18 Mayıs 2012, Cuma 11:57:06

DHMİ, KURULUŞUNUN 79. YILINI KUTLUYOR…

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü’nün kuruluşunun 79. yıldönümü dolayısıyla ilk tören Anıtkabir'de düzenlendi.
  • türkiyrenin en güzide kurumunda çalışmaktan türk halkına hizmet etmekten mutluyuz...kurum içerisinde bazı olumsuzluklar yaşansada bu kurumda olmaktan ve çalışmaktan gurur duymaktayız tüm kurum arkadaşlarımız türk halkına hizmet etmekten ve türk halkı adına çalışmaktan gurur ve onur duymaktadır...m.kemal atatürkün de dediği gibi istikbal göklerdedir...kurumuz her gecen gün kendini yenilemekte , türk ve tüm dünya insanına en iyi hizmeti vermek adına tüm kurum arkadaşlarım yoğun bir emek sarfetmekte ...herşeyin daha güzel olması temensi ile inşallah nice mutlı ve sağlıklı 80 senelere...
  • DHMİ'nin artık atamalarda sadece Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği mezunlarını istihdam etmesini istiyoruz. 4 yıl okuyoruz onlarda havacılık dersi alıyoruz fakat DHMİ ye girmeye çalıştığımız zaman herhangi bir lisans mezunu ile bir tutuluyoruz. Lütfen artık sesimizi duyun.
  • Bakalım, Kuruluş yıl dönümü haberi içinde diğer DHM haberlerinde olduğu şirketlerin bazı çalışanları ve kurum içi bazı zevat, çıkarları için besledikleri kinlerini kusmak adına ne yorum yazacaklar. Bu 80 yıllık kuruma herkes sahip çıkmalı, haklı yapıcı eleştiriler olabilir ama sırf birilerine kızmak adına kurumu karalayıp kırk dan fazla havalimanında emek sarf eden 8 bin personeli rencide etmeyin.

DHMİ’nin kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde ilk tören Anıtkabir'de yapıldı.

DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal başkanlığındaki heyet Anıtkabir'i ziyaret etti. Birdal’ın mozoleye çelenk koymasının ardından saygı duruşunda bulunuldu.

Heyet daha sonra Misak-ı Milli kulesine geçti. Anıt kabir Özel Defterini imzalayan DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal, deftere şunları yazdı; “DHMİ İşletmesi Genel Müdürlüğü’nün 79. Kuruluş yıl dönümünde, DHMİ ailesi olarak huzurundayız. Bizlere ulaşmamız gereken hedefi gösteren “İstikbal Göklerdedir”sözünün gereğini yapmak için, bütün gayretimizle çalışmaktayız.

Ülke sivil havacılığının gelişmesinde önemli bir görev üstlenen kuruluşumuz, 79 yıl önce kuleden ilk kalkış izni vererek başladığı yolculuğunda başarı çıtasını her geçen yıl yükseltmeye devam etmiştir. Bugün 120 milyona yaklaşan yolcu sayısı, modern havalimanları ve tesisleri ile Türk sivil havacılığı, muasır medeniyetler seviyesine ulaşmaktadır.

Bizlere bıraktığınız bu değerli mirası geliştirerek geleceğe taşımak için, şahsım ve çalışma arkadaşlarımla birlikte bütün gayretimizle çalışacağımıza söz veriyor; Sizi şükran ve rahmetle anıyoruz. Ruhunuz şad olsun.”

Çelenk törenin ardından toplu fotoğraf çektiren heyet, Anıtkabir’den ayrıldı.

DHMİ’nin 79. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde 20 Mayıs 2012 Pazar günü de Dalaman’da program düzenlenecek.

 

DHMİ, KURULUŞUNUN 79. YILINI KUTLUYOR…

Yorumlar

arff ~ 12 yıl önce
türkiyrenin en güzide kurumunda çalışmaktan türk halkına hizmet etmekten mutluyuz...kurum içerisinde bazı olumsuzluklar yaşansada bu kurumda olmaktan ve çalışmaktan gurur duymaktayız tüm kurum arkadaşlarımız türk halkına hizmet etmekten ve türk halkı adına çalışmaktan gurur ve onur duymaktadır...m.kemal atatürkün de dediği gibi istikbal göklerdedir...kurumuz her gecen gün kendini yenilemekte , türk ve tüm dünya insanına en iyi hizmeti vermek adına tüm kurum arkadaşlarım yoğun bir emek sarfetmekte ...herşeyin daha güzel olması temensi ile inşallah nice mutlı ve sağlıklı 80 senelere...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SHYO ~ 12 yıl önce
DHMİ'nin artık atamalarda sadece Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği mezunlarını istihdam etmesini istiyoruz. 4 yıl okuyoruz onlarda havacılık dersi alıyoruz fakat DHMİ ye girmeye çalıştığımız zaman herhangi bir lisans mezunu ile bir tutuluyoruz. Lütfen artık sesimizi duyun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorum ~ 12 yıl önce
Bakalım, Kuruluş yıl dönümü haberi içinde diğer DHM haberlerinde olduğu şirketlerin bazı çalışanları ve kurum içi bazı zevat, çıkarları için besledikleri kinlerini kusmak adına ne yorum yazacaklar. Bu 80 yıllık kuruma herkes sahip çıkmalı, haklı yapıcı eleştiriler olabilir ama sırf birilerine kızmak adına kurumu karalayıp kırk dan fazla havalimanında emek sarf eden 8 bin personeli rencide etmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000