30 Aralık 2013, Pazartesi 09:29:00

DALAMAN HAVALİMANI İHALESİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Dalaman Havalimanı dış ve iç hatlar terminalleri ile bunları tamamlayan unsurların işletme hakkının devrini kapsayan ihale için Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) tarafından Resmi Gazete'de bir ilan yayımlandı.
  • % de%. Atm alır herkezde avcunu yalar...
  • Herşeyin hayırlısı İnşallah herşey çalışanın ve bölgenin lehine olur yoksa kimin alacağının bir önemi yok.
  • 6-7 yıldır atmde kadrolu çalışıyorum şimdiye kadar aldığımız zam 100 lira yok maaşın 1000 lirayı geçerse öpte başına koy..onlarca çıkan kadrolu personelin yerine hiçbir sezonluk kadroya giremiyor tabi hükümetle aran iyiyse başka..personeli bezdirme politakısı da cabası amaç işi bıraksın tazminat vermeyelim..ye kürküm ye yani ama GÜN OLDU DEVRAN DÖNCEK İNŞALLAH..
  • Neyse atm rezilliğinden kurtulacağız inşallah
  • işallah atm gelmez.adam gibi yönetecek ve ek bina yaparak dış hatlar körük sayısı arttırılır.tabi iç hatlarıda unutmamak lazım.ne o dandik körükler.ayrıca dalaman yurt dışında pazarlanmıyor bunun çaresine bakılırsa sezon uzar.iyi yıllar.
  • Bu ihaleninde neticesi şimdiden bellidir, kimse boş hayaller kurmasın. Alan hükümet satan hükümet.
  • böyle büyük bir işletmeci dünyada yok tav ın alması demek binlerce yolcunun dalaman a dolayısıyla çevre ilçelere akması demek
  • kendi işletmecisi ihaleye girmesin zaten aldırmazlar
  • Dalaman'da 12 ay sezon yok ama bu bölgenin insanı 6 ay havalimanında 6 ay narenciye bahçesinde çalışmayı sever. Bu da havalimanı işletmecisinin işine geliyor. Zaten ucuz memleket. 200tl'ye bile ev kirası var. Alan memnun satan memnun. :)
  • Kahramanmaras Narliya bolgesel bir havalimani super olurdu...Ama nerdee...

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü'nün Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, gerekli şartları karşılayan istekliler, 10 milyon avro geçici teminat tutarı yatıracak.

İhale, 7 Mart'ta saat 10.00'da DHMİ Genel Müdürlüğü binasında, kapalı zarf içerisinde teklif almak suretiyle açık arttırma usulüne göre yapılacak.

Teklifler, ihale günü saat 09.30'a kadar bizzat istekli veya vekili tarafından DHMİ'nin Satın Alma ve İkmal Dairesi Başkanlığı Dış Satın Alma Şubesine teslim edilecek. 

İŞTE RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANAN O İLAN

DALAMAN HAVALİMANI İHALESİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Karmahater ~ 10 yıl önce
% de%. Atm alır herkezde avcunu yalar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayırlısı ~ 10 yıl önce
Herşeyin hayırlısı İnşallah herşey çalışanın ve bölgenin lehine olur yoksa kimin alacağının bir önemi yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mecbur çalışan ~ 10 yıl önce
6-7 yıldır atmde kadrolu çalışıyorum şimdiye kadar aldığımız zam 100 lira yok maaşın 1000 lirayı geçerse öpte başına koy..onlarca çıkan kadrolu personelin yerine hiçbir sezonluk kadroya giremiyor tabi hükümetle aran iyiyse başka..personeli bezdirme politakısı da cabası amaç işi bıraksın tazminat vermeyelim..ye kürküm ye yani ama GÜN OLDU DEVRAN DÖNCEK İNŞALLAH..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Neyse atm rezilliğinden kurtulacağız inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mrt ~ 10 yıl önce
işallah atm gelmez.adam gibi yönetecek ve ek bina yaparak dış hatlar körük sayısı arttırılır.tabi iç hatlarıda unutmamak lazım.ne o dandik körükler.ayrıca dalaman yurt dışında pazarlanmıyor bunun çaresine bakılırsa sezon uzar.iyi yıllar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İhaleci ~ 10 yıl önce
Bu ihaleninde neticesi şimdiden bellidir, kimse boş hayaller kurmasın. Alan hükümet satan hükümet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tav ~ 10 yıl önce
böyle büyük bir işletmeci dünyada yok tav ın alması demek binlerce yolcunun dalaman a dolayısıyla çevre ilçelere akması demek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kendi ~ 10 yıl önce
kendi işletmecisi ihaleye girmesin zaten aldırmazlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DLM Crew ~ 10 yıl önce
Dalaman'da 12 ay sezon yok ama bu bölgenin insanı 6 ay havalimanında 6 ay narenciye bahçesinde çalışmayı sever. Bu da havalimanı işletmecisinin işine geliyor. Zaten ucuz memleket. 200tl'ye bile ev kirası var. Alan memnun satan memnun. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kahramanmaras ~ 10 yıl önce
Kahramanmaras Narliya bolgesel bir havalimani super olurdu...Ama nerdee...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000