteki tarafa inanıyorsanız orada ayrıca faturalarınız kesilir.. Ben hakkımı çoluk cocuğunuz dahil ve bu paradan nemalanip sesini çıkarmayan 1. Grup dahil helal etmiyorum... Bu para hakkımız degilse vermeyin ama eger hakkimizsa kurt ve kuzu adaletini istemiyoruz... Gerekli yerlere müracaatımı yapacagım
  • başbakanlık bimer e başvuru yaptım bakalım sonuç çıkacakmı
  • kulenin ortak grup olduğunu bilmeyen kalmadı. ortak gruptaki bir personel 3 bin lira alırken kuledeki ortak grup trafikçi nasıl olurda 25 bin alır. ben hakkımı helal etmiyorum.

 

DHMİ Genel Müdürlük binasında Mavi Salon’da Genel Müdür Yardımcıları Funda Ocak, Mehmet Ateş ve Mehmet Karakan ile Daire Başkan ve Yardımcılarının yanı sıra meslek grubu dernek yöneticileri ve sendika temsilcilerinin katıldığı toplantıda katılımcıları bilgilendiren DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal, personelin merakla beklediği konular hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

“Geriye dönük hiçbir personelimizden herhangi bir kesinti olmayacak” diyen Birdal, çok zor bir sürecin ardından mutlu sona ulaştıklarını ifade ederek bu sürece destek veren özellikle Sayın Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ve Bakanlık Müsteşarı M. Habip Soluk olmak üzere herkese teşekkürlerini sundu. Gelinen bu durumun personele hayırlı olması temennisinde bulunan Orhan Birdal, “Benim derneklerden, sendikalardan ve personelden isteğim, dün aldıkları ile bugün alacaklarını kıyaslamalarıdır. Lütfen hiçbir personelimiz diğer arkadaşlarının aldıklarını kıyaslayıp tartışma, çatışma ortamına girmesin. Olabildiğince çok kişiyi olabildiğince çok faydalandırmak için elimizden gelen gayreti gösterdik. Bunun bilinmesini istiyorum. Daha verimli çalışmak için el birliğiyle çalışmalarımızı sürdürmeliyiz.”





DHMİ'DE TAZMİNAT TOPLANTISI SONA ERDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (436)

qqq ~ 12 yıl önce
http://www.memurlar.net/haber/260043/ memurlar net tüm grular detaylı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eleman ~ 12 yıl önce
Bizler sizin sitenizi beğenerek izliyor ve güncel havacılık haberlerini buradan takip ediyoruz.Ancak havacılık tazminatıyla ortaya çıkan haksızlık nedeniyle,burada yazılan yorumları personele okutmak istemeyen DHMİ yönetimi,malesef iş yerlerinde sitenizi yasaklı siteler sınıfına koymuştur.Her ne olursa olsun suçlu kim ise bilmeliki yanlış hesap bağdattan döner demiş atalarımız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hasan ~ 12 yıl önce
biri banal lütfen anlatsın.yol kontrolcülere lafım yok başdan söyliyeyim. kulu ve elektronigin bir kısmı 1. grup neden vorlarda görev yapan güvenlik 1.grup degil???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
BU VERFILEN TAZMINATLAR 17 AYLIKMI YOKSA 20 AYLIK FARKLARMI BUNU ANLAMIS DEĞILIZ VE ACIKLAMADA YAPILMADI VERILEN TAZMINATLAR NASIL HESAPLANDI KIMINI AĞLATILAR KIMINIDE GULDURDULER BU ADALETMİ AFT VE AIM MEMURLARI YATDIKLARININ MUKAFATINIMI VERDINIZ CALISAN APRON MEMURLARI VE NEMAYI ALAN AFT AIM MEMURLARI NASIL ADALETMIS BU INS SAYIN GENEL MUDURUMUZDE APRON MEMURLARINI SEYRUSEFERE MUDURLUĞUNE INS ALLAH BIZLERIDE BAĞLARSINIZ ADALET YERINI BULUR HER VARDIYEDE BIR SURU INSAN VAR EKIPLERDE AMA CALISAN 12 SAATE IKI KISI DIĞERLERIDE YATMAKLA MESGUL

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
kulede çalışan trafikçi neye göre 1.gruptan para alıyor. kuledeki atc telsizden itfaiyeyle konuşurken iftaiyecei işletme işi yapıyorsa kuleci nasıl oluyorda seyrüsefer işi yapıyor. bunu bi açıklayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
arkadaşlar esenbogada arkadaşlar dernek kurmak ıcın yarın calışmalara başlıyorlar bız erzıncan havalımanı olarak sendıka ayırmaksızın hepınız ıstıfa edıyoruz dernek calışmalrını sonuna kadar desteklıyoruz butun guvenlıkcı arkadaşlarımızıda ıstıfa ederek dernekte bırleşmeye davet edıyoruz allah yardımcımız olsun zaman bırlık beraberlık zamanı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bilen birisi yardım lütfen ~ 12 yıl önce
arkadaşlar kolum sargıya alındı 20 gün rapor aldım şimdi benden 20 günlük tazminat parasından kesintimi olacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haram olsun ~ 12 yıl önce
Adalet topaldır, ağır ağır yürür, ancak gideceği yere er geç varır. .... Adil yoneticiler sanmayinki bu hesap sadece öteki tarafa kalır son nefesine kadarda olsa bu insanların ahi çıkar tabi öteki tarafa inanıyorsanız orada ayrıca faturalarınız kesilir.. Ben hakkımı çoluk cocuğunuz dahil ve bu paradan nemalanip sesini çıkarmayan 1. Grup dahil helal etmiyorum... Bu para hakkımız degilse vermeyin ama eger hakkimizsa kurt ve kuzu adaletini istemiyoruz... Gerekli yerlere müracaatımı yapacagım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bimere şikayet yazdım ~ 12 yıl önce
başbakanlık bimer e başvuru yaptım bakalım sonuç çıkacakmı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kulede çalışan trafikçi 25 bin alıyor ~ 12 yıl önce
kulenin ortak grup olduğunu bilmeyen kalmadı. ortak gruptaki bir personel 3 bin lira alırken kuledeki ortak grup trafikçi nasıl olurda 25 bin alır. ben hakkımı helal etmiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000