22 Nisan 2010, Perşembe 13:47:20

BTS, DHMİ BİNASINDA SERGİ DÜZENLEDİ

Kamu Emekçileri Sendikası (KESK)’e bağlı Birleşik Taşımacılar Sendikası(BTS) tarafından DHMİ Genel Müdürlük Binasında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle resim sergisi düzenlendi.
  • TUS Başkanı Şefliğini alır sonra Görev Tahsisli lojmanını alır gerisine bakmaz Senin işi bitti Şimdi Sıra diğer başkanlarda Haydiii sıradaki başkan gel sen sende şeflik, müdürlük falan kap olmadı lojman kap kolay gelsin sizede bu yakışır BTS de çırpınsın dursun personele ne kazandıracağız diye Bunu biz çalışanların değerlendirmesi gerekir bizler BTS üye olup TUS tan istifa etmemiz gerekir Haydi Gerçek semdika olan Çalışanın yanında olan BTS ye gidelim.
  • BEN HİÇ BİR SENDİKAYA ÜYE DEĞİLİM AMA , HATA ETMİŞİM HEMEN BTS YE ÜYE OLACAĞIM . GERÇEK SENDİKA BU İŞTE DİĞER SENDİKA YANİ TÜRK ULAŞIM SENDİKASI NE YAPTI BAŞKANLARI ŞEF MÜDÜR OLDULAR SONRA GÖREV TAHSİSLİ LOJMANLARI KAPTILAR. ŞİMDİKİ BAŞKANLARIDA AYNISINI YAPTI VEEEE GÖREV TAHSİSLİ LOJMANINI KAPTI KAÇTI DİYORUM ÇÜNKÜ DAHA ALACAĞI KALMADI ŞİMDİ SIRA DİĞER BAŞKANLARA SENDİKA ONLAR İÇİN KENDİ MENFAATLARI YÖNÜNDE NASIL KULLANMANIN YOLLARIDIR. HEY TUS ÜYELER
Sergi açılışında Hava Trafik Kontrolörü Hülya Aytekin’in 5 yaşındaki oğlu Kaan Aytekin DHMİ personeline piyano dinletisi düzenlendi. Personel tarafından hem Kaan Aytekin’in gösterisi hem resimler oldukça beğenildi.
 
Sergide konuşan BTS 2 No.lu Havacılık Şubesi Kadın Sekreteri Özlem Keleş yaptığı açıklamada “ DHMİ oldukça hızlı gençleşen bir devlet kurumu haline geldi. Bu kurumda çalışan genç nüfusun çocukları ile ilgilenecek zamanlarının olmaması nedeniyle böyle bir sergi açma gereksinimi duyduk. Çalışanların 0-6 yaş çocukları tarafından düzenlenen bu sergide hem çocukların duygu ve düşüncelerini hem de kreş isteğimizi yerine getirmiş olduk. Bu talebi çocukların renkleriyle anlatmış olduk. Şu anda DHMİ Genel Müdürlük binasında çalışan genç nüfusun sahip olduğu 0-6 yaş arasında değişen 201 çocuk bulunuyor. Bu sergiyi tüm çalışanlara ve çocuklara armağan ediyoruz.” diye konuştu.










 
BTS, DHMİ BİNASINDA SERGİ DÜZENLEDİ

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
TUS Başkanı Şefliğini alır sonra Görev Tahsisli lojmanını alır gerisine bakmaz Senin işi bitti Şimdi Sıra diğer başkanlarda Haydiii sıradaki başkan gel sen sende şeflik, müdürlük falan kap olmadı lojman kap kolay gelsin sizede bu yakışır BTS de çırpınsın dursun personele ne kazandıracağız diye Bunu biz çalışanların değerlendirmesi gerekir bizler BTS üye olup TUS tan istifa etmemiz gerekir Haydi Gerçek semdika olan Çalışanın yanında olan BTS ye gidelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BEN HİÇ BİR SENDİKAYA ÜYE DEĞİLİM AMA , HATA ETMİŞİM HEMEN BTS YE ÜYE OLACAĞIM . GERÇEK SENDİKA BU İŞTE DİĞER SENDİKA YANİ TÜRK ULAŞIM SENDİKASI NE YAPTI BAŞKANLARI ŞEF MÜDÜR OLDULAR SONRA GÖREV TAHSİSLİ LOJMANLARI KAPTILAR. ŞİMDİKİ BAŞKANLARIDA AYNISINI YAPTI VEEEE GÖREV TAHSİSLİ LOJMANINI KAPTI KAÇTI DİYORUM ÇÜNKÜ DAHA ALACAĞI KALMADI ŞİMDİ SIRA DİĞER BAŞKANLARA SENDİKA ONLAR İÇİN KENDİ MENFAATLARI YÖNÜNDE NASIL KULLANMANIN YOLLARIDIR. HEY TUS ÜYELER

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000