04 Ocak 2011, Salı 08:36:47

DHMİ, BEŞİKTAŞ'A CEZAYI KESTİ

Beşiktaş'ın havaalanı şovu pahalıya patladı.
  • .... BU CEZAYI MULKİ AMİRLİK ŞOV OLSUN DİYE GENEL HAVACILIK YERİNE ÖZEL UÇAK YOLCUSUNU DIŞ HATLAR TERMİNALİNDEN ALAN YETKİLİLERE KESİLSİN........
  • ama cam kirmak vs hic yakismadi.spormu savasmi bu?
  • hadi bakalım..havalanında olay olmuş,beşiktaş ceza ödicekmiş..ço kkomik..belki provakötörler yaptı,fenerliler girdi araya onlar kırdı camları..all alla..saçmalık
  • hepsini kasdetmiyorum ama türk insani gercek bir manyak,almanyada raul madrit,den schalkeye geldi kimsenin ruhu bile duymadi.raul,un düsseldorf havalimanina geldiginden kimsenin haberi bile olmadi.
  • Dışarda donmussunuz onu Yıldırım Demirörene sorsaydınız. Sizi oraya toplayan Demirörende bunun bir çaresini düşünseydi. Tüpleri göndertip size orda seyyar tüplü soba kurabilirdi. madem taraftar o kadar önemli ve oraya toplamasını biliyor. Herşeyin bir bedeli oldugunuda unutmayacaktı :) DHMI meselesine gelince sizi oraya DHMI çağırmadı ama sizler DHMI nin malına zarar verdiniz. Her transferde aynı rezaletı cıkartıyorsunuz ve orda ınsanları huzursuz edıyorsunuz. Sizler yüzünden 1 defasında Çevik Kuvvet biber gazı sıktı ve orda o kadar insan bundan etkilendi. İçlerinde hasta yaşlı kadın çoluk cocuk ve bebelerde vardı ! AHL futbolcu karşılama ve bekleme yerı degıldır ! Çok seviyorsanız gidin başkanın evinin önünde bekleyin topçunuzu :))
  • Sen 2 derece havada milleti dışarda beklet sonra ondan sonra içeri giren taraftar için aksama cezasını bile Beşiktaşa kes.. DHMİ Tav a kessin faturayı bize değil..Hiç mi kamera yok bu terminalde.. ilk maçta pankartımız hazır..ÇARŞI DHMİ'NE DE KARŞI..
  • 65 bin cok komik bir rakam az istemişler ..Besiktas a da taraftarına da futbolcularına da kat kat helal olsun.CEKEMEYENLER sözüm size paraya pula sıkısırsanız gidin kulübe onlar yardımcı olur size.olmadı maasınızı da öderiz........ekmekte veririz....colugunuza cocugunuza da bakarız
  • ne demiştik:yollayın TÜPÇÜYE ödesin.sıkıyorsa ödemesin de görelim.yoksa bundan sonra topçularını kargo terminalinden kafes için de teslim alırlar.
  • Beşiktaşlı taraftarların havaalanında yaptıkları hasar ve zararı, çatır çatır ödetsinler Beşiktaş Kulübe. BJK dışarıdan oyuncu getireceğine, önce çağdaşlıktan uzak kalmış taraftarını eğitsin. Ne demişler? "Dervişin fikri neyse zikri de odur"
  • Demek ki neymiş.? Her insan görünümlüyü taraftar sanmamak lazımmış. Söke söke alsınlar tüm zararı beşiktaşlı jimnastikçilerden...
Süper Lig'in ikinci yarısı öncesi kadrosuna Fernandes, Simao ve Almeida'yı katan Beşiktaş, Pazar günü bu futbolcuları İstanbul'a getirmişti. Üç oyuncuyu Atatürk Havaalanı'nda karşılayan binin üzerindeki Siyah Beyazlı taraftar, alan içinde ve dışında arbede yaşanmasına neden olmuştu.

4 saate yakın bir süre havaalanında bekleyen taraftarlar, havaalanı dış hatlar geliş bölümü kapısına zarar vermiş ve yolcuların rahat bir şekilde çıkış yapmalarına engel olmuşlardı.

Bugün Devlet Hava Meydanları İşletmesi Atatürk Havalimanı Müdürlüğü Siyah Beyazlı kulübe gönderdiği yazıda, yaşanan olaylar ve alandaki aksama sebebiyle 65 bin TL zarar oluştuğunu bildirildi.

Bu miktar Beşiktaş kulübünden talep edilirken, Siyah Beyazlı kulübün ise bu bedeli ödeyeceği belirtildi
DHMİ, BEŞİKTAŞ'A CEZAYI KESTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Misafir ~ 13 yıl önce
.... BU CEZAYI MULKİ AMİRLİK ŞOV OLSUN DİYE GENEL HAVACILIK YERİNE ÖZEL UÇAK YOLCUSUNU DIŞ HATLAR TERMİNALİNDEN ALAN YETKİLİLERE KESİLSİN........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ama cam kirmak vs hic yakismadi.spormu savasmi bu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hadi bakalım..havalanında olay olmuş,beşiktaş ceza ödicekmiş..ço kkomik..belki provakötörler yaptı,fenerliler girdi araya onlar kırdı camları..all alla..saçmalık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hepsini kasdetmiyorum ama türk insani gercek bir manyak,almanyada raul madrit,den schalkeye geldi kimsenin ruhu bile duymadi.raul,un düsseldorf havalimanina geldiginden kimsenin haberi bile olmadi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Dışarda donmussunuz onu Yıldırım Demirörene sorsaydınız. Sizi oraya toplayan Demirörende bunun bir çaresini düşünseydi. Tüpleri göndertip size orda seyyar tüplü soba kurabilirdi. madem taraftar o kadar önemli ve oraya toplamasını biliyor. Herşeyin bir bedeli oldugunuda unutmayacaktı :) DHMI meselesine gelince sizi oraya DHMI çağırmadı ama sizler DHMI nin malına zarar verdiniz. Her transferde aynı rezaletı cıkartıyorsunuz ve orda ınsanları huzursuz edıyorsunuz. Sizler yüzünden 1 defasında Çevik Kuvvet biber gazı sıktı ve orda o kadar insan bundan etkilendi. İçlerinde hasta yaşlı kadın çoluk cocuk ve bebelerde vardı ! AHL futbolcu karşılama ve bekleme yerı degıldır ! Çok seviyorsanız gidin başkanın evinin önünde bekleyin topçunuzu :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sen 2 derece havada milleti dışarda beklet sonra ondan sonra içeri giren taraftar için aksama cezasını bile Beşiktaşa kes.. DHMİ Tav a kessin faturayı bize değil..Hiç mi kamera yok bu terminalde.. ilk maçta pankartımız hazır..ÇARŞI DHMİ'NE DE KARŞI..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
65 bin cok komik bir rakam az istemişler ..Besiktas a da taraftarına da futbolcularına da kat kat helal olsun.CEKEMEYENLER sözüm size paraya pula sıkısırsanız gidin kulübe onlar yardımcı olur size.olmadı maasınızı da öderiz........ekmekte veririz....colugunuza cocugunuza da bakarız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ne demiştik:yollayın TÜPÇÜYE ödesin.sıkıyorsa ödemesin de görelim.yoksa bundan sonra topçularını kargo terminalinden kafes için de teslim alırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Beşiktaşlı taraftarların havaalanında yaptıkları hasar ve zararı, çatır çatır ödetsinler Beşiktaş Kulübe. BJK dışarıdan oyuncu getireceğine, önce çağdaşlıktan uzak kalmış taraftarını eğitsin. Ne demişler? "Dervişin fikri neyse zikri de odur"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Demek ki neymiş.? Her insan görünümlüyü taraftar sanmamak lazımmış. Söke söke alsınlar tüm zararı beşiktaşlı jimnastikçilerden...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000