27 Temmuz 2011, Çarşamba 10:24:53

DHMİ’DEN TARTIŞILACAK ‘ALKOL’ KARARI

Devlet Hava Meydanları İşletmesi, Florya’da bulunan sosyal tesislerde içki kullanımını yasakladı. Yasağa gerekçe olarak ne gösterildi?
  • Ne ararsın Tanrı ile aramda Sen kimsin ki orucumu sorarsın? Hakikaten gözün yoksa haramda Başı açığa neden türban sorarsın? Rakı, şarap içiyorsam sana ne Yoksa sana bir zararı, içerim İkimiz de gelsek kıldan köprüye Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim. Esir iken mümkün müdür ibadet Yatıp kalkıp Atatürk'e dua et... Senin gibi dürzülerin yüzünden Dininden de soğuyacak bu millet ....... Saygilar..
  • tesislerin işletmesini daha önceden olduğu gibi özel şirkete verilirse bu olaylar aşılır tabii.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Ayyaşlar kızmış galiba. Haydi başka meyhaneye... Hayatınız o kadar saçma ve kendiniz de o kadar sıkıcısınız ki, beyniniz uyuşmadan, kendinizi unutmadan mutlu olamıyorsunuz. Arada sırada özel bir akşamda, ölene kadar sarhoş olmadan hafif çakır keyif olmayı bunun dışında tutuyorum. Ama oraya gidenler daha çok beyin uyuşturma ihtiyacı için gittiğinden aynı şey değil. Birisi bağımlık.
  • Haydin bağımlılar, ucuz alkol imkanınız artık sona erdi. İşinize gelmeyince dine saldırın hadi.
  • alkolün insana bir faydasi varsa afiyet olsun.... eger yoksa iyi bir karar.....
  • Baksana kardeşim senn vaazını git camide ver dinin yasakladığı o kadar çok şey var ki eminim sen hepsine uyuyorsundur, din insanla Allah arasındadır kimse kimsenin dini inancını sorgulayamaz, ben sana neden oruç tutuyorsun namaz kılıyorsun diye soruyormuyum dini bile siyasete alet ediyorsunuz
  • KARA SESLER.KARA ZİHNİYET DÖKTÜRMÜŞ ALKOLÜN ZARARLARINI FAYDALARINI . BIRAKIN MİLLET İSTEDİĞİ GİBİ KARAR VERSİN LİERİ DEMROSİ !!!!!!!!! ŞAKŞAKÇILARI..
  • konuyu başka yerlere çekmenin anlamı yok. alkol almak isteyenler için istanbulda pek çok mekan mevcut. tesisin denetlenmesi faydalı olmuş, ayrıca düzenlenen davet ve organizasyonlar da gözden geçirilmeli, gürültü denetimi sağlanmalı.
  • sosyal tesis ve aynı zamanda eğitim alanı olarak gözüken bir yerde herkesin ortak paydada buluşacağı bir uygulama olmalıydı. iyi olmuş yılardır söylenen kamusal alanla ilgili yasaklar içki içinde geçerli olmalı çünkü şişede durduğu gibi durmuyor maalesef taşkınlık kavga çevreyi rahatsız etme içkinin sonucunda geliyor içmek isteyen içer ama eğitim alanı aynı zamanda misafirhane olan Florya da olmaması daha doğru olurdu geçte olsa doğru bi karar verilmiş destekliyorum ayrıca bu yasağı dinle bağdaştırmaya gerek yok içmeyen niye mağdur olsun
Devlet Hava Meydanları İşletmesi, çok tartışılacak bir karara imza attı. Devlet Hava Meydanları İşletmesi personelinin kullanımı için uzun yıllardır hizmet veren Florya’daki DHMİ Sosyal Tesisleri’nde yıllardır alışılan bir uygulama kaldırıldı. Tesislerde bundan böyle alkollü içecek servisi yapılmayacak.


DHMİ İç Denetim Kurulu’nun denetimi sonrasında aynı zamanda eğitim kurumu olarak göründüğü gerekçesiyle sosyal tesislerde alkollü içecek servisi yapılmaması kararı alındı.

Tesislerde alkol yasağı 25 Temmuz’tan itibaren uygulanmaya başladı. Airporthaber'in edindiği bilgiye göre, yasak kararı tesiste belirli yerlere asılarak müşterilere duyuruldu.

DHMİ personelinin kullanımı için kurulan tesislerden çalışanlar indirimli olarak faydalanabiliyor. DHMİ çalışanları özel davet ve organizasyonlarını bu tesislerde emsallerine göre çok uygun ücretler ödeyerek gerçekleştirebiliyor. Tesislerde konulan içki yasağına personelin nasıl tepki vereceği merakla bekleniyor.
DHMİ’DEN TARTIŞILACAK ‘ALKOL’ KARARI

Yorumlar Tüm Yorumlar (82)

Misafir ~ 13 yıl önce
Ne ararsın Tanrı ile aramda Sen kimsin ki orucumu sorarsın? Hakikaten gözün yoksa haramda Başı açığa neden türban sorarsın? Rakı, şarap içiyorsam sana ne Yoksa sana bir zararı, içerim İkimiz de gelsek kıldan köprüye Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim. Esir iken mümkün müdür ibadet Yatıp kalkıp Atatürk'e dua et... Senin gibi dürzülerin yüzünden Dininden de soğuyacak bu millet ....... Saygilar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tesislerin işletmesini daha önceden olduğu gibi özel şirkete verilirse bu olaylar aşılır tabii.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ayyaşlar kızmış galiba. Haydi başka meyhaneye... Hayatınız o kadar saçma ve kendiniz de o kadar sıkıcısınız ki, beyniniz uyuşmadan, kendinizi unutmadan mutlu olamıyorsunuz. Arada sırada özel bir akşamda, ölene kadar sarhoş olmadan hafif çakır keyif olmayı bunun dışında tutuyorum. Ama oraya gidenler daha çok beyin uyuşturma ihtiyacı için gittiğinden aynı şey değil. Birisi bağımlık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Haydin bağımlılar, ucuz alkol imkanınız artık sona erdi. İşinize gelmeyince dine saldırın hadi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
alkolün insana bir faydasi varsa afiyet olsun.... eger yoksa iyi bir karar.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Baksana kardeşim senn vaazını git camide ver dinin yasakladığı o kadar çok şey var ki eminim sen hepsine uyuyorsundur, din insanla Allah arasındadır kimse kimsenin dini inancını sorgulayamaz, ben sana neden oruç tutuyorsun namaz kılıyorsun diye soruyormuyum dini bile siyasete alet ediyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
KARA SESLER.KARA ZİHNİYET DÖKTÜRMÜŞ ALKOLÜN ZARARLARINI FAYDALARINI . BIRAKIN MİLLET İSTEDİĞİ GİBİ KARAR VERSİN LİERİ DEMROSİ !!!!!!!!! ŞAKŞAKÇILARI..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
konuyu başka yerlere çekmenin anlamı yok. alkol almak isteyenler için istanbulda pek çok mekan mevcut. tesisin denetlenmesi faydalı olmuş, ayrıca düzenlenen davet ve organizasyonlar da gözden geçirilmeli, gürültü denetimi sağlanmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sosyal tesis ve aynı zamanda eğitim alanı olarak gözüken bir yerde herkesin ortak paydada buluşacağı bir uygulama olmalıydı. iyi olmuş yılardır söylenen kamusal alanla ilgili yasaklar içki içinde geçerli olmalı çünkü şişede durduğu gibi durmuyor maalesef taşkınlık kavga çevreyi rahatsız etme içkinin sonucunda geliyor içmek isteyen içer ama eğitim alanı aynı zamanda misafirhane olan Florya da olmaması daha doğru olurdu geçte olsa doğru bi karar verilmiş destekliyorum ayrıca bu yasağı dinle bağdaştırmaya gerek yok içmeyen niye mağdur olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000