26 Haziran 2015, Cuma 13:53:50

DHMİ vergi rekortmeni oldu

2014 yılı kurumlar vergisi Türkiye rekortmenleri belli oldu. Havacılık sektöründen THY listede yer almazken DHMİ, 11. sırada yer buldu.
  • dhmi üst yönetimi tamamıyla değişmeli! eskikafa yönetim anlayışı güdüyor hepsi. dhmi personel iç barışı diplerde. kurumdaki seyrüsefer personeli her şeyin üstündedir her şeyin en iyisine layıktır geri kalan birimler çöptür anlayışı bir an evvel değişmeli. saçmalıklarla ve haksızlıklarla dolu olan görevde yükselme ymnetmeliği değişmeli.ve daha fazlası
  • Dhmi de tüm üst Düzey Bürokratlar görevden alınmalıdır hele hele bi tane daire başkanı var o alınmadan hiç bir şey düzelmez dhmi ye has 200 kadro verilip uzman olur yada başka bir şey tüm Bürokratlar tamamen görevden alınıp yeniden sıfır atamalar olmalıdır yani 200 kişi görevden alınmalıdır hemde bi gecede o zaman her şey düzelir
  • THY ve Pegasus neden listede yok? Sunexpressin girebildiği bu listeye sunexpressden daha büyük iki havayolu şirketi neden giremiyor? Yoksa bunlar kar etmiyor mu yoksa vergi mi kaçırıyorlar?
  • g.müdürün değişti ama tek başına bu yetmez bazı daire başkanları ve müdürleri derhal görevden alınıp yerlerine bulunduğu görevin hakkını verebilecek liyakat esaslı isimler getirilmeli.başta güreşçiyken personel daire başkanı yapılan ve oraya yapışıp kalan selahattin yiğit ve avaneleri olmak üzere
  • pilot kule konuşmalaranı tescil ettirsen daha fazla kar eder bu dhmi.bakınız cem ne demiş... "Benim vergi listesinde 58.olmam olimpiyatta 100 metre de yan kulvarda duran ama "koşmayan" Hussain Bolt u geçmek gibi bişey herhalde" cem'i şuçlamayın..kontrolörleriniz çok eğitimsiz malesef.
  • Dhm trafik görevlileri apronda insanlara terör estiriyor .olduki yanlış yaptın hemen tehdit hakaret bagırma herşey rahatlıkla yapıyorlar .içeride çalışma sıfır yatıyorlar doco dan bedava yiyorlar içiyorlar .bilmiyorlarki birilerin damarına basacaklar .mesai bitiminde alıcan o adamları şimdi konuş bakalı m diycen
  • Android uygulamasinin dedigi gibi bu kisiler gorevden alinirsa meydanlara huzur gelecektir.sonuna kadar destekliyoruz
  • DHMI'nin görevi kar edip vergi vermek mi, yoksa Türk Havacılığı'na hizmet etmek mi? Şirketlerden aldıkları çeşitli ücretler, plaka bedelleri, apron kartı ücreti, piyasa fiyatının kat be kat üzerindeki elektrik, su vs ücretleri ne izana ne de ahlaka sığar.
  • Sun express in 10 katı filosu var, THY nasıl giremez listeye? Hani kâr ediyorlardı?
  • Thy nasil olmaz yaa

2014 yılı kurumlar vergisi Türkiye rekortmenleri belli oldu. Havacılık sektöründen THY listede yer almazken DHMİ, 11. sırada yer buldu.

2014 yılı kurumlar vergisi sıralamasının ilk basamağında  ödediği 1 milyar 589 milyon 48 bin 906,49 lira ile Ziraat Bankası yer aldı.
Havacılık sektöründe de bazı şirketler listede yer buldu. Havacılık sektöründeki şirketler arasında en yukarıya 299.761.777,35 TL’lik vergi ödemesiyle 11’inci sıraya yerleşen DHMİ çıktı.

138.567.120,77 TL vergi ödeyen TAV İstanbul Terminal İşletmeciliği listenin 21’inci sırasında kalırken, Antalya Havalimanı işletmecisi Fraport IC İçtaş, 89.292.699,93 TL’lik vergi ödemesiyle 32’inci sırada yer aldı.

Free shop işletmecisi ATÜ 80, Sunexpress ise 82. sırada yer buldu. THY ise 100’ler kulübüne giremedi.





DHMİ vergi rekortmeni oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

dhmi üzerine ~ 9 yıl önce
dhmi üst yönetimi tamamıyla değişmeli! eskikafa yönetim anlayışı güdüyor hepsi. dhmi personel iç barışı diplerde. kurumdaki seyrüsefer personeli her şeyin üstündedir her şeyin en iyisine layıktır geri kalan birimler çöptür anlayışı bir an evvel değişmeli. saçmalıklarla ve haksızlıklarla dolu olan görevde yükselme ymnetmeliği değişmeli.ve daha fazlası

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hepsi alınmalı ~ 9 yıl önce
Dhmi de tüm üst Düzey Bürokratlar görevden alınmalıdır hele hele bi tane daire başkanı var o alınmadan hiç bir şey düzelmez dhmi ye has 200 kadro verilip uzman olur yada başka bir şey tüm Bürokratlar tamamen görevden alınıp yeniden sıfır atamalar olmalıdır yani 200 kişi görevden alınmalıdır hemde bi gecede o zaman her şey düzelir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kar yapıyorlar mı? ~ 9 yıl önce
THY ve Pegasus neden listede yok? Sunexpressin girebildiği bu listeye sunexpressden daha büyük iki havayolu şirketi neden giremiyor? Yoksa bunlar kar etmiyor mu yoksa vergi mi kaçırıyorlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cnks ~ 9 yıl önce
g.müdürün değişti ama tek başına bu yetmez bazı daire başkanları ve müdürleri derhal görevden alınıp yerlerine bulunduğu görevin hakkını verebilecek liyakat esaslı isimler getirilmeli.başta güreşçiyken personel daire başkanı yapılan ve oraya yapışıp kalan selahattin yiğit ve avaneleri olmak üzere

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cem yılmaz ~ 9 yıl önce
pilot kule konuşmalaranı tescil ettirsen daha fazla kar eder bu dhmi.bakınız cem ne demiş... "Benim vergi listesinde 58.olmam olimpiyatta 100 metre de yan kulvarda duran ama "koşmayan" Hussain Bolt u geçmek gibi bişey herhalde" cem'i şuçlamayın..kontrolörleriniz çok eğitimsiz malesef.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Dhm trafik görevlileri apronda insanlara terör estiriyor .olduki yanlış yaptın hemen tehdit hakaret bagırma herşey rahatlıkla yapıyorlar .içeride çalışma sıfır yatıyorlar doco dan bedava yiyorlar içiyorlar .bilmiyorlarki birilerin damarına basacaklar .mesai bitiminde alıcan o adamları şimdi konuş bakalı m diycen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komik ~ 9 yıl önce
Doco'dan beslenmiyorlarsa 1200 kisinin vebali ramazan ayinda senden cikar, buyuk sorumluluga girmissin. Ayrica hava trafik personeli harici birinin kuleye cikma yetkisi yoktur, doco calisanlari apronda calismaktadir. (Bide boyle dusun)
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Android uygulamasinin dedigi gibi bu kisiler gorevden alinirsa meydanlara huzur gelecektir.sonuna kadar destekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ground ops ~ 9 yıl önce
DHMI'nin görevi kar edip vergi vermek mi, yoksa Türk Havacılığı'na hizmet etmek mi? Şirketlerden aldıkları çeşitli ücretler, plaka bedelleri, apron kartı ücreti, piyasa fiyatının kat be kat üzerindeki elektrik, su vs ücretleri ne izana ne de ahlaka sığar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nasiiii ~ 9 yıl önce
Sun express in 10 katı filosu var, THY nasıl giremez listeye? Hani kâr ediyorlardı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 9 yıl önce
Thy nasil olmaz yaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000