14 Ağustos 2016, Pazar 12:15:52

DHMİ özelleşiyor mu?

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda önceki gün kabul edilen tasarıyla, 100’den fazla kuruma varlıklarını ve ticari hisselerini özelleştirme idaresine devretme ve bu şekilde özelleştirme yolu açılıyor.
  • kazananlar hak edip gelmiştir elbet bulundukları konuma. tek derdimiz yapılan iş üzerinden parakazanan firmanın alıdıgı ücreti göz önünde bulundurursak çalışana hakkını ver aracıya ne gerek var.
  • bu yazıları yazan zavallilar soyledıgınız hersey yalan 1. fetöcü lafi buyuk bır ıftıra bunu soyleyen mahlukat ıspatlamazsa ...2. bu iş ozelleşirse bız memuruz baska kuruma gıderız ama sızı kımse havaalanınada sokmaz3.sızdeki nato kafa nato mermer
  • Mervan, Ali, Hakan siz hiç DHMİ maaş bordrosu gördünüz mü? Yalanla başlayan bir duygu sömürüsü ile hareket etmenizi yakıştıramadım. Bu vaziyette bile nifak sokmak için iş arkadaşlarınızı ve ekmek yediğiniz kurumu aşağılayan ifadeleriniz ile zaten DHMİ'de olmamanız gerektiğini göstermiş oluyorsunuz.
  • akdeniz sırketınde calisan arkadaslar bu yazıları yazarken hıcmı vıjdanınız sızlamıyor soyledıgınız hersey yalan bırdefa maaş 4000 tl ayrıca yatıyor dedıgınız ınsanlar sız bu ısı yapmadan once az sayıyla bu ışı yapıyorlardı ayrıca sızın gıbı partıden ısmarlama kafadan ışe gırmedıler zamanında sınavla hem yazılı hem sozlu ayrıca ozel secmelerden gecerek bu ışe gırdıler ornek 99 gırışlıler jan. kom dan secmedır o yuzden agzınızdan cıkanı kulagınız duysun el ınsaf
  • Bütün güvenlik işini havalimanlarinda akdeniz özel güvenlik yapıyor ama dhmi memurları 6 bin maaş alıyor yatarak.akdeniz ise 1700 alıyor yazık hak geçirmez ınş hükümet ozellestirir ve dhmi ci memur güvenlikleri bir an önce tasfiye eder
  • Dhmi ci güvenlik abiler fetonun izinde ler ama maaşları ohhoooo uçmuş binlerce tl yazıklar olsun haram yiyen dhmi ciler ne iş yapiyosunuz haram haram
  • Dhmi güvenlikleri yattıkları yerden 6 bin lira maaş alıyorlar yıllardır sömürü yapıyorlar ülke tabi gelismez
  • Dhmi yi sömüren 5-6 bin lira maaş alan ve hiçbir iş yapmayan fetocu güvenlik lerin derhal kurumlara dagitilmalari lazim cünkü tüm işi akdeniz guvenlik elemanlari üstlenmiş durumda hemde bir buçuk asgari ücret karşılığı. Tekel deki yan gelip yatanlara yapıldığı gibi şimdide havalimanlarin dhmi ci memur guvenliklerden temizlenmesi lazım çünkü yattıkları yerde 5500 tl maaş alıyorlar. Özellikle hiç uçak inip kalkmayan bartın nevşehir kapadokya havalimanlari gibi yerlerde halen ne işi var bu devleti sömüren fetocu guvenliklerin anlamış deilim.Inş reis hepsini bir.an.önce temizler
  • Sakin ol itfaiyeci ve bi susun başlığı atan şahıslara ithafen. Daha kurumun gelirlerinin neler olduğunu bilmeyen kişiler bana cevap verme cüretinde bulunmuş. ikinci şahsa gelince de öğretmenlik yapaydın yan gelip yatan diye cümleler kuran zatı şahane. Sen işinin gereğini yapıyorsun bende işimin gereğini yapıyorum ne haddine yan gelip yatıyor diyorsun.Benim yerime hangi makamdan adamı bu kadroya versen aynı şeyi yapar acil durumu bekler.Bu kurum şu an bir bütündür ARFF sinden kulecisine herkes eşittir eurocontrol diye tabir ettiğiniz ve yırtındığınız para sizin hakkınız değil ama bizim hakkımız bunu iddia ediyorum. Kurumda kulecileri kayıran Bazı şahısların kanatları altında sigaranızı tüttürmeye devam edin ama unutmayın her gün bir zalimin kalesi yıkılıyor sizin de bu zalimçe bakış açınız elbet yenilir. Adalet er yada geç yerini bulacaktır.
  • Özellessin arkadaş ben dhmi de özel güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum , tüm yolcu ve bagaj kontrolü bizde çevre nöbetleri bizde cihazlar bizde ve yan gelip yatan dhmi güvenliklerinin yarısi kadar maaş alıyoruz bunun üzerine 2009 yılında çift asgari ücret olarak ise başladık 3_4 yıl sonra maaslarimizi çok veriliyor diye 1,5 asgari ücrete dusurduler toki ye girenler. kredi çekenler düğün yapanlar hepimiz karaya vurmuş balığa döndük hala toparlanamiyiruz ödediğimiz birc hep faiz yazık değil mi bizlere biz evlerimizde eş ve çocuklarımız yerine kuş besliyoruz sanki ...bir dhmi çalışanı demustiki turkiyenin en özel kurumlarından birisi olmasına rağmen en vasıfsız,yobaz ve cahil duruşunun olduğu kurum malesefki bizim kurum fahada birşey söylemiyorum..

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda önceki gün kabul edilen tasarıyla, 100’den fazla kuruma varlıklarını ve ticari hisselerini özelleştirme idaresine devretme ve bu şekilde özelleştirme yolu açılıyor.

Tasarıya göre aralarında Atatürk Orman Çiftliği, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü, Türk Tarih Kurumu ve Türk Dil Kurumu ve Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nin de (DHMİ) bulunduğu kurumlar, varlıklarını özelleştirme idaresine devrederek, ihale yasasının kapsamı dışında özelleştirebilecek.

Ancak basında da yer alan bilgilerde özelleştirilebilecek kurumlar arasında gösterilen DHMİ'nin özelleştirilmesinin mümkün olmadığı öğrenildi.

AirportHaber'in Ulaştırma Bakanlığı kaynaklarından edindiği bilgiye göre DHMİ'nin özel statüsü gereği bazı taahhütler üstlendiği ve bu taahhütlerden dolayı özelleştirilemeyeceği kaydedildi.

Seyrü seferin özelleştirilmesinin bazı sorunları da beraberinde getireceği ifade edilirken, seyrü seferin DHMİ'den ayrılmasının da mümkün olmadığı öğrenildi.

©AirportHaber
 

DHMİ özelleşiyor mu?

Yorumlar Tüm Yorumlar (87)

emre ~ 8 yıl önce
kazananlar hak edip gelmiştir elbet bulundukları konuma. tek derdimiz yapılan iş üzerinden parakazanan firmanın alıdıgı ücreti göz önünde bulundurursak çalışana hakkını ver aracıya ne gerek var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dogrular ~ 8 yıl önce
bu yazıları yazan zavallilar soyledıgınız hersey yalan 1. fetöcü lafi buyuk bır ıftıra bunu soyleyen mahlukat ıspatlamazsa ...2. bu iş ozelleşirse bız memuruz baska kuruma gıderız ama sızı kımse havaalanınada sokmaz3.sızdeki nato kafa nato mermer

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çalışan ~ 8 yıl önce
Mervan, Ali, Hakan siz hiç DHMİ maaş bordrosu gördünüz mü? Yalanla başlayan bir duygu sömürüsü ile hareket etmenizi yakıştıramadım. Bu vaziyette bile nifak sokmak için iş arkadaşlarınızı ve ekmek yediğiniz kurumu aşağılayan ifadeleriniz ile zaten DHMİ'de olmamanız gerektiğini göstermiş oluyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gercekler 24 ~ 8 yıl önce
akdeniz sırketınde calisan arkadaslar bu yazıları yazarken hıcmı vıjdanınız sızlamıyor soyledıgınız hersey yalan bırdefa maaş 4000 tl ayrıca yatıyor dedıgınız ınsanlar sız bu ısı yapmadan once az sayıyla bu ışı yapıyorlardı ayrıca sızın gıbı partıden ısmarlama kafadan ışe gırmedıler zamanında sınavla hem yazılı hem sozlu ayrıca ozel secmelerden gecerek bu ışe gırdıler ornek 99 gırışlıler jan. kom dan secmedır o yuzden agzınızdan cıkanı kulagınız duysun el ınsaf

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kemal ~ 8 yıl önce
4 bin tl derken allahtan korkun biraz be yol yemek parasıyla 5-6 bin maaş alıp sömürüyor lar dhmi yi güvenlik memurlar .nedense bitane devlet büyüğü müdahele etmiyor ınş temizlik dhmi guvenliklerindede başlar fetocular dan oluşuyor yüzde sekseni ama olan 1600 maaşlı akdeniz guvenlikci arkadaşlara oluyor.
Halis ~ 8 yıl önce
99 da fethullah gulenin listesiyle girdiniz bunu sağır sultan bile biliyor. Soruları caldiniz dhmiciler
Mervan ~ 8 yıl önce
Bütün güvenlik işini havalimanlarinda akdeniz özel güvenlik yapıyor ama dhmi memurları 6 bin maaş alıyor yatarak.akdeniz ise 1700 alıyor yazık hak geçirmez ınş hükümet ozellestirir ve dhmi ci memur güvenlikleri bir an önce tasfiye eder

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dhmi memur ~ 8 yıl önce
6bin mi yav bi git işine dhmi de hangi güvenlik 6 bin almış sallama. Dhmi de illaki memur olmak istiyosan gir sınava çek 90 üstü bir puan, gir dhmi ye tutan mı var. Ama nerde sende o kafa anca burdan bok at.
Mervan ~ 8 yıl önce
Sizin gibi sınav sorularını çalmadık dhmi ci güvenlik ci ler
Ali ~ 8 yıl önce
Dhmi ci güvenlik abiler fetonun izinde ler ama maaşları ohhoooo uçmuş binlerce tl yazıklar olsun haram yiyen dhmi ciler ne iş yapiyosunuz haram haram

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakan ~ 8 yıl önce
Dhmi güvenlikleri yattıkları yerden 6 bin lira maaş alıyorlar yıllardır sömürü yapıyorlar ülke tabi gelismez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Serkan ~ 8 yıl önce
Bravo kardeşim çok guzel kapak yapmışsın keşke devlette gorebilsede temizlese bu yiyicileri
Serkan ~ 8 yıl önce
Dhmi yi sömüren 5-6 bin lira maaş alan ve hiçbir iş yapmayan fetocu güvenlik lerin derhal kurumlara dagitilmalari lazim cünkü tüm işi akdeniz guvenlik elemanlari üstlenmiş durumda hemde bir buçuk asgari ücret karşılığı. Tekel deki yan gelip yatanlara yapıldığı gibi şimdide havalimanlarin dhmi ci memur guvenliklerden temizlenmesi lazım çünkü yattıkları yerde 5500 tl maaş alıyorlar. Özellikle hiç uçak inip kalkmayan bartın nevşehir kapadokya havalimanlari gibi yerlerde halen ne işi var bu devleti sömüren fetocu guvenliklerin anlamış deilim.Inş reis hepsini bir.an.önce temizler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet ~ 8 yıl önce
Sakin ol itfaiyeci ve bi susun başlığı atan şahıslara ithafen. Daha kurumun gelirlerinin neler olduğunu bilmeyen kişiler bana cevap verme cüretinde bulunmuş. ikinci şahsa gelince de öğretmenlik yapaydın yan gelip yatan diye cümleler kuran zatı şahane. Sen işinin gereğini yapıyorsun bende işimin gereğini yapıyorum ne haddine yan gelip yatıyor diyorsun.Benim yerime hangi makamdan adamı bu kadroya versen aynı şeyi yapar acil durumu bekler.Bu kurum şu an bir bütündür ARFF sinden kulecisine herkes eşittir eurocontrol diye tabir ettiğiniz ve yırtındığınız para sizin hakkınız değil ama bizim hakkımız bunu iddia ediyorum. Kurumda kulecileri kayıran Bazı şahısların kanatları altında sigaranızı tüttürmeye devam edin ama unutmayın her gün bir zalimin kalesi yıkılıyor sizin de bu zalimçe bakış açınız elbet yenilir. Adalet er yada geç yerini bulacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ear be mehmet ~ 8 yıl önce
mehmetcik konuştukça batıyorsun daha fazla zorlama bence dost tavsiyesi.resmen saçmalık yazdıkların ve tutarsız.üşenmedin cevap yazdın o kadar ama daha beter ettin haberin ola.adalet herkese lazım sana da.
Collapse74 ~ 8 yıl önce
Özellessin arkadaş ben dhmi de özel güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum , tüm yolcu ve bagaj kontrolü bizde çevre nöbetleri bizde cihazlar bizde ve yan gelip yatan dhmi güvenliklerinin yarısi kadar maaş alıyoruz bunun üzerine 2009 yılında çift asgari ücret olarak ise başladık 3_4 yıl sonra maaslarimizi çok veriliyor diye 1,5 asgari ücrete dusurduler toki ye girenler. kredi çekenler düğün yapanlar hepimiz karaya vurmuş balığa döndük hala toparlanamiyiruz ödediğimiz birc hep faiz yazık değil mi bizlere biz evlerimizde eş ve çocuklarımız yerine kuş besliyoruz sanki ...bir dhmi çalışanı demustiki turkiyenin en özel kurumlarından birisi olmasına rağmen en vasıfsız,yobaz ve cahil duruşunun olduğu kurum malesefki bizim kurum fahada birşey söylemiyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sedrof ~ 8 yıl önce
siz kamuya alım olacağını duyduğunuzda ilkönce bünyesinde çalıştıgınız akdeniz güvenliği karaladınız..o yetmedi şimdide dhmi yi mi beğenmez yoz dersin kardeşim dhmi ye tüm girişler KPSS ile olur ve bence o yozluk yobazlık sizde kadroluları çekiştireceğinize ders çalısın kpss ile buyrun aim olun atc olun elktronik olun başımız üstünde yeriniz var ama böyle referaslarla salya sümük girip şimdide bu kurum çalısanlarını karalamayın...selamlar..
cns ~ 8 yıl önce
onun bunun aracılığıyla işe başlıyosunuz.sonra atıp tutuyosunuz.kendi şirketinle aranda olan meseleleri git şirketinin sayfasında yaz.burda ne işin var senin.Kıyaslıcaksan diğer özel güvenliklerle kıyasla kendini.burda iş çıkmasa başka bi yere gidicektin.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000