07 Ocak 2010, Perşembe 08:50:25

DHMİ HANGAR İHALESİNE ÇIKACAK

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Esenboğa Havalimanı'na yapılacak ''devlet hava araçları hangarı'' için 13 Ocak'ta ihaleye çıkacak.
  • Ne ihalesi olacak canım ya TAV alacak bu işi,yada IC İÇTAŞ ..yada tav alacak içtaş yapacak başka firmamı var bu firmaların önünde.
  • yaklaşık olarak bütün kırmızı plakalılar giriyor. yani uçamayan araçlarda kargo uçagıyla taşınırken onlarda devlet hava araçları kapsamına girebiliyor
  • bu kapsama hangi araclarin girdigini bilen var mi? ornegin, basbakanlik ve cumhurbaskanligi icin alinan araclari mi kapsiyor...

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, DHMİ Genel Müdürlüğü Esenboğa Havalimanı'na yapılacak ''devlet hava araçları hangarı'' için uygulama projelerini tamamladı.

Hangar inşaatı için 13 Ocak'ta ihaleye çıkılacak. İhalede, ön yeterlik değerlendirilmesi sonucu yeterliği tespit edilenler arasından ön yeterlik şartnamesinde belirtilen kriterlere göre listeye alınacak beş aday firma, 40 gün sonra mali tekliflerini vermek üzere davet edilecek. Projenin detayları ön yeterlilik verilmesinin ardından ihale şartnamesi ile firmalara bildirilecek.

İhaleyi kazanan firma ile sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren beş gün içinde yer teslimi yapılacak ve yapım işine başlanacak. Şartnamede işin yapım süresi 500 takvim günü olarak belirlendi.

DHMİ, ''devlet hava araçları hangarı'' ihalesini bu yılın ilk yarısında tamamlayarak, yapım işine başlamayı hedefliyor.

DHMİ HANGAR İHALESİNE ÇIKACAK

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Ne ihalesi olacak canım ya TAV alacak bu işi,yada IC İÇTAŞ ..yada tav alacak içtaş yapacak başka firmamı var bu firmaların önünde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yaklaşık olarak bütün kırmızı plakalılar giriyor. yani uçamayan araçlarda kargo uçagıyla taşınırken onlarda devlet hava araçları kapsamına girebiliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu kapsama hangi araclarin girdigini bilen var mi? ornegin, basbakanlik ve cumhurbaskanligi icin alinan araclari mi kapsiyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000