03 Ocak 2012, Salı 17:05:04

BÖBREK TAŞI UÇAĞI GERİ DÖNDÜRDÜ!

İstanbul-Zürih seferini yapacak Türk Hava Yolları’na ait Airbus 321 tipi uçakta bulunan Ahmet Şahin isimli yolcu rahatsızlanınca uçak pist başından geri döndü...
  • Vatandaşın böbrek taşı dökmesinin sorumlusu AKP iktidarıdır (not: bu yorum espridir)
  • Böbrek taşı sancısı ağrılar içerisinde en acı verici olanı olarak kabul edilmektedir. Doğum sancısından bile daha etkili olduğu bilinmektedir. Doğru karar.. Hastaya geçmiş olsun..
İstanbul’dan İsviçre’nin Zürih kentine gidecek THY’nin TK 1909 sefer sayılı Airbus 321 tipi uçağı, kalkıştan vazgeçerek pist başından döndü.

TC-JRK kuyruk tescilli Batman isimli uçakta bulunan Ahmet Şahin’in kalkışa hazırlanan uçakta rahatsızlanması üzerine uçağın kaptan pilotu, uçuştan vazgeçtiğini bildirdi ve sağlık ekibi istedi.
 
Saat 15.05’te kapı kapatan uçak, pist başından dönerek hasta yolcuyu bıraktı. Ambulansa bindirilen Ahmet Yolcu’ya ilk müdahale DHMİ sağlık ekiplerince yapıldı. Daha sonra Atatürk Havalimanı’ndaki Port Clinic sağlık merkezine getirilen Şahin’in böbrek taşı döktüğü ve aşırı sancılardan dolayı rahatsızlandığı anlaşıldı.
 
İstanbul-Zürih seferini yapan uçak, hasta yolcuyu Atatürk Havalimanı’nda bıraktıktan sonra saat 16:30’da yeniden havalandı.





©AirportHaber Özel
BÖBREK TAŞI UÇAĞI GERİ DÖNDÜRDÜ!

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Vatandaşın böbrek taşı dökmesinin sorumlusu AKP iktidarıdır (not: bu yorum espridir)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Böbrek taşı sancısı ağrılar içerisinde en acı verici olanı olarak kabul edilmektedir. Doğum sancısından bile daha etkili olduğu bilinmektedir. Doğru karar.. Hastaya geçmiş olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000