24 Şubat 2017, Cuma 14:16:07

DHMİ çalışanı havalimanında intihar etti

Şırnak Havalimanı’nda görev yapan H.A. isimli güvenlik görevlisi silahıyla iç hatlar terminalinde intihar etti.
  • Intihar eden geride kalanlara bitmeyen aci ve cevaplanmayan sorular birakilir. Gercekten cok aci, keske bu vatandasimiza el uzatilabilseydi. Hic bir sorun cozumsuz degildir. Olum sadece Allah'in takdirindedir.. Allah geride kalanlarina sonsuz sabir ihsan etsin.
  • Bir yaşamın kendi eli ile sonlandırılması ne kadar üzücü bir şey. Sebebi her ne olursa olsun, intiharı düşünmek ve gerçekleştirmek hiç güzel değil. Hayat bir canlının en büyük hediyesidir. Her kim buna sebep oldu ise neye yol açtığının farkında bile değildir. Aslında toplum olarak öyle bir zihniyet içerisinde yaşıyoruz ki, bencil, anlayışsız, toleranssız, saygısız ve cani bireylerle dolu etrafımız. Başkasını neye sürükleyebileceğini düşünmeden cahil cesareti ile aklına geleni yapanlar yüzünden başkaları zarar görüyor. DHMİ nin bu çalışanı için her şey bitti. Bundan daha fazla zarar verilemez artık ona. Ya yaşayan vicdanı ve aklı olan insanlar? Ben üzüldüm şahsen. Zombi gibi hareket eden, idraksiz, vicdansız, saygısız, eline, diline, beline sahip olamayan asıl zavallı olanlar aklını başına almaz ise eninde sonunda layık oldukları toplumu yaratıp, o toplumun iğrenç pisliğinde bundan daha beterini görecekler.
  • Allah rahmet eylesin
  • Her ne olursa olsun intihar çözüm değil. İnancı zayıf insanların sığınacağı bir sonuç sadece
  • İsmini bilen varmi?
  • Benim de yapmm an meselesi borç içinde yaşamaktan sıkıldim.kesin sebep
  • Allah rahmet etsin.

Şırnak Havalimanı’nda görev yapan H.A. isimli güvenlik görevlisi silahıyla iç hatlar terminalinde intihar etti.

Olay bu sabah saatlerinde Şırnak Havalimanı İç Hatlar Terminali arındırılmış bölgede yaşandı. DHMİ’de görev yapan H.A isimli güvenlik görevlisi, silahıyla başına ateş ederek intihar etti.

Görevliler tarafından ambulansla hastaneye kaldırılan H.A, kurtarılamadı.

AirportHaber

DHMİ çalışanı havalimanında intihar etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

HAYIR ! ~ 7 yıl önce
Intihar eden geride kalanlara bitmeyen aci ve cevaplanmayan sorular birakilir. Gercekten cok aci, keske bu vatandasimiza el uzatilabilseydi. Hic bir sorun cozumsuz degildir. Olum sadece Allah'in takdirindedir.. Allah geride kalanlarina sonsuz sabir ihsan etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Üzgün ~ 7 yıl önce
Bir yaşamın kendi eli ile sonlandırılması ne kadar üzücü bir şey. Sebebi her ne olursa olsun, intiharı düşünmek ve gerçekleştirmek hiç güzel değil. Hayat bir canlının en büyük hediyesidir. Her kim buna sebep oldu ise neye yol açtığının farkında bile değildir. Aslında toplum olarak öyle bir zihniyet içerisinde yaşıyoruz ki, bencil, anlayışsız, toleranssız, saygısız ve cani bireylerle dolu etrafımız. Başkasını neye sürükleyebileceğini düşünmeden cahil cesareti ile aklına geleni yapanlar yüzünden başkaları zarar görüyor. DHMİ nin bu çalışanı için her şey bitti. Bundan daha fazla zarar verilemez artık ona. Ya yaşayan vicdanı ve aklı olan insanlar? Ben üzüldüm şahsen. Zombi gibi hareket eden, idraksiz, vicdansız, saygısız, eline, diline, beline sahip olamayan asıl zavallı olanlar aklını başına almaz ise eninde sonunda layık oldukları toplumu yaratıp, o toplumun iğrenç pisliğinde bundan daha beterini görecekler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:( ~ 7 yıl önce
Allah rahmet eylesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
taşeron ~ 7 yıl önce
Her ne olursa olsun intihar çözüm değil. İnancı zayıf insanların sığınacağı bir sonuç sadece

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mustafa alkan ~ 7 yıl önce
Arkadaşım nekadar çabuk yargıladınız arkadaşımızın ne gibi bir ruhsal sorunu vardı derdi vardı onu intihara sürükleyen nedenler neydi bilemeyiz bunun inançla ne alakası var allah rahmet eylesin üzüldüm
susman en doğrusu ~ 7 yıl önce
nasıl bu hale gelebildik anlamıyorum ....ölen bir insanın arkasından inancını sorgulayacak kadar cesaretlenecek hale nasıl gelebıldık??? uzulerek okuyorum yazdıgınızı ,gercekten cok yazık sıze bu yorumu yaptıran zihniyete. Allah geride kalanlarina sabır vesin :(
Dhmi ~ 7 yıl önce
İsmini bilen varmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DESTEKISYEN ~ 7 yıl önce
Benim de yapmm an meselesi borç içinde yaşamaktan sıkıldim.kesin sebep

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dost ~ 7 yıl önce
kardeşim herşeyden önce can sağlığı Rabbim verdiği imtihandan kaçma kardeşim dua et
Akıllı ~ 7 yıl önce
Borcun kac para Gardaş odeyecegimden veya odeyebilecegimden değil de bir canin bedeli ne onu öğrenelim dedim benim 20 bin civarı borcum var koy gitsin diyorum bakalım ne olacak Allah büyük yardimci teknisyen maaşı ile 20 bin ne demek anlarsın belki
Hangar ~ 7 yıl önce
Hangi firmaya ait hangar var bilen varmı pegasusmu ?
Tkn ~ 7 yıl önce
Borç bi şekilde ödenir sakın öyle bişeye yeltenme dostum
Ne olursa olsun ~ 7 yıl önce
Hayir Pegasusun Şırnak'a uçuşu yok. Ne olursa olsun kim olursa olsun Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun
Takma ~ 7 yıl önce
Borç yiğidin kamçısıdır!!!
fanidünya ~ 7 yıl önce
Allah rahmet etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000