06 Temmuz 2012, Cuma 17:08:31

BAŞBAKAN'DAN DHMİ ÇALIŞANLARINA MÜJDE

Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nin (DHMİ) 7 binin üzerinde çalışanını yakından ilgilendiren havacılık tazminatı Yüksek Planlama Kurulu tarafından resmen onaylandı.
  • Parası iyiymiş bizde gelelim. Araya sıkışırız. Bu maaş cazip geldi ama ne iş yapacaz bilmiyorum. Onca insan bir şeyler yapıyor bizede bişeyler verirler heralde. (Gırgır olsun)
  • mühendisler hem yatıyor hem de teknisyenler nasıl bizden fazla maaş alıyor diye yaygara basıyorlar. Cevabım açık ve net: Kurum kimin zor şartlarda çalıştığını gayet iyi biliyor siz rahat olun bakın işinize. İşiniz zaten karşınızdaki insanları küçümsemek kendiniz devlet bakanısınız ya !
  • sizler ne ettiniz özelleşiyormu bu kurum kpss den yazmıym iyi deyılse walla supheye dustum dhmi maaşı ne ki yardım pls.. inşaat teknikeriyim yazsam mı ki? dhmi
  • Bi sen eksiktin Polis arkadaş Bu Havacılık Tazminatından pay istemeyen sana da versin tam olsun. Adamın Kurumu farklı yaptığı iş farklı Havacılık tazminatına göz dikmiş yuhh.
  • Havalanı denince sadece akla nedense DHMİ çalışanları geliyor, biz havaalanlarında çalışan polisler olarak işn güvenlik, pasaport, devlet büyüklerinin karşılanması, koruması ugurlanması gibi tüm görevlerde aktif olarak bulunmamıza ve sorumluluklar almamıza rağmen malesef ''havacılık'' ''Tazminatından'' yararlanamıyoruz, bırak yararlanmayı bir güvenlikçi kadar maaş bile alamıyoz....
  • Havacılık tazminatından tüm kamu çalışanları pay almalıdır.
  • DHMI ulkemizin nadide kurumlarindan biri.Gelisen havacilik sektorune hizli sekilde reaksiyon gosterebilmektedir.Bunda DHMI genel muduru Orhan Birdal beyin buyuk katkisi vardir.Bir emekci yanlisi olan Orhan beyin karalanmasi kimseye birsey kazandirmayacagi gibi ulkemizde yetisen kaliteli insanlarin hirpalanmasi emekcileri de etkiyleyecktir.Degerlerimize sahip cikmaliyiz.Elestirileri sahislardan ziyade kurumlarin mukemmellesmesi icin yapalim.
  • Bu haksızlığı ancak Hukuk bilgisi veya Karar vericileri yanıltan bilerek yanlış yaptıranlar yaparlar.Meclisten çıkan yasayı neden yanlış yorumlayıp Gökyüzünden gelen parayı aynı krumun elemanları arasında farklı dağıtmaya sebebiyet veriyorsunuz.Hangi ülke Eurocotrol parasını böyle haksız dağıtıyor.%600 grup 25.000 TL alıyorsa neden %300' lük Grup 12.500 TL yerine 4.500 TL alıyor. Skalanıza göre 2.800 TL,3000 TL alıyor.Matamatik bilmiyor mu bu kararı verenler.Havacılık tamamlayıcı bir iştir.Biri olmadan diğeri olmaz.O zaman Sn.Birdal Bütün işleri senin Kuleciler,FIS'cılar.AİM'ciler ve de Havacı Elektronikçiler yapsın.Yaptığınız icraat bir skandaldır.DHMİ vizyonuna yakışmıyor.Derhal istifa edin.Yoksa havacılık istatistikleriniz jet hızıyla aşağıya gider.
  • meteoroloji ne zaman uyanacak bakalım...
  • BENDE BU RÜZGARA KAPILDIM VE TÜRK ULAŞIMSENDEN İSTİFA ETTİM..

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) çalışanlarının dört gözle beklediği havacılık tazminatı konusu bugün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın son imzayı atmasıyla birlikte noktalandı.

Aylardır Ankara'dan gelecek haberi bekleyen DHMİ çalışanlarına yönelik bir iç yazışma yayınlayan Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Orhan Birdal, yayınladığı mesajda: "Hayırlı olsun. Havacılık tazminatı Yüksek Planlama Kurulu tarafından onaylandı" dedi.

Haftanın son gününde gelen bu haber DHMİ çalışanlarını mutlu edecek. Bilindiği üzere AirportHaber konunun yakın takipçisi olmuş ve gelişmeleri süreç içerisinde okuycuları ile paylaşmıştı.

Havacılık tazminatını bekleyen DHMİ çalışanlarına dağıtılacak olan tazminatı 3 değişik gruba ayrılarak verilecek.

Gruplara verilecek tazminat oranlarının ayrıntıları AirportHaberde olacak....

©AirportHaber

BAŞBAKAN'DAN DHMİ ÇALIŞANLARINA MÜJDE

Yorumlar Tüm Yorumlar (265)

bizde gelelim ~ 11 yıl önce
Parası iyiymiş bizde gelelim. Araya sıkışırız. Bu maaş cazip geldi ama ne iş yapacaz bilmiyorum. Onca insan bir şeyler yapıyor bizede bişeyler verirler heralde. (Gırgır olsun)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknisyen ~ 11 yıl önce
mühendisler hem yatıyor hem de teknisyenler nasıl bizden fazla maaş alıyor diye yaygara basıyorlar. Cevabım açık ve net: Kurum kimin zor şartlarda çalıştığını gayet iyi biliyor siz rahat olun bakın işinize. İşiniz zaten karşınızdaki insanları küçümsemek kendiniz devlet bakanısınız ya !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
way wy way ~ 11 yıl önce
sizler ne ettiniz özelleşiyormu bu kurum kpss den yazmıym iyi deyılse walla supheye dustum dhmi maaşı ne ki yardım pls.. inşaat teknikeriyim yazsam mı ki? dhmi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pastacı.... ~ 12 yıl önce
Bi sen eksiktin Polis arkadaş Bu Havacılık Tazminatından pay istemeyen sana da versin tam olsun. Adamın Kurumu farklı yaptığı iş farklı Havacılık tazminatına göz dikmiş yuhh.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şimşek ~ 12 yıl önce
Havalanı denince sadece akla nedense DHMİ çalışanları geliyor, biz havaalanlarında çalışan polisler olarak işn güvenlik, pasaport, devlet büyüklerinin karşılanması, koruması ugurlanması gibi tüm görevlerde aktif olarak bulunmamıza ve sorumluluklar almamıza rağmen malesef ''havacılık'' ''Tazminatından'' yararlanamıyoruz, bırak yararlanmayı bir güvenlikçi kadar maaş bile alamıyoz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
büyük haksızlık ~ 12 yıl önce
Havacılık tazminatından tüm kamu çalışanları pay almalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ugur ~ 12 yıl önce
DHMI ulkemizin nadide kurumlarindan biri.Gelisen havacilik sektorune hizli sekilde reaksiyon gosterebilmektedir.Bunda DHMI genel muduru Orhan Birdal beyin buyuk katkisi vardir.Bir emekci yanlisi olan Orhan beyin karalanmasi kimseye birsey kazandirmayacagi gibi ulkemizde yetisen kaliteli insanlarin hirpalanmasi emekcileri de etkiyleyecktir.Degerlerimize sahip cikmaliyiz.Elestirileri sahislardan ziyade kurumlarin mukemmellesmesi icin yapalim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kenan ~ 12 yıl önce
Bu haksızlığı ancak Hukuk bilgisi veya Karar vericileri yanıltan bilerek yanlış yaptıranlar yaparlar.Meclisten çıkan yasayı neden yanlış yorumlayıp Gökyüzünden gelen parayı aynı krumun elemanları arasında farklı dağıtmaya sebebiyet veriyorsunuz.Hangi ülke Eurocotrol parasını böyle haksız dağıtıyor.%600 grup 25.000 TL alıyorsa neden %300' lük Grup 12.500 TL yerine 4.500 TL alıyor. Skalanıza göre 2.800 TL,3000 TL alıyor.Matamatik bilmiyor mu bu kararı verenler.Havacılık tamamlayıcı bir iştir.Biri olmadan diğeri olmaz.O zaman Sn.Birdal Bütün işleri senin Kuleciler,FIS'cılar.AİM'ciler ve de Havacı Elektronikçiler yapsın.Yaptığınız icraat bir skandaldır.DHMİ vizyonuna yakışmıyor.Derhal istifa edin.Yoksa havacılık istatistikleriniz jet hızıyla aşağıya gider.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bravo ~ 12 yıl önce
meteoroloji ne zaman uyanacak bakalım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TÜRK ULAŞIMSENDEN İSTİFA ETTİM.. ~ 12 yıl önce
BENDE BU RÜZGARA KAPILDIM VE TÜRK ULAŞIMSENDEN İSTİFA ETTİM..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000