11 Ekim 2010, Pazartesi 16:22:53

BİR SHYO DAHA AÇILIYOR!

Ankara’da eğitim veren Atılım Üniversitesi de, bünyesinde Sivil Havacılık Yüksek Okulu açmaya karar verdi.
  • canı sıkılan shyo açsın bu ülkede saten.. çok büyük bir eksiklikti satn bunu da gördü büyüklerimiz..
  • ben bır shyo mezunuyum ve hala modullerle bogusuyorum cok yuksek puanlarla bu okullara gıren arkadaslarımızla dalga gecer gıbı 5 sene bu okullarda okuduktan sonra bıze işkurun vasıtasıyla MESLEK KAZANDIRAN!! bu zıhnıyet olduktan sonra okul acmak yerıne mevcut okulları bıle kapatmak lazım...
  • shyo açılsın açılmaya da,cafcaflı tesis içinde öğretim görevlisi olmayınca hiçbir işe yaramaz,okul açıklasın kadrosunu bi bakalım sektörün ileri gelenlerinden kim var ona göre tonla para verelim.
  • az vardi zaten acilsin daha acilsin.. bende arabanin arka koltugunu shyo`ya donusturmeyi dusunuyorum..
  • Arkadaslar bu adamlar 1 yil ingilizce ders mi görecek? Yüksek standardi yakalamak icin tüm dersler 4 yil ingilisce olarak verilmesi gerekiyor, burda ozaman bir sorun daha var ders vericek olan elemanlarin Ingilizce bilgisi ne kadar acaba?
  • "Ben işsizin 4 yıllık üniversiteli tercihen yüksek lisans ya da doktora yapmış ; toefl ,toeic bilumum hangi sertifika varsa alanını severim.Bu arada her üniversiteyi bitiren de iş bulacak diye bir kaide yok ki canım" YA ARKADAŞ ŞİRKET OLARAK İNSANLARI SÖĞÜŞLEMEK İÇİN ÜNİVERSİTE KURACAĞINA ,KURS AÇACAĞINA KARINA KAR KATACAĞINA GİT DE İŞ ANLAMINDA KAPASİTENİ , ARGE Nİ GELİŞTİR.İNSANLARDA EĞİTİME DAHİ ARTIK HARCAYACAK PARA KAL-MA-DI.SİZİN BU KAFANIZLA ARTIK İNSANLAR ÜNİVERSİTENİN DE İŞ BULMAK İÇİN BİR ARTI SAĞLAMADIĞINI YA DA ASGARİ ÜCRET SAĞLADIĞINI GÖRDÜĞÜNDE LYS (ÖSS) SINAVI KENDİLİĞİNDEN BİTECEK , AZ KALDI.
  • Kıbrısta bulunan Girne Amerikan Universitesi açtı bile. ilk öğrencilerine bu sene ders vermeye başladı pilotaj üzerine. daha önceden devam eden yer işletme hala devam ediyor.
  • Üst düzey eğitimmiş... Bi gidin ordan ya. Kimi kandırıyorsunuz. En az 15 bin yıllık okul parası, bunun konaklaması, yemeği yolu derken yılda en az 7 binde öyle, etti 22 bin 4 yılda 88 bin, hazırlıkta okursa 110 bin lira para eder. Hangi aklı başında inan bu tuzağa inanır ki ya. Yazıktır günahtır...
  • ic ve dis hatta duzenli ucuslar yapan bir havayolunun da boyle bir girismde bulunduguna dair duyumlar geliyor kulaklara..bir akademi de ben kurayim, ucuslara destek vereyim gibi sesler cikiyormus...kokusu cikar yakinda
  • Paralarınızı hazırlayın. Yeni bir tezgah kuruluyor.

HaberTürk'te yer alan habere göre; Okul 4 yıllık lisans eğitimi verecek ve sivil havacılığın ihtiyaç duyduğu teknik elemanları yetiştirecek. Atılım Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu’nda öğrenciler, Uçak Gövde Motor Bakım, Uçak Elektrik - Elektronik ve Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği bölümlerinde üst düzeyde eğitim alacaklar. Yüksekokulda, 1 yıllık İngilizce hazırlık sınıfı da bulunacak.

UYGULAMA AĞIRLIKLI EĞİTİM

Sektörde yaşanan nitelikli teknik eleman ihtiyacının karşılanması yönünde büyük bir boşluğu doldurmayı hedeflediklerini söyleyen Atılım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdürrahim Özgenoğlu “Sivil Havacılık Yüksekokulu’nda laboratuar, atölye, açık alan çalışmaları ve staj programları sayesinde ve Mühendislik Fakültemiz ile işbirliği içinde uygulama ağırlıklı bir eğitim-öğretim gerçekleştirecek” dedi. Havacılık sektöründeki kurum ve kuruluşlar ile sürekli iletişim içinde olacaklarını belirten Rektör Özgenoğlu, tüm dünyadaki gelişmelerin de çok yakından izleneceğini kaydetti. Yeni açılan Sivil Havacılık Yüksekokulu’nu başarıyla bitirenler, Türk Hava Yolları, Türk Hava Kuvvetleri, Hava İkmal Bakım Merkezi, Devlet Hava Meydanları İşletmesi ile özel havayolu bakım merkezleri ve diğer havacılık şirketlerinde iş olanağına sahip olacaklar.
 

BİR SHYO DAHA AÇILIYOR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 13 yıl önce
canı sıkılan shyo açsın bu ülkede saten.. çok büyük bir eksiklikti satn bunu da gördü büyüklerimiz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ben bır shyo mezunuyum ve hala modullerle bogusuyorum cok yuksek puanlarla bu okullara gıren arkadaslarımızla dalga gecer gıbı 5 sene bu okullarda okuduktan sonra bıze işkurun vasıtasıyla MESLEK KAZANDIRAN!! bu zıhnıyet olduktan sonra okul acmak yerıne mevcut okulları bıle kapatmak lazım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
shyo açılsın açılmaya da,cafcaflı tesis içinde öğretim görevlisi olmayınca hiçbir işe yaramaz,okul açıklasın kadrosunu bi bakalım sektörün ileri gelenlerinden kim var ona göre tonla para verelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
az vardi zaten acilsin daha acilsin.. bende arabanin arka koltugunu shyo`ya donusturmeyi dusunuyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaslar bu adamlar 1 yil ingilizce ders mi görecek? Yüksek standardi yakalamak icin tüm dersler 4 yil ingilisce olarak verilmesi gerekiyor, burda ozaman bir sorun daha var ders vericek olan elemanlarin Ingilizce bilgisi ne kadar acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
"Ben işsizin 4 yıllık üniversiteli tercihen yüksek lisans ya da doktora yapmış ; toefl ,toeic bilumum hangi sertifika varsa alanını severim.Bu arada her üniversiteyi bitiren de iş bulacak diye bir kaide yok ki canım" YA ARKADAŞ ŞİRKET OLARAK İNSANLARI SÖĞÜŞLEMEK İÇİN ÜNİVERSİTE KURACAĞINA ,KURS AÇACAĞINA KARINA KAR KATACAĞINA GİT DE İŞ ANLAMINDA KAPASİTENİ , ARGE Nİ GELİŞTİR.İNSANLARDA EĞİTİME DAHİ ARTIK HARCAYACAK PARA KAL-MA-DI.SİZİN BU KAFANIZLA ARTIK İNSANLAR ÜNİVERSİTENİN DE İŞ BULMAK İÇİN BİR ARTI SAĞLAMADIĞINI YA DA ASGARİ ÜCRET SAĞLADIĞINI GÖRDÜĞÜNDE LYS (ÖSS) SINAVI KENDİLİĞİNDEN BİTECEK , AZ KALDI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kıbrısta bulunan Girne Amerikan Universitesi açtı bile. ilk öğrencilerine bu sene ders vermeye başladı pilotaj üzerine. daha önceden devam eden yer işletme hala devam ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Üst düzey eğitimmiş... Bi gidin ordan ya. Kimi kandırıyorsunuz. En az 15 bin yıllık okul parası, bunun konaklaması, yemeği yolu derken yılda en az 7 binde öyle, etti 22 bin 4 yılda 88 bin, hazırlıkta okursa 110 bin lira para eder. Hangi aklı başında inan bu tuzağa inanır ki ya. Yazıktır günahtır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ic ve dis hatta duzenli ucuslar yapan bir havayolunun da boyle bir girismde bulunduguna dair duyumlar geliyor kulaklara..bir akademi de ben kurayim, ucuslara destek vereyim gibi sesler cikiyormus...kokusu cikar yakinda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Paralarınızı hazırlayın. Yeni bir tezgah kuruluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000