27 Aralık 2014, Cumartesi 13:34:21

ÇUKUROVA KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK

Kredi sorunları aşılamayan ve yarım kalan Çukurova Havalimanı yeni kaynağını ve yatırımcısını buldu. Yatırımı durdurulan projesinin yeni sahibi İcon Group oldu.
  • çukurova havalimanına dhmi personeli tayin olabilecek mi acaba?
  • Daha geçen gün işin %20si yapıldı dendi. Nasıl bitecek bu alan 12 ayda. El insaf sallamanında bir limiti var
  • Bitmeyecek eğer biterse de hiç bir işe yaramayacak bir havalimanı projesi. Orgiden hiç bir farkı yok. Ercan da bunlardan biri işte.
  • AL Gulum Ver Gulum, Her isimiz Uyduruk, ben yaptim oldu. Ne kural var ne kanun var. Kitabina uyduran aleni pervasizca isini yurutuyor. Ne guzel memleket.

Geçen yıl temeli atılan ancak yüklenici firma Koçoğlu'nun kredi bulamaması ve ekonomik sıkıntıları neticesinde iflas erteleme talep etmesiyle yatırımı durdurulan
Uluslararası Çukurova Havalimanı projesi, Koçoğlu ile İcon Group arasında yapılan anlaşma ve bu anlaşmanın DHMİ tarafından onaylanması ile kaldığı yerden ve aynı şartlarla devam ettirilecek.

DHMİ'nin üst düzey yetkililerinden alınan bilgiye göre; şirket devir işlemlerinin tamamlanması ile birlikte Çukurova Havalimanı'nın yarım kalan inşaatına 2015 Ocak ayı içinde yeniden başlanılacak ve belirlendiği 31 Aralık 2015 tarihinde işletmeye açılacak.

Çukurova Uluslararası Havalimanı projesi bölgenin sosyo ekonomik gelişimine büyük katkı sağlayacak. Özellikle Adana ve Mersin merkezli Güneydoğu-Akdeniz ve İç Anadolu üçgeninde büyük bir ulaşım ağı olması beklenen Çukurova Havalimanı Ortadoğu-Afrika ve Asya bölgesi için de yeni bir hava sahası ve ekonomik merkez olması hedefleniyor.(Turizmdebusabah)

ÇUKUROVA KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK

Yorumlar

adanalı ~ 9 yıl önce
çukurova havalimanına dhmi personeli tayin olabilecek mi acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Daha geçen gün işin %20si yapıldı dendi. Nasıl bitecek bu alan 12 ayda. El insaf sallamanında bir limiti var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Final ~ 9 yıl önce
Bitmeyecek eğer biterse de hiç bir işe yaramayacak bir havalimanı projesi. Orgiden hiç bir farkı yok. Ercan da bunlardan biri işte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne guzel.. ~ 9 yıl önce
AL Gulum Ver Gulum, Her isimiz Uyduruk, ben yaptim oldu. Ne kural var ne kanun var. Kitabina uyduran aleni pervasizca isini yurutuyor. Ne guzel memleket.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000