20 Eylül 2010, Pazartesi 10:20:03

BEST AIR'IN ALACAKLILARINI UYARIYORUZ...

Sivil havacılık sektöründeki macerasını geçtiğimiz Mayıs ayında noktalayan Best Havayolları’ndan alacağı bulunan personele ilk müjdeli haberi AirportHaber olarak vermiştik. Şimdi uyarıyoruz...
  • ACT de de yaprak dökümü başladı.Maaşlarını zamanında alamayan ACT teknik çalışanları artık daha fazla bu duruma tahammül edemiyerek ACT ile yollarını ayırmaya başladı.Verilen sözlerin yerine getilemiyip yalana dönüşmesinden bunalan personel ACT ile yollarını ayırmaya başladı.Kalanlara allah sabırlar versin.
  • zaten bu yüzden mahkemeye bile vermedim...eğer inanıyosanız,öbür dünyada görüşürüz..byeeeee
  • Sindel İstanbul yetkiler iptaldi. Ankarada ise yetkiler askıdaydı. Bu okulda son durum nedir? Bilen var mı ? Ona göre bizde dava açıp mahkeme kararı çıkaralım. Maalesef Sindel i kurmak için 10 yıl uğraştılar. Batırmak ne kolay oldu. Dürüst işveren lazım bu ülkeye, okumuş adamdan önce dürüst haram helal bilal insan lazım.
  • Kıbrıs hava yolları çalışanlarıda gelişmeleri izlese iyi olur. yakında hepsi aynı kaderi paylaşacak.
  • Ayerefılot havayollarından alacakları olanlarda ellerini çabuk tutsun.Ruslar parayı vodkaya veriyor.

Yaşadığı mali ve yönetimsel sorunlar nedeniyle kapanan havayolu şirketleri arasındaki yerini alan Best Air’in eski çalışanlarına sevindirici haberi "BEST AIR ÇALIŞANLARI BAYRAM YAPACAK" başlığıyla duyurmuştuk.

Best Havayolları'nın kuruluş sırasında Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'ne verdiği teminat mektubu Devlet Hava Meydanları İşletmesi tarafından bozulmuş ve ödemelere başlanmıştı.

AirportHaber'in edindiği bilgilere göre; teminat mektubunun bozulmasından sonra ödelemer yapılıyor. Ancak, burada özellikle alacaklı personeli bekleyen bir sorun var. Ödemeler mahkeme kararıyla yapıldığı için, mahkemeden ilk önce karar çıkaranlar daha kârlı...

Çünkü; Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Orhan Birdal, AirportHaber'e yaptığı açıklamada, "Teminat mektubu bozuldu. Alacaklıların ödemelerini yapıyoruz. Tabi burada belli bir kaynak var ve mahkemeden aldıkları kararla bize ulaşanlar alacaklarını tahlis edebiliyor. Para bitene kadar elini çabuk tutup mahkemeden karar çıkartıranlar alacaklarını temin edebilecek" dedi.

Teminat mektubunun miktarı konusunda bilgi edinilemezken, Birdal'ın yaptığı açıklama sonrası bütün alacaklıların ihtiyacına cevap vermeyeceği tahmin ediliyor.

Ayrıca şirketin, Sosyal Güvenlik Kurumu'na da 300 bin TL'yi aşkın borcunun olduğu da belirtiliyor.

©AirportHaber.com ÖZEL

BEST AIR'IN ALACAKLILARINI UYARIYORUZ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
ACT de de yaprak dökümü başladı.Maaşlarını zamanında alamayan ACT teknik çalışanları artık daha fazla bu duruma tahammül edemiyerek ACT ile yollarını ayırmaya başladı.Verilen sözlerin yerine getilemiyip yalana dönüşmesinden bunalan personel ACT ile yollarını ayırmaya başladı.Kalanlara allah sabırlar versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
zaten bu yüzden mahkemeye bile vermedim...eğer inanıyosanız,öbür dünyada görüşürüz..byeeeee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sindel İstanbul yetkiler iptaldi. Ankarada ise yetkiler askıdaydı. Bu okulda son durum nedir? Bilen var mı ? Ona göre bizde dava açıp mahkeme kararı çıkaralım. Maalesef Sindel i kurmak için 10 yıl uğraştılar. Batırmak ne kolay oldu. Dürüst işveren lazım bu ülkeye, okumuş adamdan önce dürüst haram helal bilal insan lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kıbrıs hava yolları çalışanlarıda gelişmeleri izlese iyi olur. yakında hepsi aynı kaderi paylaşacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ayerefılot havayollarından alacakları olanlarda ellerini çabuk tutsun.Ruslar parayı vodkaya veriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000