19 Mayıs 2010, Çarşamba 11:27:39

DHMİ 77 YAŞINDA

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü 20 Mayıs 2010 tarihinde Kuruluşunun 77. yıldönümünü kutluyor.
  • Dhmi nin 77. yılını kutlarım.Personelin tazminat sıkıntısıda biran sonuçlanır inşallah...Ulaştırma bakanımız türk havacılığının hükümeti döneminde hızla geliştiğini söyledi.Trafik sayısı optimumlara yaklaştı.Verdiğiniz sözün arkasında olma zamanı geçmek üzere.Sözünüzün eri olup personelinize verilmesi gereken zammı lütfen yapınız.
  • daha radarın ne olduğu konusunda bilginiz yok. RAdio Detection And Ranging kelimelerinin kısaltmasıdır. Şimdi açıklamam sizin yorumunuz kadar komik olacak. Kalite bu kadar. Cilala parlat yöntemi bir işe yaramıyor. İlk yorumu yazan arkadaşa tamamen katılıyorum.
  • dhmi nin seyrüsefer cihazları frekansları elektronik donanımları enson teknoloji ürünü sistemlerdir.radar sistemi kullanıcı havatrafik kontrölörünün hata yaptığında kendisini uyaran birsistemdir.havatrafik güvenliği ve emniyeti bizim işimizdir.
  • ee yaş haddinden emeklilik lazım artık
  • 77 yıldır hep aynı kalan aynı 77 yıl önceki standartlarını hiç değiştirmeden muhafaza eden,77 yıl önce sinde kalan ruhuyla dhmi yi kutlarım.bize 2010 da 77 yıl öncesini yaşatan dünya vergi liglerinde dereceye giren ,meydanları telsizleri ,radarları ,seyrüsefer cihazları dökülen ,onlarca yıldır ankarada 2 pisti aynı anda aktif edemeyen ,antalya da hala el yordamıyla trafik yönettiren,rnav uygulamasından bihaber ,istanbul a inen ve kalkan trafiklerin rotalarını çakıştırıp ,yakıt ve zaman israfına sokan ,haihazırdaki meydan ve atıl meydan sorunlarını çözemeden,popilist politikalar ile yeni meydan kararları alan dhmi yi kutlarım..

77'inci yılını kutlamayan DHMİ konuya ilişkin bir açıklama yayınladı... İşte DHMİ Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan o açıklama:

"Hava Yolları Devlet İşletmesi İdaresi" adı altında 20 Mayıs 1933 tarihinde hizmete başlayan Devlet Hava Meydanları işletmesi Genel Müdürlüğü havaalanlarının işletilmesi, geliştirilmesi ve hava seyrüsefer hizmetlerinin düzenli ve güvenli bir şekilde yerine getirilmesinden sorumludur. Kuruluşumuz bu hizmetlerin yerine getirilişi yanında; hava ulaşımının ülkemiz düzeyinde yaygınlaştırılması ve hizmet ağının genişletilmesi yönünde sosyal sorumlulukları da üstlenmiş bulunmaktadır.
DHMİ’nin hizmet verdiği 42 havalimanı/havaalanlarında 2009 yılsonu itibariyle 86 milyon yolcu trafiği yaşanmıştır. Hava sahamızda ise toplam 1 milyon 66 bin uçağa hizmet verilmiştir.

Ayrıca; sahip olduğu dünya standartlarında yüksek teknolojiye haiz seyrüsefer cihazları ile 55.000 km uzunluğundaki uçuş yolu, 130 adet hava koridoru ve 41 adet hava kapısı ile günde yaklaşık 3.500 adet yerli ve yabancı uçağa Kuruluşumuz kontrolü altındaki hava sahasında 24 saat kesintisiz ve güvenli seyrüsefer hizmeti verilmektedir.

Mali açıdan da; ülkemizin sayılı güçlü Kuruluşlarından biri olan DHMİ Genel Müdürlüğü, 2009 yılında elde edilen 756.892.705 TL kar ve ödemiş olduğu 151.660.676 TL kurumlar vergisi ile Türkiye genelinde 13. olmuş ve böylece Türkiye ekonomisi içindeki gücünü ve yerini de kanıtlamış bulunmaktadır.

77. Kuruluş Yıldönümü kutlamaları 20 Mayıs 2010 tarihinde saat 10.00'da Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Orhan BİRDAL ve diğer yöneticilerin katılımı ile Anıtkabir'de yapılacak tören ile başlayacaktır. Ayrıca DHMİ tarafından işletilen bütün havalimanı/havaalanlarında da çeşitli etkinliklerde bulunulacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

DHMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

DHMİ 77 YAŞINDA

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
Dhmi nin 77. yılını kutlarım.Personelin tazminat sıkıntısıda biran sonuçlanır inşallah...Ulaştırma bakanımız türk havacılığının hükümeti döneminde hızla geliştiğini söyledi.Trafik sayısı optimumlara yaklaştı.Verdiğiniz sözün arkasında olma zamanı geçmek üzere.Sözünüzün eri olup personelinize verilmesi gereken zammı lütfen yapınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
daha radarın ne olduğu konusunda bilginiz yok. RAdio Detection And Ranging kelimelerinin kısaltmasıdır. Şimdi açıklamam sizin yorumunuz kadar komik olacak. Kalite bu kadar. Cilala parlat yöntemi bir işe yaramıyor. İlk yorumu yazan arkadaşa tamamen katılıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
dhmi nin seyrüsefer cihazları frekansları elektronik donanımları enson teknoloji ürünü sistemlerdir.radar sistemi kullanıcı havatrafik kontrölörünün hata yaptığında kendisini uyaran birsistemdir.havatrafik güvenliği ve emniyeti bizim işimizdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ee yaş haddinden emeklilik lazım artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
77 yıldır hep aynı kalan aynı 77 yıl önceki standartlarını hiç değiştirmeden muhafaza eden,77 yıl önce sinde kalan ruhuyla dhmi yi kutlarım.bize 2010 da 77 yıl öncesini yaşatan dünya vergi liglerinde dereceye giren ,meydanları telsizleri ,radarları ,seyrüsefer cihazları dökülen ,onlarca yıldır ankarada 2 pisti aynı anda aktif edemeyen ,antalya da hala el yordamıyla trafik yönettiren,rnav uygulamasından bihaber ,istanbul a inen ve kalkan trafiklerin rotalarını çakıştırıp ,yakıt ve zaman israfına sokan ,haihazırdaki meydan ve atıl meydan sorunlarını çözemeden,popilist politikalar ile yeni meydan kararları alan dhmi yi kutlarım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000