20 Şubat 2012, Pazartesi 12:07:10

BİRDAL'A BAŞARI OSKARI

Turizm ve Tanıtma Platformu’nun, Uluslararası 3. Başarı Oskar Ödülleri sahiplerini buldu. DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Orhan Birdal, havacılık alanındaki çalışmalarından dolayı başarı oskarı ödülü aldı.
  • başlatmadığını nerden biliyorsun araştırdın mı ??? belki müfettiş gönderdi soruşturuyor? belki olayın aslını öğrendi haber asılsız çıktı, daha fazla basında yer almasın diye konuşmuıyor ? bunlar olamaz mı ?
  • GAZETE HABERİNE GÖRE İŞ YAPSIN DEMİYOR KİMSE AMA İNSAN YÖNETİCİ OLARAK BÖYLE BİR OLAY OLDUĞUNDA BAŞVURU VS OLSUN OLMASIN HEMEN HAREKETE GEÇİP SORUŞTURMA BAŞLATMAZ MI?? İLLA RESMİ BAŞVURUYU BEKLEMESİ Mİ GEREK??
  • kimse bu işler hiç olmaz türkiyede demiyor zaten, ama orhan birdalın orada bulunmasını bakanın hemşehrisi olmasına bağlamak insafsızlık vicdansızlık dahası bilgisizlik bunu karıştırmayalım lütfen.
  • napacak adam gazete haberine göre çıkarıp para mı verecek saudi havayollarına ??? allaha çok şükür siz yoksunuz o koltuklarda...
  • ankara daki saudi uçağının kara saplanması olayı için ''harekete geçmek için resmi başvuru olması lazım '' diyen birini savunuyorsunuz ya helal olsun hepinize!!!
  • masal anlatmayı bırakın..thy na son 5 yılda giren rizelilerin sayısı kaç biliyor musunuz? ya özal zamanında devlet kurumlarına müdür,başkan vs olan malatyalıların sayısını? bu ülkede bu işler hep vardı ve hep de olacak.o yüzden bırakın avukatlığı,yalakalığı...
  • Her iki şahsı da tanıdığımdan şunu rahatlıkla ve yemin ederek söyleyebilirim ki , ulaştırma bakanımız sayın Binali Bey bakan olmadan önce sayın genel müdürümüz Orhan Beyi ne tanıyordu ne biliyordu.Lütfen sallarken biraz isabetli sallayın. bırakın iftira atıp boş yere günaha girmeyin ölümlü dünya, yarın gidince diğer tarafa son pişmanlık fayda etmiyor...
  • Bırakın artık bu işleri, yapılan işe bakın. Başarı var mı ? Tabii ki var . E o zaman nedir bu çekememezlik, bu şekilde yıpratabileceğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz , sadece klavyeniz yıpranır bu şekilde. Bence siz de herkes gibi takdir etmesini öğrenin. Güneş balçıkla sıvanmaz bunu unutmayın. Hepimiz Türk vatandaşıyız, dahası dünyalıyız, yok o oralıymış bu buralıymış geçiniz efendim, yapılan işe bakınız. Lafla peynir gemisi yürümez. Adamlar hemşehri diye beraber çalışamayacaklar mı ???
  • arkadaşım ordaki bir şoförün veya onların sorumlusunun hatasından genel müdür mü istifa eder nerde görülmüş şey bu kafayı mı yediniz ? ki henüz dhmi ye böyle bir tazminat talebi gelmemiş. yalakalık diyenler olmuş, burda isim soyisim yazan kimse göremiyorum ben siz nasıl gördünüz bilmiyorum ama , burada haktan yana adaletten yana olan insanlar genel müdürün arkasından atmanıza gönülleri razı olmadığı için birşeyler yazma ihtiyacı duyuyorlar, buranın dökümü orhan birdalın önüne gitmiyor isimlerle, bakın bu size yalakalık yapmış bunu müdür yapalım şeklinde. biraz akıl biraz mantık lütfen.
  • arkadaşım hangi gerçekleri görücez siz gerçek misiniz ? bu adam 30 yıldır bu kurumda her kademesinde çalışmış kontrolorlük yapmış müdürlük yapmış baş müdürlük yapmış daire başkanlığı yapmış genel müdür yardımcılığı yapmış genel müdür olmuş... başka bişe söylemeye gerek yok ... hala hemşehri torpili falan diyen varsa elini vicdanına koysun. güneş balçıkla sıvanmaz.
Ankara JW Marriot Otel`de gerçekleştirilen ve siyaset, bürokrasi, sanat ve iş dünyasından birçok davetlinin katıldığı ödül töreninin açılış konuşmasını yapan TUTAP Genel Başkanı Fikret Yıldız, ülkemizin tanıtım misyonunu üstlenen TUTAP’ın üstlenmiş olduğu sorumluluk bilincinde aynı duyarlılıkla hareket eden kişi ve kurumları onurlandırmak adına her yıl uluslar arası boyutta ödül töreni organize ettiğini ifade etti.

Gazeteci Erkan Tan’ın sunuculuğunu yaptığı gecede, daha sonra çeşitli dallarda ödüle layık görülen kişi ve kuruluşlara ödülleri takdim edildi. Havacılık alanındaki başarılı çalışmalarından dolayı ödüle layık görülen Genel Müdür Orhan Birdal’a ödülünü Ak Parti Milletvekili ve Parti Genel Sekreteri Haluk İpek verdi.

Ödülün ardından kısa bir konuşma yapan Genel Müdür Orhan Birdal, son 10 yıllık süreçte 33 milyon olan yolcu sayısının % 250’lik artışla 2011 yılı sonunda 120 milyona yaklaştığını belirtti ve kendilerini ödüle layık gördüğünden dolayı TUTAP’a teşekkürlerini sundu.

Gece, halk oyunları gösterisi ve müzikle son buldu.
BİRDAL'A BAŞARI OSKARI

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

Misafir ~ 12 yıl önce
başlatmadığını nerden biliyorsun araştırdın mı ??? belki müfettiş gönderdi soruşturuyor? belki olayın aslını öğrendi haber asılsız çıktı, daha fazla basında yer almasın diye konuşmuıyor ? bunlar olamaz mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
GAZETE HABERİNE GÖRE İŞ YAPSIN DEMİYOR KİMSE AMA İNSAN YÖNETİCİ OLARAK BÖYLE BİR OLAY OLDUĞUNDA BAŞVURU VS OLSUN OLMASIN HEMEN HAREKETE GEÇİP SORUŞTURMA BAŞLATMAZ MI?? İLLA RESMİ BAŞVURUYU BEKLEMESİ Mİ GEREK??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kimse bu işler hiç olmaz türkiyede demiyor zaten, ama orhan birdalın orada bulunmasını bakanın hemşehrisi olmasına bağlamak insafsızlık vicdansızlık dahası bilgisizlik bunu karıştırmayalım lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
napacak adam gazete haberine göre çıkarıp para mı verecek saudi havayollarına ??? allaha çok şükür siz yoksunuz o koltuklarda...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ankara daki saudi uçağının kara saplanması olayı için ''harekete geçmek için resmi başvuru olması lazım '' diyen birini savunuyorsunuz ya helal olsun hepinize!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
masal anlatmayı bırakın..thy na son 5 yılda giren rizelilerin sayısı kaç biliyor musunuz? ya özal zamanında devlet kurumlarına müdür,başkan vs olan malatyalıların sayısını? bu ülkede bu işler hep vardı ve hep de olacak.o yüzden bırakın avukatlığı,yalakalığı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Her iki şahsı da tanıdığımdan şunu rahatlıkla ve yemin ederek söyleyebilirim ki , ulaştırma bakanımız sayın Binali Bey bakan olmadan önce sayın genel müdürümüz Orhan Beyi ne tanıyordu ne biliyordu.Lütfen sallarken biraz isabetli sallayın. bırakın iftira atıp boş yere günaha girmeyin ölümlü dünya, yarın gidince diğer tarafa son pişmanlık fayda etmiyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bırakın artık bu işleri, yapılan işe bakın. Başarı var mı ? Tabii ki var . E o zaman nedir bu çekememezlik, bu şekilde yıpratabileceğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz , sadece klavyeniz yıpranır bu şekilde. Bence siz de herkes gibi takdir etmesini öğrenin. Güneş balçıkla sıvanmaz bunu unutmayın. Hepimiz Türk vatandaşıyız, dahası dünyalıyız, yok o oralıymış bu buralıymış geçiniz efendim, yapılan işe bakınız. Lafla peynir gemisi yürümez. Adamlar hemşehri diye beraber çalışamayacaklar mı ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
arkadaşım ordaki bir şoförün veya onların sorumlusunun hatasından genel müdür mü istifa eder nerde görülmüş şey bu kafayı mı yediniz ? ki henüz dhmi ye böyle bir tazminat talebi gelmemiş. yalakalık diyenler olmuş, burda isim soyisim yazan kimse göremiyorum ben siz nasıl gördünüz bilmiyorum ama , burada haktan yana adaletten yana olan insanlar genel müdürün arkasından atmanıza gönülleri razı olmadığı için birşeyler yazma ihtiyacı duyuyorlar, buranın dökümü orhan birdalın önüne gitmiyor isimlerle, bakın bu size yalakalık yapmış bunu müdür yapalım şeklinde. biraz akıl biraz mantık lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
arkadaşım hangi gerçekleri görücez siz gerçek misiniz ? bu adam 30 yıldır bu kurumda her kademesinde çalışmış kontrolorlük yapmış müdürlük yapmış baş müdürlük yapmış daire başkanlığı yapmış genel müdür yardımcılığı yapmış genel müdür olmuş... başka bişe söylemeye gerek yok ... hala hemşehri torpili falan diyen varsa elini vicdanına koysun. güneş balçıkla sıvanmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000