27 Şubat 2017, Pazartesi 15:19:17

DHMİ kurumlar vergisinde 3. oldu

Ankara’da Kurumlar Vergisi beyannamesinde 3. Sırada yer alan Devlet Hava Meydanları İşletmesi'ne (DHMİ) de teşekkür belgesi verildi.
  • Havayolu diye hangi şirkete diyorsun bilmiyorum ama Türkiye'de hiçbir zaman 15 tane "havayolu" olmadı ki batsın, akşam akşam sağlam bir Dunning-Kruger yaşattın Allah razı olsun.
  • Buyursun olsun da son 12 yılda 15 havayolu battı. Keşke DHMİ kurumlar vergisinde 3'üncü değil de 53'üncü olsaydı bu şirketler de batmasaydı.

Gelir İdaresi Başkanlığı, 2015 yılı vergilendirme döneminde dereceye giren mükellefleri teşekkür belgesi ile ödüllendirdi. Bu kapsamda, Ankara’da Kurumlar Vergisi beyannamesinde 3. Sırada yer alan Devlet Hava Meydanları İşletmesi'ne (DHMİ) de teşekkür belgesi verildi.

28. Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen tören ile Ankara’da vergi rekortmenliği sıralamasında yer alan kuruluşlara belge verildi.

Vergi beyannamesi sıralamasında 3. Sırada yer alan DHMİ adına teşekkür belgesini, Mali İşler Daire Başkanı Muhsin Karakurt, Ankara Valisi Ercan Topaca’dan aldı.



DHMİ kurumlar vergisinde 3. oldu

Yorumlar

Ahahaha ~ 7 yıl önce
Havayolu diye hangi şirkete diyorsun bilmiyorum ama Türkiye'de hiçbir zaman 15 tane "havayolu" olmadı ki batsın, akşam akşam sağlam bir Dunning-Kruger yaşattın Allah razı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Buyursun ~ 7 yıl önce
Buyursun olsun da son 12 yılda 15 havayolu battı. Keşke DHMİ kurumlar vergisinde 3'üncü değil de 53'üncü olsaydı bu şirketler de batmasaydı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hüseyin ~ 7 yıl önce
Tamam da Havayolu Şirketi batıyorsa DHMİ ne yapsın buna ? O şirketlerin yönetimini Dhmi mi ki atamış...
matrax ~ 7 yıl önce
dhmi havalimanlarına amir/müdür atıyor, muazzam donanımlı tipler; diplomalar, yabancı diller, başarılar, liyakatlar felan deli. batası olan havayolu şirketlerine transfer etsen misal, iki bilemedin üç aya uçar giderler küresel marka olurlar

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000