04 Mayıs 2011, Çarşamba 08:16:10

BİRDAL'DAN KUTLAMA MESAJI

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Orhan Birdal, TürkKuşu'nun 76. yaşını yayınlanan bir mesajla kutladı.
  • hocam tazminatlar konusunda herkes "ne gördüm, ne duydum nede biliyorum" oynuyor.
  • birde şu 1 yıldır veremediğiniz ve yasal hak haline gelmiş tazminatlar hakkında mesaj yayınlarsanız daha bir memnun olacağız

"Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk`ün direktifleriyle 3 Mayıs 1935’de "Türk Kuşu” olarak kurulan ve bugün havacılık sektörünün gelişmesinde çok önemli bir payı olan, bu güzide kuruluşun açmış olduğu pilot, paraşüt, planör, motorlu uçuş ve model uçak okulları ile halkımızın havacılık sektörüne olan ilgi ve alakasını artırmış, havacılığın çeşitli dallarında yetiştirdiği gençler sayesinde sadece sportif faaliyetlere katılmakla kalmayıp, yetiştirmiş olduğu donanımlı ve birikimli pilotlar sayesinde gerek sivil havacılık alanında gerekse yurt savunmasında da etkin rol almalarına vesile olmuştur.

Türk Kuşu ve Havacılık Sektörü son yıllarda ki olağan üstü performansı ile Atatürk`ün çizdiği doğru yolda ilerlemekte ve ilerlemeye de devam etmektedir.

Bu vesile ile bugün 76. yılını kutlamış olduğumuz “Türk Kuşu Gününün”, Ülkemize ve havacılık sektörüne daha nice başarılara imza atacağı düşüncesiyle Türk Kuşu ailesine başarılarının devamını diler, saygılarımı sunarım."
 
Orhan BİRDAL
Devlet Hava Meydanları İşletmesi
Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı

BİRDAL'DAN KUTLAMA MESAJI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
hocam tazminatlar konusunda herkes "ne gördüm, ne duydum nede biliyorum" oynuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
birde şu 1 yıldır veremediğiniz ve yasal hak haline gelmiş tazminatlar hakkında mesaj yayınlarsanız daha bir memnun olacağız

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000