22 Temmuz 2016, Cuma 17:52:08

DHMİ'de 139 kişi görevden uzaklaştırıldı

Fetullahçı Terör Örgütü ile bağlantılı kamu personeline yönelik çalışma kapsamında DHMİ Genel Müdürlüğünde 139 personel görevden uzaklaştırıldı.
  • son iki yıl havatrfik stejer memurlarının yapılan sınavlları araştırılsın osınavları nasıl yapıldığı araştırılmalı
  • Kuleciler herhangi memurdan cok tehlikedir kuledeki beyni satmış fetö teröristleri acilen alınmalı
  • Benim anlayamadığım fetö sendikası kapandı. Olan TUS sendikasına oldu ve onlarca istifalar alıyorlar. Ucms'yede talep arttı. onlarda üye almıyoruz diyorlarmış.
  • tum dhmi calısanlarına nacızane tavsıyem sakın olmalıyız ıstememız gereken son yıllardakı butun tayın terfı yukselme raporlar kpss ihalelerın ve sınavların hukuka gore ıncelenmesı gerceklerın ortaya cıkarılması yoka bız kımseyı kafadan suclamamalıyız cunku kul hakkı olur allah muhafaza
  • Fetoşlar darbe yapmaya yeltendiginde cumhurbaşkanı vatandaşları sokağa çıkın dediğinde tus'un genel başkan yard. cumhurbaşkanına kafayı yemiş diye yazı yazmış (o yazı heryerde). Eğer cumhurbaşkanı halka sokağa çıkın demeseydi bu fetocular görevden alinirmiydi.
  • Adana kulede 2 Ankara kule 35 İstanbul kule 10 Trabzon kule 3 Antalya kule 5 Kahramanmaraş kule 1 Dalaman kule 3 Gaziantep kule 1 konya kule1 Milas Bodrum kule 2 fetöçüler halen görev başında acilen işlem yapılmalı
  • Kuledeki fetöçüler en tehlikeli fetöçüdür acilen alınmayan fetöçüleri şikayet edelim
  • Görevden alınmayan fetöçüler var ne Zaman alınacak bunlar yoksa burdan isimleri yazacam
  • 2008 DEN İTİBAREN TÜM GÖREVDE YÜKSELME SINAVLARI TÜM HİZMET İÇİ EĞİTİM SINAVLARI SORGULANSIN BENCE.....
  • Thy de de basladı.ust kadamedeymisler Dilerim pkk larada el atilir. Asil ust kademedekiler el atilmali Alt kademe ile onu kesilmez Insallah yazılanlari dikkate alip geregini yapan veya yaptiran bir vatansever cikar.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantılı kamu  personeline yönelik çalışma kapsamında, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ)  Genel Müdürlüğünde görevli 139 personel görevden uzaklaştırıldı.

DHMİ Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, FETÖ/PDY terör örgütüne  ilişkin yürütülen çalışmalar sonucu ilgili yasa ve mevzuat gereği çeşitli  birimlerde görevli 139 kişinin görevden uzaklaştırıldığı ve haklarında soruşturma  başlatıldığı bildirildi.

İZMİR'DE 11 GÖREVDEN ALINDI
AirportHaber'in edindiği bilgilere göre; Paralel yapının hizmetinde bulunan Ufuk Sendikaları'na bağlı (Ufuk Sağlık-Sen, Ufuk Yerel-Sen, Ufuk Haber-Sen, Ufuk Kültür-Sen, Ufuk Bayındır-Sen, Ufuk Ulaştırma-Sen, Ufuk Tarım Orman-Sen, Ufuk Enerji-Sen, Ufuk Büro-Sen.) Ufuk Ulaştırma Sen'e üye oldukları belirlenen 11 kişi için özel önlemler alındı.

İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda uçaklar hizmet veren personelin apron kartları, kapatıldı. Uçaklara hizmet verilme noktasında büyük zorluklar yaşandığı öğrenilirken, Paralel Yapı üyesi olduğu belirlenen 11 kişi görevden uzaklaştırıldı.

BİRLEŞİK TAŞIMACILK ÇALIŞANLARI SENDİKASI'NDAN AÇIKLAMA
Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nde (DHMİ) görevden uzaklaştırılan 139 kişi arasında Elazığ Havalimanı ve Siirt Havalimanı'nda çalışan 2 Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası (BTS) üyesi de vardı. 

BTS'den, görevden uzaklaştırma ile ilgili bir basın açıklaması yaptı. Sendika, yaptığı açıklamada şunları söyledi;

Darbeyle Mücadele Adı Altında Paralel Yapıyla ya da Darbe Girişimi İle İlgili Olmadığı Belli Olan 2 Üyemiz Görevlerinden Uzaklaştırıldı!

15 Temmuz darbe girişimi ardından başlatılan sorumlu ve suçlu bulma çabası kimin hangi gerekçelerle yaptığı belli olmayan listelerle neredeyse cadı avına dönüşmüştür. Bu listelerde paralel yapıyla ya da darbe girişimi ile ilgili olmadığı belli olan isimlerin kişisel husumetler nedeniyle de yer aldığı gün gibi aşikardır.

Bunun en bariz örnekleri Elazığ Havalimanı Müdürlüğünde çalışan üyemiz Sultan Tugay Karakuş ile Siirt Havalimanı Müdürlüğünde çalışan üyemiz Nazım Sarsılmaz’ın görevlerinden alınmasıdır.

Darbe girişimi ya da paralel yapıyla ilgisinin olmadığını cümle alemin bildiği üyelerimiz Sultan Tugay Karakuş ile Nazım Sarsılmaz’a karşı kişisel olarak husumet taşıyan Havalimanı Müdürlerinin "gayretleri" ile bu işlemin yapıldığını düşünmekteyiz.

Bilinmelidir ki, hukuk ve adalet herkese lazımdır.

Arkadaşlarımıza karşı yapılan bu işlemin kaldırılması için bütün meşru ve hukuksal zemini kullanacağımızdan, konuyu üyesi olduğumuz ulusal ve uluslararası Konfederasyon ve Federasyonların gündemine taşıyacağımızı ve üyemizle hukuk dışı yollarla uğraşmayı iş edinenlerin peşini bırakmayacağımızı, adalet önünde hesaplaşacağımızı bildiririz.

Merkez Yürütme Kurulu

DHMİ'de 139 kişi görevden uzaklaştırıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (56)

özgur ~ 8 yıl önce
son iki yıl havatrfik stejer memurlarının yapılan sınavlları araştırılsın osınavları nasıl yapıldığı araştırılmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kuledeki köpek ~ 8 yıl önce
Kuleciler herhangi memurdan cok tehlikedir kuledeki beyni satmış fetö teröristleri acilen alınmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kafası karışmış hissediyor ~ 8 yıl önce
Benim anlayamadığım fetö sendikası kapandı. Olan TUS sendikasına oldu ve onlarca istifalar alıyorlar. Ucms'yede talep arttı. onlarda üye almıyoruz diyorlarmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sabrın sonu ~ 8 yıl önce
tum dhmi calısanlarına nacızane tavsıyem sakın olmalıyız ıstememız gereken son yıllardakı butun tayın terfı yukselme raporlar kpss ihalelerın ve sınavların hukuka gore ıncelenmesı gerceklerın ortaya cıkarılması yoka bız kımseyı kafadan suclamamalıyız cunku kul hakkı olur allah muhafaza

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vht ~ 8 yıl önce
Fetoşlar darbe yapmaya yeltendiginde cumhurbaşkanı vatandaşları sokağa çıkın dediğinde tus'un genel başkan yard. cumhurbaşkanına kafayı yemiş diye yazı yazmış (o yazı heryerde). Eğer cumhurbaşkanı halka sokağa çıkın demeseydi bu fetocular görevden alinirmiydi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fetö ~ 8 yıl önce
Adana kulede 2 Ankara kule 35 İstanbul kule 10 Trabzon kule 3 Antalya kule 5 Kahramanmaraş kule 1 Dalaman kule 3 Gaziantep kule 1 konya kule1 Milas Bodrum kule 2 fetöçüler halen görev başında acilen işlem yapılmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kule ~ 8 yıl önce
Kuledeki fetöçüler en tehlikeli fetöçüdür acilen alınmayan fetöçüleri şikayet edelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Temizlik ~ 8 yıl önce
Görevden alınmayan fetöçüler var ne Zaman alınacak bunlar yoksa burdan isimleri yazacam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MAĞDUR ~ 8 yıl önce
2008 DEN İTİBAREN TÜM GÖREVDE YÜKSELME SINAVLARI TÜM HİZMET İÇİ EĞİTİM SINAVLARI SORGULANSIN BENCE.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1907FB ~ 8 yıl önce
Thy de de basladı.ust kadamedeymisler Dilerim pkk larada el atilir. Asil ust kademedekiler el atilmali Alt kademe ile onu kesilmez Insallah yazılanlari dikkate alip geregini yapan veya yaptiran bir vatansever cikar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000