02 Nisan 2010, Cuma 11:21:43

Birdal, Zafer Havaalanı için neler söyledi?

Büyük umutlarla beklenen Zafer Bölgesel Havaalanı ihalesi dün katılımcı firma olmadığı için iptal edildi. Peki, DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal konu hakkında neler söyledi?
  • katılımcı firma kurabiyeleri boşta kalmış.
  • GEREKSİZ BİR İHALE. ASKERİ MEYDAN BOŞ YATIYOR. HER ASKERİ MEYDAN KULLANILIRKEN AFYON NEDEN KULLANILMIYOR.İLGİNÇ. İNADINA ORGİ Yİ İSTİYORUZ. TÜRKİYEDE UÇULAN MEYDANLAR HARİTASINA BAKIN NE DEMEK İSTEDİĞİM ANLAŞILIR. TRABZONSPOR İÇİN DENİZ DOLDURULUP STAD YAPILACAKTA (AKYAZI DA) ORDU VE GİRESUNLULAR İÇİN NEDEN ORGİ YAPILMAZ.BİR TRABZONSPOR KADAR DEĞERİMİZ YÖKMU??????????
  • Bu işi TAV firması yapar.Diğerleri yapamaz..Ödenek sıkıntısı mı var..? Yandaş firma mı lazım ? Bunun yorumu yok.

Kütahya, Afyon ve Uşak'ı yakından ilgilendiren Zafer Bölgesel Havaalanı ihalesi şartname alan 8 firmadan hiçbir katılımcının teklif sunmamasından dolayı dün iptal edildi. İhale Komisyonu'na başkanlık yapan APK Daire Başkanı Kemal Zafer Topuz, ihaleye katılımcı firma olmaması nedeniyle üzüntü duyduklarını ifade ederek ihalenin yeniden yapılıp yapılmayacağı konusunun ise tekrardan değerlendirmeye alınacağını söyledi.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Orhan Birdal konu hakkında AirportHaber ve Airport TV'ye özel açıklamalarda bulundu. Peki, Birdal konuya ilişkin neler söyledi?

İşte DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal'ın açıklamaları:

Birdal, Zafer Havaalanı için neler söyledi?

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
katılımcı firma kurabiyeleri boşta kalmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
GEREKSİZ BİR İHALE. ASKERİ MEYDAN BOŞ YATIYOR. HER ASKERİ MEYDAN KULLANILIRKEN AFYON NEDEN KULLANILMIYOR.İLGİNÇ. İNADINA ORGİ Yİ İSTİYORUZ. TÜRKİYEDE UÇULAN MEYDANLAR HARİTASINA BAKIN NE DEMEK İSTEDİĞİM ANLAŞILIR. TRABZONSPOR İÇİN DENİZ DOLDURULUP STAD YAPILACAKTA (AKYAZI DA) ORDU VE GİRESUNLULAR İÇİN NEDEN ORGİ YAPILMAZ.BİR TRABZONSPOR KADAR DEĞERİMİZ YÖKMU??????????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu işi TAV firması yapar.Diğerleri yapamaz..Ödenek sıkıntısı mı var..? Yandaş firma mı lazım ? Bunun yorumu yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000