25 Nisan 2008, Cuma 15:25:06

Çardak Havaalanını Başbakan açacak

Denizli-Çardak Havaalanı'nın yeni terminal binası Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından 27 Nisan Pazar günü hizmete açılacak.
  • Haydi ANADOLUJET Denizli' ye... Denizli' de Ankara' ya yeterince uzak. ANADOLUJET' in mevcut 21 uçuş noktasının 17' si Ankara' nın doğusu... Ankara' nın batısında da Ankara' ya uzak ve havayolu ulaşımı ihtiyacı olan yerler var. Çanakkale, Edremit, Balıkesir, Bursa, Denizli, Uşak, Isparta, İstanbul (alternatif olarak SAW ve veya Çorlu' da olabilir) bunlardan bazıları... ANADOLUJET' in Anadolu' nun batısında da birkaç lokasyon belirleyip tez zamanda uçuş noktaları arasına katması gerekir. Saygılarımla,

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Denizli-Çardak Havalanı'nda artan yolcu trafiğini karşılamak, yolculara daha kaliteli hizmet verebilmek amacıyla yapımı tamamlanan yeni terminal binası ve diğer tesislerin 27 Nisan Pazar günü saat 10.30'da başlayacak törenle hizmete açılacağı bildirildi.

Açıklamada, 16 bin 890 metrekare büyüklüğünde ve 2 milyon 200 bin yolcu/yıl kapasiteli yeni terminal binasının yanı sıra, 4 uçak kapasiteli apron ve bağlantı yolları, genel maksatlı garaj ve kaza yangın binası, ısı güç merkezi, su deposu, giriş nizamiye binası ile hizmet binalarının da yapımının tamamlandığı belirtildi.

Çardak Havaalanını Başbakan açacak

Yorumlar

inspector ~ 16 yıl önce
Haydi ANADOLUJET Denizli' ye... Denizli' de Ankara' ya yeterince uzak. ANADOLUJET' in mevcut 21 uçuş noktasının 17' si Ankara' nın doğusu... Ankara' nın batısında da Ankara' ya uzak ve havayolu ulaşımı ihtiyacı olan yerler var. Çanakkale, Edremit, Balıkesir, Bursa, Denizli, Uşak, Isparta, İstanbul (alternatif olarak SAW ve veya Çorlu' da olabilir) bunlardan bazıları... ANADOLUJET' in Anadolu' nun batısında da birkaç lokasyon belirleyip tez zamanda uçuş noktaları arasına katması gerekir. Saygılarımla,

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000