10 Haziran 2009, Çarşamba 15:11:57

DHMİ yeni uçaklarını tanıtacak

Devlet Hava Meydanları İşletmesi, envanterine dahil ettiği 2 adet Cessna Citation 560 XLS tipi uçaklarını bugün tanıtıyor.
  • uçuş kontrolü için bu kadar pahalı uçak alımı gereklimiydi.araştırmak lazım avrupa da kaç kişi bu kadar pahalı uçakla yapıyor bu işi..benim bildiğim beach 200 pervaneli uçaklar dahi bu işi yapabilirler.bu uçaklar resmen seyahat amaçlı alınmış gibi gözüküyor..eğer yanılıyorsam bu uçakların yolcu konfigirasyonları nedir..buna bakmak lazım.kesinlikle vip konfigirasyonları vardır..göreceğiz..
  • Seyrüsefer araçlarının kontrolü için pahalı uçaklar bunlar.Daha makul fiyata sıradan bizjet alabilirlerdi.Havataksi firmalarında bile çok fazla olmayan uçaklar bunlar=)İleride Dassault Falcon alırlarsa DHMI envanterine hiç şaşmayın=)
  • bizide işe alsın o zaman
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi, seyrüsefer yardımcı cihazlarının sağlıklı hizmet verebilmesi için ayarlama ve kontrol işlemlerinde kullanmak üzere aldığı 2 adet Cessna Citation 560 XLS tipi uçağı bugün tanıtıyor.

Toplam 37 milyon 700 bin dolar ödenerek envantere dahil edilen uçakların tanıtımı, Eseboğa Havalimanı'ndaki DHMİ Hangarı'nda gerçekleştirilecek.

Tanıtım kokteyline başta Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım olmak üzere çok sayıda davetlinin katılacağı belirtildi.

DHMİ yeni uçaklarını tanıtacak

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
uçuş kontrolü için bu kadar pahalı uçak alımı gereklimiydi.araştırmak lazım avrupa da kaç kişi bu kadar pahalı uçakla yapıyor bu işi..benim bildiğim beach 200 pervaneli uçaklar dahi bu işi yapabilirler.bu uçaklar resmen seyahat amaçlı alınmış gibi gözüküyor..eğer yanılıyorsam bu uçakların yolcu konfigirasyonları nedir..buna bakmak lazım.kesinlikle vip konfigirasyonları vardır..göreceğiz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Seyrüsefer araçlarının kontrolü için pahalı uçaklar bunlar.Daha makul fiyata sıradan bizjet alabilirlerdi.Havataksi firmalarında bile çok fazla olmayan uçaklar bunlar=)İleride Dassault Falcon alırlarsa DHMI envanterine hiç şaşmayın=)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bizide işe alsın o zaman

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000