20 Mayıs 2011, Cuma 18:51:17

DHMİ 78 YAŞINDA...

DHMİ 78. yılını kutluyor…
  • reziller başlıklı yazıyı gönderen arkadaşım eğer linke bakarsan ne kadar haksızlık ettiğini anlarsın. bu kurum Türkiye'de en başarılı ve iyi yönetilen KİT'lerin başında geliyor. lütfen bu mesnetsiz karalama yaklaşımınızı değiştirin. kimse sizin inancınızla oynamıyor emin olun.saygılar... http://www.dhmi.gov.tr/haberler.aspx?HaberID=665
  • milli bayramlarda sitelerinde hiç bir açıklama yayınlamayip , dini bayramlarda diyanet işlernin sayfasina çeviren takunyaci zihniyet bunlar. hrkes musluman bizde oyleyiz ama biz sizin gibi dinimizi satmaya çalişmiyoruz. 19 mayista 23 nisan da 29 ekimde 30 agustos ta neden sizin sitelerinizde bir kutlama mesaji , Turk bayraklari goremiyoruz ?cevap ; sizler takunyacisiniz.lale zihniyeti, büşra filmi zihniyeti..
  • İzmir'de her türlü alkol olur canlar. Burası İzmir. Öyle başka yerlerle karıştırmayınız. Ortamda yok ise bi şekilde yaratılır, İzmirli yolunu bulur. Biz adamı burdan kırk yıllık rakıcı yapar öyle yollarız.
  • OOh hosgeldin Laleli Lions abi. Yorumlarini ozlemistik. Sen simdi alkol korkusuna revirede gitmezsin.
  • aslanların karizmasına kariyerine halel getirme.. ne lionsu sen.. alkol senin neyine sus..
  • Revirde alkol var, tentürdiyotun yanında. Merak edenleri tatmin! edebilmişimdir inşallah...
  • Alkol var mı? Ya da içebilecek kimse. Merak ediyoruz.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi 78. yılını kutluyor. İzmir’de bulunan AirportHaber ekibi kutlamayı yerinde takip ediyor.

İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda bu gece 78. yılını kutlayacak olan Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nin bu önemli gecesini AirportHaber yerinde takip ediyor. Gece ile ilgili tüm hazırlıklar son aşamasına geldi.

İşte gece başlamadan önceki ilk görüntüler…








DHMİ 78 YAŞINDA...

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 13 yıl önce
reziller başlıklı yazıyı gönderen arkadaşım eğer linke bakarsan ne kadar haksızlık ettiğini anlarsın. bu kurum Türkiye'de en başarılı ve iyi yönetilen KİT'lerin başında geliyor. lütfen bu mesnetsiz karalama yaklaşımınızı değiştirin. kimse sizin inancınızla oynamıyor emin olun.saygılar... http://www.dhmi.gov.tr/haberler.aspx?HaberID=665

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
milli bayramlarda sitelerinde hiç bir açıklama yayınlamayip , dini bayramlarda diyanet işlernin sayfasina çeviren takunyaci zihniyet bunlar. hrkes musluman bizde oyleyiz ama biz sizin gibi dinimizi satmaya çalişmiyoruz. 19 mayista 23 nisan da 29 ekimde 30 agustos ta neden sizin sitelerinizde bir kutlama mesaji , Turk bayraklari goremiyoruz ?cevap ; sizler takunyacisiniz.lale zihniyeti, büşra filmi zihniyeti..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İzmir'de her türlü alkol olur canlar. Burası İzmir. Öyle başka yerlerle karıştırmayınız. Ortamda yok ise bi şekilde yaratılır, İzmirli yolunu bulur. Biz adamı burdan kırk yıllık rakıcı yapar öyle yollarız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
OOh hosgeldin Laleli Lions abi. Yorumlarini ozlemistik. Sen simdi alkol korkusuna revirede gitmezsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
aslanların karizmasına kariyerine halel getirme.. ne lionsu sen.. alkol senin neyine sus..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Revirde alkol var, tentürdiyotun yanında. Merak edenleri tatmin! edebilmişimdir inşallah...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Alkol var mı? Ya da içebilecek kimse. Merak ediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000