05 Mart 2011, Cumartesi 08:14:55

DHMİ BATMAN'DA GÜVENLİK ALACAK

Batman havaalanında çalıştırılmak amacıyla hizmet satın alma yoluyla silahlı özel güvenlik personeli alımı yapılacak.
  • Çok güzel bir çalışma yapılmakta benım merak ettiğim kaç özel güvenlik görevlisi alınacak ve izdihamı düşünemiyorum şimdiden. Ayrıca bu guvenlik özel taşeron firmayamı verileçek acaba.
Batman Valiliğinden yapılan açıklamada Batman Havaalanına güvenlikçi elemanı alınacağı belirtildi. Açıklamada, Devlet Hava Meydanları Genel Müdürlüğü'nce Batman Havaalanı'nda silahlı özel güvenlik personeli çalıştırılması amacıyla hizmet satın alma yoluna gidildiği ve bu kapsamda çalıştırılacak silahlı özel güvenlik personelinin seçiminin yapılacağı belirtildi.

Başvurular 07.03.2011 tarihinde saat: 09.00'da başlayacak olup, 15.03.2011 tarihi saat 17.00'da sona erecek yapılan açıklamada. Başvurular aşağıda istenen belgelerle birlikte bir dosya içinde DHMİ Batman Havaalanı Müdürlüğü Personel Birimine (Batman Havaalanı birinci katta bulunan) şahsen ve bizzat yapılması gerektiği ve başvuru formları Personel Biriminden temin edilebileceği belirtildi. Posta yoluyla veya başkası aracılığıyla yapılacak başvuruların kabul edilmeyeceği belirtilen açıklamada, oluşturulan komisyon tarafından başvurusu uygun bulunan adaylar asil ve yedek olarak, noter huzurunda yapılacak kura yöntemiyle belirleneceği ifade edildi.
Açıklamanın devamında adayların başvuru belgeleri üzerinden oluşturulan komisyonca yapılacak değerlendirmede şartları uygun olan ve ön başvurusu kabul edilen adayların listesi Batman Havaalanı giriş nizamiye binasında ve www.batman.gov.tr internet sitesinde yayınlanacağı belirtildi.

Alınacak güvenlik görevlilerinden aranan şartlar ise şöyle;

1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.
2- Kamu haklarından yasaklı olmamak.
3- En az lise veya dengi okul mezunu olmak.
4- 21 (yirmibir) yaşını doldurmuş ve 35 (otuzbeş) yaşını geçmemiş olmak.
5- Erkek personel için askerliğini (tercihen komando olarak) yapmış olmak.
6- En az C sınıfı sürücü ehliyeti belgesine sahip olmak tercih sebebidir.
7- Görevin yapılmasına engel vücut ve akıl hastalığı ile özürlü bulunmamak. (Özel güvenlik birimlerinde ve özel güvenlik şirketlerinde, 10/06/2003 tarihli ve 4857 sayılı İş Kanununun 30. maddesi gereğince çalıştırılacak sakat ve eski hükümlü sayısının belirlenmesinde özel güvenlik görevlileri hesaba dahil edilmez.)
8- 5188 sayılı Kanunun 14. maddesinde belirtilen Özel Güvenlik Temel Eğitimini başarıyla tamamlamış olmak.
9- Özel güvenlik personelinin fiziki görünümü ve diksiyonu düzgün olacaktır.
10- Erkeklerde boy 170 cm ve üzeri, kilo ise boy uzunluğuna orantılı olarak boyunun son iki rakamının 10 kg eksiğini-10 kg fazlasını aşmayacaktır.
Bayanlarda boy 165 cm ve üzeri, kilo ise boy uzunluğuna orantılı olarak, boyunun son iki rakamının 15 kg eksiğini-10 kg fazlasını aşmayacaktır.
11- Taksirli suçlar hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 (altı) aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsa bile, Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, emniyeti suistimal, sahtecilik, hileli iflas veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç, kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma, laf atma, sarkıntılık, ırza tasallut, ırza geçme, kız, kadın veya çocuk kaçırma ve alıkoyma, fuhuşa teşvik, fuhuş için aracılık, uyuşturucu madde kullanma, uyuşturucu madde kaçakçılığı suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak.


İSTENECEK BELGELER:

1- İmzalı ve fotoğraflı iş başvuru formu. (Tükenmez kalemle ve başvuranın kendi el yazısıyla doldurulacaktır.)
2- T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdan fotokopisi. (Aslı başvuru sırasında ibraz edilecektir.)
3- Diploma veya mezuniyet belgesi fotokopisi. (Aslı başvuru sırasında ibraz edilecektir.)
4- Askerlik terhis belgesi fotokopisi. (Aslı başvuru sırasında ibraz edilecektir.)
5- Silahlı özel güvenlik kimlik kartı fotokopisi. (Aslı başvuru sırasında ibraz edilecektir.)
6- Varsa en az C sınıfı sürücü ehliyeti belgesinin fotokopisi. (Aslı başvuru sırasında ibraz edilecektir.)
DHMİ BATMAN'DA GÜVENLİK ALACAK

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Çok güzel bir çalışma yapılmakta benım merak ettiğim kaç özel güvenlik görevlisi alınacak ve izdihamı düşünemiyorum şimdiden. Ayrıca bu guvenlik özel taşeron firmayamı verileçek acaba.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000