27 Ocak 2018, Cumartesi 09:03:03

DHMİ Genel Müdürü Ocak Hatay Havalimanı'nı inceledi

DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Funda Ocak ve beraberindeki heyet Hatay Havalimanı'nda incelemelerde bulundular.
  • Hatay havalimanı üvey evlat muamelesi görüyor biz Hatay’dan direkt uçuşlar istiyoruz Hatay havalimanımız mevcutken Adana gibi havalimanları kullanıyoruz ve buna çözüm üretilmesini istiyoruz...
  • Abi biraz az haber yapmıyor musunuz ya Funda ocak hakkında , bence gün içerisinde imzaladığı evrakları falan hepsini yayınlamanız lazim. Yazık kadın çok çalışıyor ama boşa gidiyor kimse bilmiyor. Günde 3-4 haberle olmaz bu isler.
  • Hatay havaalanının apronunun büyütülmesi gerekiyor..kargo terminalinede ihtiyaç var

DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Funda Ocak ve beraberindeki heyet Hatay Havalimanı'nda incelemelerde bulundular.

Yönetim Kurulu toplantısının ardından Hatay Havalimanında incelemelerde bulunan DHMİ Genel Müdürü Ocak'a DHMİ Yönetim Kurulu üyeleri Ali Rıza Yüceulu, Mehmet Ateş, Erol Çıtak ve Sadettin Parmaksız refakat eşlik etti.

Genel Müdürümüz Ocak Hatay gezisiyle ilgili olarak twetter hesabından paylaşımlarda bulundu.

Funda Ocak yaptığı açıklama şunları söyledi; "Bugün, değerli Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte Hatay Havalimanı’nda denetleme ve incelemelerde bulunduk, Yönetim Kurulu Toplantımızı gerçekleştirdik. Ayrıca kıymetli mesai arkadaşlarımızla bir araya gelip sohbet ettik. Bizleri her zamanki misafirperverlikleriyle bağırlarına basan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Göreve geldiğim günden beri 20'den fazla havalimanını ziyaret edip, başarılarımıza alın teri ve emekleriyle katkıda bulunan çalışanlarımızla hasret giderdik. İnşallah yıl sonuna kadar ziyaret etmediğim havalimanı kalmayacak".













DHMİ Genel Müdürü Ocak Hatay Havalimanı'nı inceledi

Yorumlar

Bereket Deniz Kılınç ~ 6 yıl önce
Hatay havalimanı üvey evlat muamelesi görüyor biz Hatay’dan direkt uçuşlar istiyoruz Hatay havalimanımız mevcutken Adana gibi havalimanları kullanıyoruz ve buna çözüm üretilmesini istiyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolla ~ 6 yıl önce
Abi biraz az haber yapmıyor musunuz ya Funda ocak hakkında , bence gün içerisinde imzaladığı evrakları falan hepsini yayınlamanız lazim. Yazık kadın çok çalışıyor ama boşa gidiyor kimse bilmiyor. Günde 3-4 haberle olmaz bu isler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hty ~ 6 yıl önce
Hatay havaalanının apronunun büyütülmesi gerekiyor..kargo terminalinede ihtiyaç var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tulgar ~ 6 yıl önce
Kesinlikle katiliyorum. Apron kuzeye ( kule) tarafina dogru genisletilmeli ve ilave bir taksi yoluyla piste baglanmali

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000