19 Nisan 2011, Salı 09:27:46

DHMİ, İKİ MEYDAN İÇİN İHALE AÇTI

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Ercan Havalimanı ve Balıkesir Körfez Havaalanı'na kurulacak ILS/DME sistemi için ihale açtı.
  • siz zannediyorsunuz dhmi nin ssy cileri istedi de takıldı.bu kurumda personelin isteyipte yaptırdığı hiçbirşey yokyur.istediği herşey ya sümen altı ya da kulak arkası edilir.üstelersede sonunu bilir. demem oki herşey boş kafanıza göre takılın dostlar...
  • dhmi nin görüşü alınmadan hangi havaalanı planlaması yapılmış? sakın dhmi bu konuda beceriksizlik yapıyor olmasın
  • Her işin bir kuralı olduğu gibi ILS Kurulumunun da bir kuralı var. Havaalanı pisti planlanırken DHMİ' nin görüşü alınmamışsa ve sonradan pistin ICAO kurallarına göre ILS kurulumuna müsait olmadığı tespit edilmişse DHMİ ne yapsın.
  • Yaa ben anlamadım ne alaka balıkesire ILS ıspartada yok çardakta var. Neye göre kuruluyo bu sistem???

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, DHMİ, Ercan Havalimanı ve Balıkesir Körfez Havaalanı'na kurulmak üzere 2 adet ILS/DME (Instrumant Landing System-Aletli İniş Sistemi) sistemi temini ve tesisi için ihale açtı.

KKTC Sivil Havacılık Dairesi Müdürü Hasan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Ercan Havalimanı'nda bulunmayan söz konusu sistemin görüş mesafesinin düşük olduğu yağmur veya sisli havalarda uçakların pisti daha erken görmesine yardımcı olduğunu kaydetti.

Pilotların ILS/DME sistemi için uzun bir süredir talepleri olduğunu kaydeden Topaloğlu, milyonlarca dolar maliyeti olan söz konusu sistemin bu yıl hayata geçirilmesini hedeflediklerini kaydetti.
 

DHMİ, İKİ MEYDAN İÇİN İHALE AÇTI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
siz zannediyorsunuz dhmi nin ssy cileri istedi de takıldı.bu kurumda personelin isteyipte yaptırdığı hiçbirşey yokyur.istediği herşey ya sümen altı ya da kulak arkası edilir.üstelersede sonunu bilir. demem oki herşey boş kafanıza göre takılın dostlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
dhmi nin görüşü alınmadan hangi havaalanı planlaması yapılmış? sakın dhmi bu konuda beceriksizlik yapıyor olmasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Her işin bir kuralı olduğu gibi ILS Kurulumunun da bir kuralı var. Havaalanı pisti planlanırken DHMİ' nin görüşü alınmamışsa ve sonradan pistin ICAO kurallarına göre ILS kurulumuna müsait olmadığı tespit edilmişse DHMİ ne yapsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yaa ben anlamadım ne alaka balıkesire ILS ıspartada yok çardakta var. Neye göre kuruluyo bu sistem???

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000