27 Ekim 2010, Çarşamba 09:17:10

Bakan Yıldırım'ı duygulandıran karşılama

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Erzincan Havaalanı'nda yapılan coşkulu karşılama karşısında duygulandı. Bakan Yıldırım, havayolunu halkın yolu yaptıklarını, vatandaşları uçakla buluşturduklarını, tıkalı olan adalet yolunu da vatandaşların açtığını söyledi.
  • 3.dönem ak parti iktidarında da devam eder inşaallah..yolun,yolumuz açık olsun sayın bakanım...dhmi personeli atc
  • Sn Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım Müsteşarı Sn. Habip Soluk ve Ulaştırma Bakanlığı tüm personelini hizmetlerinden dolayı tebrik ediyorum.Herhalde hükümetteki en başarılı Bakanlık
  • bu yildirim bey resmi bir yere giti zaman boynuna en azindan bir kravat taksin büyük adam .

Bakan Yıldırım, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile birlikte bugün DHMİ'ye ait uçakla Erzincan'a geldi. Vali Abdülkadir Demir, Belediye Başkanı AK Parti'li Yüksel Çakır, partililer ve çok sayıda kişi tarafından karşılanan iki bakan konfeti yağmuruna tutuldu. Sporcuların bakanların posterleriyle yamaç paraşütü gösterisi yaptıkları havaalanında gördüğü ilgiden memnun olan Yıldırım, 'Türkiye sizinle gurur duyuyor' sloganları arasında yaptığı konuşmada, "Bu heyecan bize güç veriyor. Daha fazla hizmet etmek için adeta bize doping oluyor. Önümüze çıkan engelleri teker teker kaldırdık, ama bir engel kaldıramamıştık. Yolları yaptık hayatları birleştirdik, hava yolunu halkın yolu yaptık ve vatandaşımızı uçakla buluşturduk. Ancak adalet yolları tıkalı idi onu biz açamadık, siz imdadımıza yetiştiniz ve 'istediğiniz bu mu?', 'İşte size adalet yollarını açıyoruz' dediniz. 12 Eylül'de Türkiye'nin özgürlüklerin önünü açtınız" diye konuştu.

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİNDE TÖREN

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzincan Üniversitesi'nin yeni öğretim yılı açılış törenine katıldı. Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İlyas Çapoğlu, Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Habip Soluk, TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman, DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal, çok sayıda üst düzey bürokrat, öğretim üyelerinin de hazır bulunduğu törende konuşan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, her ile kurdukları üniversite yüzünden eleştrildiklerini belirtti. Sağlık alanında sayısal olarak insan kaynağının yetersiz olduğunu belirten Akdağ, YÖK'un bu konuda zamanında tedbir almadığını bildirdi. Bakan Akdağ, genç nüfusun önemine dikkat çekerek, şöyle dedi:

"Bugün artık Avrupa'da çocuk yapılmıyor. Şanlıurfa'da doğan çocuk sayısı, Yunanistan'da 1 yılda doğan çocuk sayısına yakın. Bundan 10 sene öncesi ile kıyasladığımızda, doğurganlık çağındaki kadınların, ortalama çocuk sayıları da fazla değil. Ortalama çocuk sayısı 2,1'dir. Bu daha aşağı inerse bizde batılı ülkelerin geldiği noktalara geliriz. Batılı ülkelerde ki en büyük sıkıntı genç nüfusunun yok olmasıdır. 1000 yıldır bu topraklarda hep kardeş olduk, tasada kederde sevinçte hep bir olduk beraber olduk. Bizi, kültür değerimizi medeniyetimizi de evrensel yapan, geçmişten bugünlere taşıyan, geleceğe taşıyacak olanda bizim bu özelliğimizdir. Maalesef ülkemizi enerjisini azaltmaya yönelik son zamanlarda terör hadisesi ile uğraşmak mecburiyetinde kaldık. Yapmamız gereken bir an önce bundan kurtulup, enerjimizi bu boş işlerle tüketmek yerine ülkemizin geleceği için, büyük Atatürk'ün bize hedef gösterdiği çağdaş uygarlık seviyesini yakalayıp onunda ötesine geçme ülküsü hedefi için hep birlikte çalışmalıyız. Birbirimize empati yapmalı ve barış içinde bu güzel ülkeyi daha ileriye taşımak için gücümüzü birleştirmeliyiz."

Konuşmaların ardından Çelebi Holding tarafından yapılan Sivil Havacılık Yüksekokulunun devir teslim protokolü Bakan Binali Yıldırım, Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu ve Çelebi Holding adına da Canan Çelebi arasında imzalandı. (Hürriyet)

Bakan Yıldırım'ı duygulandıran karşılama

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
3.dönem ak parti iktidarında da devam eder inşaallah..yolun,yolumuz açık olsun sayın bakanım...dhmi personeli atc

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sn Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım Müsteşarı Sn. Habip Soluk ve Ulaştırma Bakanlığı tüm personelini hizmetlerinden dolayı tebrik ediyorum.Herhalde hükümetteki en başarılı Bakanlık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu yildirim bey resmi bir yere giti zaman boynuna en azindan bir kravat taksin büyük adam .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000