14 Ocak 2009, Çarşamba 08:28:48

Çorlu'da uçuş heyecanı başladı

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde bulunan ve Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) bünyesinde bulunan Çorlu Uluslararası Havalimanı'nın aktifleştirilmesi için 4 yıldır çalışmalarını sürdüren Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası amacına ulaştı.
  • süper haber ıstanbula benzetılen corluya bu yakısır bence dev sanayı sehrıne buyuk bır havalımanı yapılsa vakıt zaman ve yer varken sayın valımız kaymakamımız ve beledıye baskanlarımız elele versın bu ısı bıtırsın
  • çorlu havalimanı için yapılan bu çalışmalarda kimlerin emeği varsa herkese teşekkür ediyorum. ciddi olarak eksik bir yanımız tamamlanıyor. ilerideki dönemlerde uçuş ağının genişletilmesi dileklerimle.
  • BIZIM KIZANCIKLARA AYIRLI OLSUN BE YAW ANADOLUCET ARTIKIN BUTUN AVRUPAYADA UCACAK,CORLU ,LULEBURGAZ EDIRNE. KESAN AYRABOLU .CERKEZKOY ..BUTUN AVRUPA AYAGIMIZIN ALTINDA ..HADI GENE IYISINIZ SOPARLAR :)))
  • ADANA Havalimanı da yıllardır Uluslararası, Günde min 20 bazen 30 uçak iniyor ama hala 13 tane Park pozisyonu var ( ki sayıları 9 iken çizgiler siinip yeniden boyama yapılarak aynı yüzölçümünde 13 e çıkarılmış...) Ayrıca iç Hatlaröyesine küçük ki, Alan yetersizliğinden sabah uçaklarının yolcuları eğer uçaklar tam dolu is Terminale girmeke güçlük çekiyor. Birileri okusun bunu da bir işler yapsın ! Havacılığımızın hızla gelişmesi dileğiyle . .
  • Anadolu Jet'in filosunda 200 kisilik hangi tip uçak oldugunu biri bana söylesin !
  • bu uçuşlar süper oldu, umarım diğer hava yollarıda başlar.
  • Çorlu ve tüm trakya için hayırlı olsun.uçuşlar başladıktan sonra görecekleri ilgiden dolayı diğer firmalarında çorluya nasıl geleceklerini göreceksiniz.Ankara'dan sonra diğer şehirlere de seferlerin başlaması dileklerimle...
  • Abe hayırlı olsun artıkın bizimde bu uçaklara binme zamanızız gelmiş idi...
  • sadece ankara olarak kalmamalı türkiyenin belirli yerlerinede uçmasını isteriz mesela antalya trabzon olabilir avrupa uçuşlarıda buna müsait trakyamıza yakışır zaten çok geç alınmış karar ama olsun
  • bu gelişmeyi takdir ediyorum... eşimin ailesi trakyada ve uçak için istanbula gelmek durumundalar... iç hat larda ankara sonrası, belli merkezlere uçuşların yeni destinasyonların açılmasını dilerim. mesela trabzon, erzurum,antalya yolcu çok... hayırlı olsun.

Dönemin Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel tarafından 1998 yılında açılışı yapılan Çorlu Uluslararası Havalimanı'nın Şubat ayı içinde tarifeli iç hatlar uçak seferleri başlıyor. Eski doğu bloğu ülkelerine kargo taşımacılığı içinde kullanılan Çorlu Uluslararası Havalimanı'nda Anadolu Jet tarafından 27 Şubat itibariyle Çorlu- Ankara ulaşımında yolcu taşımaclığı yapacak.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak Çorlu Uluslararası Havaalanı'nın gelişmesi çalışmalarının sonucunu aldıklarını belirten Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tarkan Ersin, “Sanayicimiz, işadamımız artık zamanlarını tasarruf edebilecekler. Ayrıca havaalanımız yalnızca Çorlu için değil tüm Trakya için de aynı önemi ve değeri taşımaktadır. Yalnızca Çorlu'dan günde 100 kişi otobüsle Ankara'ya gitmektedir. Bu rakam Trakya genilinde 800 ile 1200 yolcuya ulaşmaktadır. Bu rakamlar bize Ankara seferlerin önemini zaten ispatlamaktadır. İnşallah önümüzdeki dönemde Çorlu- Ankara seferlerine yenileri eklenecektir ve Çorlu Uluslararası Havaalanımıza yakışan işlerlik kazandırılacaktır. 27 Şubat 2009’da ilk uçuşlarına başlayacak olan Çorlu- Ankara uçak seferlerinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Anadolu Jet tarafından yapılacak Çorlu- Ankara arası 200 yolcu kapasiteli uçaklarla başlayacak. Yetkililer Çorlu- Ankara arası uçuş ücretinin 59 TL olacağını söyledi.

Çorlu Uluslararası Havalimanı 11 uçak kapasiteli apron ve 45 metre genişliğinde 3 kilometrelik bir pist bulunuyor. Havalimanında, ülkemize kargo taşımacılığı yapan uçaklar için ayrılan, 100 metrekarelik bir kargo deposu da hizmet veriyor.

Çorlu'da uçuş heyecanı başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 15 yıl önce
süper haber ıstanbula benzetılen corluya bu yakısır bence dev sanayı sehrıne buyuk bır havalımanı yapılsa vakıt zaman ve yer varken sayın valımız kaymakamımız ve beledıye baskanlarımız elele versın bu ısı bıtırsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iklimyaz ~ 15 yıl önce
çorlu havalimanı için yapılan bu çalışmalarda kimlerin emeği varsa herkese teşekkür ediyorum. ciddi olarak eksik bir yanımız tamamlanıyor. ilerideki dönemlerde uçuş ağının genişletilmesi dileklerimle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AVRUPALI ~ 15 yıl önce
BIZIM KIZANCIKLARA AYIRLI OLSUN BE YAW ANADOLUCET ARTIKIN BUTUN AVRUPAYADA UCACAK,CORLU ,LULEBURGAZ EDIRNE. KESAN AYRABOLU .CERKEZKOY ..BUTUN AVRUPA AYAGIMIZIN ALTINDA ..HADI GENE IYISINIZ SOPARLAR :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havalimanı Göevlisi ~ 15 yıl önce
ADANA Havalimanı da yıllardır Uluslararası, Günde min 20 bazen 30 uçak iniyor ama hala 13 tane Park pozisyonu var ( ki sayıları 9 iken çizgiler siinip yeniden boyama yapılarak aynı yüzölçümünde 13 e çıkarılmış...) Ayrıca iç Hatlaröyesine küçük ki, Alan yetersizliğinden sabah uçaklarının yolcuları eğer uçaklar tam dolu is Terminale girmeke güçlük çekiyor. Birileri okusun bunu da bir işler yapsın ! Havacılığımızın hızla gelişmesi dileğiyle . .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vladimir ~ 15 yıl önce
Anadolu Jet'in filosunda 200 kisilik hangi tip uçak oldugunu biri bana söylesin !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayırlı olsun ~ 15 yıl önce
bu uçuşlar süper oldu, umarım diğer hava yollarıda başlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
libeti ~ 15 yıl önce
Çorlu ve tüm trakya için hayırlı olsun.uçuşlar başladıktan sonra görecekleri ilgiden dolayı diğer firmalarında çorluya nasıl geleceklerini göreceksiniz.Ankara'dan sonra diğer şehirlere de seferlerin başlaması dileklerimle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Trakyalı ~ 15 yıl önce
Abe hayırlı olsun artıkın bizimde bu uçaklara binme zamanızız gelmiş idi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyi karar ~ 15 yıl önce
sadece ankara olarak kalmamalı türkiyenin belirli yerlerinede uçmasını isteriz mesela antalya trabzon olabilir avrupa uçuşlarıda buna müsait trakyamıza yakışır zaten çok geç alınmış karar ama olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ekincemre ~ 15 yıl önce
bu gelişmeyi takdir ediyorum... eşimin ailesi trakyada ve uçak için istanbula gelmek durumundalar... iç hat larda ankara sonrası, belli merkezlere uçuşların yeni destinasyonların açılmasını dilerim. mesela trabzon, erzurum,antalya yolcu çok... hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000