11 Ekim 2017, Çarşamba 19:34:36

Binlerce DHMİ personeline müjde; Tazminat farkları yatırıldı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Funda Ocak, binlerce DHMİ çalışanının beklediği müjdeyi verdi. Havacılık tazminatı farklarının yatırıldığı açıklandı.
  • Her kurumun çeşitli ünvan ve isimler ile personel çalıştırır. Bankalarda güvenlik görevlisi,memur,uzman,müfettiş ve de müdür vardır.Bunların her birinin maaşı ve tazminatları birbirinden farklıdır.Bankada çalışan bir güvenlik görevlisi bir müfettiş ile yada şubede çalışan bir uzman şube müdürü ile yada bölge müdürü, genel müdür ile kendisini denk tutması abest ile iştigal bir konu olup, her bir kurum (Adalet-Savcı-Hakim-Avukat, Eğitim-Hademe-Öğretmen-Profesör, Sağlık-Hasta Bakıcı-Doktor, Dışişleri- Katip-büyülelçi vb) aynı kurumda olmalarına rağmen, ünvan ve isimleri birbirinden maaş ve tazminatları ile ayırır.Amacım burada herhangi bir mesleği aşağılamak yada yüceltmek değildir.ARFF de,AIM de,ATC de,Güvenlik de,Gümrükte,Emniyet polis memuruda son derece kutsal ve önemlidir.Ama bankada bir memur nasıl uzman değilse; bir uzmanda nasıl müfettiş değilse;bir güvenlik görevlisi de ATC olamaz.O sebeple birbirimizi suçlamak yerine ünvan ve sorumluluklarımızın farklı olduğunu unutmamak gerekir
  • 6000 euromuzu verin bu iş huzur içinde çözülsün. Ayrıca tazminatları euro olarak yatırsınlar, maaşımız her gün eriyor :(
  • daire başkan yrd. görevden alınmış yatan farklardan yüzde 27 yerine yüzde 30 vergi kesilmiş diye bişeyler dolanıyor etrafta.
  • Herkese unvanina göre yeni tazminatlar Arff : Mangal tazminati Kule : Iki roger bi gacir tazminati Elektronik: Takim elbise ve telsiz tazminati Guvenlik : xray radyasyon tazminati Şoför: Manuel vites tazminati Memur : Gömlek kolu yipranma tazminati Aim : Mouse tazminati Elektrik: Ceyran tazminati Makine : Sanayi tazminati Hayirli olsun.. Birbirmizi yemeyelim yatirilan paralari yiyelim...
  • Asil sorun tazminat degil. Hava trafik kontrolorlerine ve yaptiklari ise gereken degerin bilerek ve isteyerek gosterilmemesi. Meslektaslarimin aldigi egitimin, riskin ve is yukunun kucumsenmesi. Siyasilere kurum tanitilirken, tazminat artisi istenirken Smart'ta, kulelerde seyrusefer reklam yuzu olarak kullaniliyor. Tazminat hakedildikten sonra seyrusefer linc edilmeye kalkiyor. Ezelden kuleci dusmani guvenlikci arkadaslara da samimi olarak sunu soylemek istiyorum. Gidin kalkinma bakanligina, maliyeye ve soyleyin oradaki uzmanlara "Biz x ray cihazinin basinda duruyoruz, kisi gecerken otunce tekrar gec diyoruz, yaptigimiz is genel olarak bu, bizimle ayni isi yapan ozel guvenlikciler 2000 tl alirken bize 5000 yetmiyor 6000 istiyoruz." Sizi mese odunuyla kovalamazlarsa en yuksek tazminati buyurun siz alin. Ben atc olarak para istemiyorum.Yaptigim ise saygi duyulmasini istiyorum. Herkes aldigi tazminatin hayrini gorsun.
  • 81.000 euro demısınde turk lırası 270 bın lara edrr 2000 persoele kişi basına 1300 tl eder. Yoksa 81 mılyon olmasın
  • Geçen sefer ek ödeme alındığında akabinde havacılık tazminatında bir düzenleme yapılmıştı ve kontrolörler lehine değişim olmuştu.Yakın zamanda aynı şekilde bir düzenleme olabilir fakat bunun boyutu ne olur orası muamma.
  • Havacılık tazminatları yeniden düzenlendiğinde o makas öyle bir açılacak ki sonunda hakettiğimizi alacağız. Ben sana dünyada pilotla aynı parayı alan binlerce atc gösterebilirim ama hiçbiriniz pilotla aynı maaşı alan itfaiyeci güvenlikçi gösteremezsiniz. Gösterebilirseniz bu parayı sonuna kadar hakediyosunuzdur.
  • en route olmayan teknikerlerin maaşına etkisi nasıl oldu bu zamların?
  • Abi herşey tamam da smart sırtından geçinen asalaklara Funda Hanım ne zaman çözüm bulacak yada bulabilecek mi ....Adamlardan 12 ayda ayda 1 gün 1 saatliğine 1 defa enroute istasyonuna gelip frekans degeri almayanları var.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Funda Ocak, binlerce DHMİ çalışanının beklediği müjdeyi verdi. 

DHMİ personeline ödenen havacılık tazmatının artırılması kararı geçtiğimiz gün YPK tarafından onaylanmıştı. Farkların yatırılmasını bekleyen binlerce DHMİ personeline tazminat farkları bugün ödendi.

DHMİ Genel Müdürü Funda Ocak, yaptığı açıklama ile; "Kıymetli mesai arkadaşlarım; kuruluşumuza büyük katkı ve emeklerinizle fazlasıyla hak ettğiniz havacılık tazminatı farkları hesabınıza yatırılmıştır. Hayırlı olsun" dedi.

Binlerce DHMİ personeline müjde; Tazminat farkları yatırıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (150)

Dokuzuncu Köy ~ 6 yıl önce
Her kurumun çeşitli ünvan ve isimler ile personel çalıştırır. Bankalarda güvenlik görevlisi,memur,uzman,müfettiş ve de müdür vardır.Bunların her birinin maaşı ve tazminatları birbirinden farklıdır.Bankada çalışan bir güvenlik görevlisi bir müfettiş ile yada şubede çalışan bir uzman şube müdürü ile yada bölge müdürü, genel müdür ile kendisini denk tutması abest ile iştigal bir konu olup, her bir kurum (Adalet-Savcı-Hakim-Avukat, Eğitim-Hademe-Öğretmen-Profesör, Sağlık-Hasta Bakıcı-Doktor, Dışişleri- Katip-büyülelçi vb) aynı kurumda olmalarına rağmen, ünvan ve isimleri birbirinden maaş ve tazminatları ile ayırır.Amacım burada herhangi bir mesleği aşağılamak yada yüceltmek değildir.ARFF de,AIM de,ATC de,Güvenlik de,Gümrükte,Emniyet polis memuruda son derece kutsal ve önemlidir.Ama bankada bir memur nasıl uzman değilse; bir uzmanda nasıl müfettiş değilse;bir güvenlik görevlisi de ATC olamaz.O sebeple birbirimizi suçlamak yerine ünvan ve sorumluluklarımızın farklı olduğunu unutmamak gerekir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
magdur atc ~ 6 yıl önce
6000 euromuzu verin bu iş huzur içinde çözülsün. Ayrıca tazminatları euro olarak yatırsınlar, maaşımız her gün eriyor :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bruce ~ 6 yıl önce
daire başkan yrd. görevden alınmış yatan farklardan yüzde 27 yerine yüzde 30 vergi kesilmiş diye bişeyler dolanıyor etrafta.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airport ~ 6 yıl önce
Herkese unvanina göre yeni tazminatlar Arff : Mangal tazminati Kule : Iki roger bi gacir tazminati Elektronik: Takim elbise ve telsiz tazminati Guvenlik : xray radyasyon tazminati Şoför: Manuel vites tazminati Memur : Gömlek kolu yipranma tazminati Aim : Mouse tazminati Elektrik: Ceyran tazminati Makine : Sanayi tazminati Hayirli olsun.. Birbirmizi yemeyelim yatirilan paralari yiyelim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atc ~ 6 yıl önce
Asil sorun tazminat degil. Hava trafik kontrolorlerine ve yaptiklari ise gereken degerin bilerek ve isteyerek gosterilmemesi. Meslektaslarimin aldigi egitimin, riskin ve is yukunun kucumsenmesi. Siyasilere kurum tanitilirken, tazminat artisi istenirken Smart'ta, kulelerde seyrusefer reklam yuzu olarak kullaniliyor. Tazminat hakedildikten sonra seyrusefer linc edilmeye kalkiyor. Ezelden kuleci dusmani guvenlikci arkadaslara da samimi olarak sunu soylemek istiyorum. Gidin kalkinma bakanligina, maliyeye ve soyleyin oradaki uzmanlara "Biz x ray cihazinin basinda duruyoruz, kisi gecerken otunce tekrar gec diyoruz, yaptigimiz is genel olarak bu, bizimle ayni isi yapan ozel guvenlikciler 2000 tl alirken bize 5000 yetmiyor 6000 istiyoruz." Sizi mese odunuyla kovalamazlarsa en yuksek tazminati buyurun siz alin. Ben atc olarak para istemiyorum.Yaptigim ise saygi duyulmasini istiyorum. Herkes aldigi tazminatin hayrini gorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mustafa ~ 6 yıl önce
Pardon senin yaptığın işi astsubaylarda yapıyor hemde 4000 tl
Kavut ~ 6 yıl önce
81.000 euro demısınde turk lırası 270 bın lara edrr 2000 persoele kişi basına 1300 tl eder. Yoksa 81 mılyon olmasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dhmi ~ 6 yıl önce
Geçen sefer ek ödeme alındığında akabinde havacılık tazminatında bir düzenleme yapılmıştı ve kontrolörler lehine değişim olmuştu.Yakın zamanda aynı şekilde bir düzenleme olabilir fakat bunun boyutu ne olur orası muamma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
karınca ~ 6 yıl önce
Eurocontrolden seyrüsefer çalışanlarına gelen 81.000 euro dağıtılacak deniyor.
atc ~ 6 yıl önce
Havacılık tazminatları yeniden düzenlendiğinde o makas öyle bir açılacak ki sonunda hakettiğimizi alacağız. Ben sana dünyada pilotla aynı parayı alan binlerce atc gösterebilirim ama hiçbiriniz pilotla aynı maaşı alan itfaiyeci güvenlikçi gösteremezsiniz. Gösterebilirseniz bu parayı sonuna kadar hakediyosunuzdur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Personel ~ 6 yıl önce
Bu yalanı yazarken yüzün kızardımi acaba...bizim bilmediğimiz hangi güvenlikci ile itfayeci,pilotla aynı maaşı alıyor,bu yalanı yazarken utanmadınmı .sizlere dünyaları verseler gözünüz yine doymaz.en yüksek maaşı alan sizlersiniz ama en çok nankörlük eden yine siz,biraz da şükretmeyi bilin.
Personele ~ 6 yıl önce
Okuduğunu dahi anlayamayan kalifiyelik orani 0 olmasina ragmen 5k lira para kazanan ve bu parayı kazanma nedeni olan atc ye laf yetiştiren memur, memurumuz...
misafir ~ 6 yıl önce
en route olmayan teknikerlerin maaşına etkisi nasıl oldu bu zamların?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adımopter ~ 6 yıl önce
Abi herşey tamam da smart sırtından geçinen asalaklara Funda Hanım ne zaman çözüm bulacak yada bulabilecek mi ....Adamlardan 12 ayda ayda 1 gün 1 saatliğine 1 defa enroute istasyonuna gelip frekans degeri almayanları var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000