19 Ağustos 2017, Cumartesi 13:10:53

Atatürk Havalimanı'nda rekor kırıldı

Atatürk Havalimanı'nda dün 2017 yılının rekoru kırıldı.
  • Danışmanları Sn Genl Mudure transfer ve transit deyimlerinin ne olduğunu bilgilendirseler keşke. Zira AHL de yolcular dıştan dışa ve içten içe uçaklar değiştirilerek bağlantılı uçuşlar yapar buna da transfer yolcu denilir. Transit yolcu ise Gidelecek yer öncesi inilen meydanda uçak değiştirmez aynı uçak ile devam eder. Ufak bir bilgi vereyim dedim
  • Dhm sizlermi rekor kırdınız devletin arabasında klima altlarında apronda şuğursuzca hız yapan sizlersiniz bütün yükü TGS ÇEKİYOR eğer bir teşekkür vs olursa buda Tgs personeli olması lazım
  • DÜNYAIN DEĞİŞİMİNİ GÖREMİYENLER GÖRÜRSE OLAYI DAHA FARKLI ALGILAMA ŞANSI BULURLAR...DÜNYA ARTIK ESKİSİNDEN ÇORK FARKLI VE KÜCÜK
  • Daha ne rekorlar kırarız lakin çalışanlar evet bu donemlerde yoruluyor denebilir fakat unutmayın ki ne ucaklar ne şirketler çalışan olmadan kocaman bir sıfırdır. Lütfen emeklerini veren insanların emeklerinin karsılıgını verin. Insanlar bu sıcaklarda insanlar tatil yapsın sevdiklerine ulaşsın diye işlerini yorgun argın yapıyorlar.
  • rekor kırılıyor falan tamam da başta thy olmak üzere firmalarda kar ne kadar ? zarar ne boyutta ? ya hizmet kalitesi ne alemde? milleti balık istif oradan oraya koşturmak,tuvalet,x ray vs kuyruklarda tıklım tıkış bekletmek, pahalıya çay,su vs satmakla mı rekor kırıyorsunuz? thy yurtdışında transit yolcu kapmak için kardan zarar edip ucuza bilet satıp uçakları dolduruyorsa bu başarı mıdır ? bırakın artık tribünlere oynamayı, birilerine şirin görünmek için boşa sallamayı !
  • Ehonomi çoğ eyi çoğ eyi
  • rekoru bir daha kırılamayacak ne kadar üzücü ona bakın bence
  • Ulkemizde olan guzel seyleri, gelismeleri bazi insanlar elestirmeyi meslek haline getirmisler. Allah sizleri islah eylesin. Bu guzel gelismeler baska bir ulkede olsa hemen yaltaklik yapar o ulkeleri overler. Elestirmeye karsi degilim, bu herkesin tabii hakki. Ama meslek haline getirilmesine kesinlikle karsiyim. Ve hatta bunu meslek haline getirenlerin Turkiye dusmani ve Feto cular olduguna inaniyorum.
  • Tamam anladık kapanacak, yenisi açılacak falan.. Giderayak şu rekoru bu rekoru kıralım aman bundan da kar edelim derken el insaf şu çalışanları da görün bir ara. Bir tane insan olmaz mı ya koskoca terminalde yaptığı işten memnun , aldığı ücret tatminkar. Hani desenli beğenmeyen gitsin, len gelende aynısını diyecek. 5 kişinin işini 1 kişi yapıyor. Her neyse , istenirse bu ücretin yarısına da çalışacak adam bulunur, oraya yazarsın ilana ilkokul mezunu vs. yani işi yapacak illaki birileri çıkacak o uçaklar bir şekilde kalkacak ancak kimse öyle hizmet, kalite, değer katma vs. beklentiye girmesin. Bakın biz bu kafayla yeni havalimanında dünyanın en çok yolcu geçen havalimanı oluruz ancak o çalışan insanlarda ne bir tebessüm ne bir yaşama sevinci kalır. Kimin umrundaki, yeterki şu kadar insan gelsin bu kadar uçsun rekor bizim olsun.. Keşke büyüklük, kaliteli hizmet vs. kafa sayısıyla doğru orantılı olsa..
  • Ortalama uçak başına 131 yolcu düşmektedir.bu sayı düşük değilmidir

Atatürk Havalimanı'nda dün 2017 yılının rekoru kırıldı.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Funda Ocak'ın Twitter'dan verdiği bilgiye göre dün itibariyle Atatürk Havalimanı'nda 1468 uçak iniş-kalkış yaptı. Bu rakam aynı zamanda 2017 yılının en yüksek uçak trafiği olarak kayıtlara geçti. Yolcu sayısı da 192 bin 250'ye ulaştı.

 

Atatürk Havalimanı'nda rekor kırıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

Terminoloji ~ 7 yıl önce
Danışmanları Sn Genl Mudure transfer ve transit deyimlerinin ne olduğunu bilgilendirseler keşke. Zira AHL de yolcular dıştan dışa ve içten içe uçaklar değiştirilerek bağlantılı uçuşlar yapar buna da transfer yolcu denilir. Transit yolcu ise Gidelecek yer öncesi inilen meydanda uçak değiştirmez aynı uçak ile devam eder. Ufak bir bilgi vereyim dedim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 7 yıl önce
Kendini beğenmiş.
:( ~ 7 yıl önce
Dhm sizlermi rekor kırdınız devletin arabasında klima altlarında apronda şuğursuzca hız yapan sizlersiniz bütün yükü TGS ÇEKİYOR eğer bir teşekkür vs olursa buda Tgs personeli olması lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EFSUN ~ 7 yıl önce
DÜNYAIN DEĞİŞİMİNİ GÖREMİYENLER GÖRÜRSE OLAYI DAHA FARKLI ALGILAMA ŞANSI BULURLAR...DÜNYA ARTIK ESKİSİNDEN ÇORK FARKLI VE KÜCÜK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rekor ~ 7 yıl önce
Daha ne rekorlar kırarız lakin çalışanlar evet bu donemlerde yoruluyor denebilir fakat unutmayın ki ne ucaklar ne şirketler çalışan olmadan kocaman bir sıfırdır. Lütfen emeklerini veren insanların emeklerinin karsılıgını verin. Insanlar bu sıcaklarda insanlar tatil yapsın sevdiklerine ulaşsın diye işlerini yorgun argın yapıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 7 yıl önce
Sizleri zorla mı çalıştırıyorlar. Sürekli bir şikayet halindesiniz. Madem beğenmiyorsunuz neden hala oradasınız? Kendine güveniyorsan iş mi yok? Bıktık sizin ağlanmanızdan.
iyi de ~ 7 yıl önce
rekor kırılıyor falan tamam da başta thy olmak üzere firmalarda kar ne kadar ? zarar ne boyutta ? ya hizmet kalitesi ne alemde? milleti balık istif oradan oraya koşturmak,tuvalet,x ray vs kuyruklarda tıklım tıkış bekletmek, pahalıya çay,su vs satmakla mı rekor kırıyorsunuz? thy yurtdışında transit yolcu kapmak için kardan zarar edip ucuza bilet satıp uçakları dolduruyorsa bu başarı mıdır ? bırakın artık tribünlere oynamayı, birilerine şirin görünmek için boşa sallamayı !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yav hehe ~ 7 yıl önce
Ehonomi çoğ eyi çoğ eyi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2015 ~ 7 yıl önce
rekoru bir daha kırılamayacak ne kadar üzücü ona bakın bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Metin ~ 7 yıl önce
Ulkemizde olan guzel seyleri, gelismeleri bazi insanlar elestirmeyi meslek haline getirmisler. Allah sizleri islah eylesin. Bu guzel gelismeler baska bir ulkede olsa hemen yaltaklik yapar o ulkeleri overler. Elestirmeye karsi degilim, bu herkesin tabii hakki. Ama meslek haline getirilmesine kesinlikle karsiyim. Ve hatta bunu meslek haline getirenlerin Turkiye dusmani ve Feto cular olduguna inaniyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ruhi ~ 7 yıl önce
Tamam anladık kapanacak, yenisi açılacak falan.. Giderayak şu rekoru bu rekoru kıralım aman bundan da kar edelim derken el insaf şu çalışanları da görün bir ara. Bir tane insan olmaz mı ya koskoca terminalde yaptığı işten memnun , aldığı ücret tatminkar. Hani desenli beğenmeyen gitsin, len gelende aynısını diyecek. 5 kişinin işini 1 kişi yapıyor. Her neyse , istenirse bu ücretin yarısına da çalışacak adam bulunur, oraya yazarsın ilana ilkokul mezunu vs. yani işi yapacak illaki birileri çıkacak o uçaklar bir şekilde kalkacak ancak kimse öyle hizmet, kalite, değer katma vs. beklentiye girmesin. Bakın biz bu kafayla yeni havalimanında dünyanın en çok yolcu geçen havalimanı oluruz ancak o çalışan insanlarda ne bir tebessüm ne bir yaşama sevinci kalır. Kimin umrundaki, yeterki şu kadar insan gelsin bu kadar uçsun rekor bizim olsun.. Keşke büyüklük, kaliteli hizmet vs. kafa sayısıyla doğru orantılı olsa..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BİLENLER ~ 7 yıl önce
Ruhi kardeşimiz ; Haklı değil, sektörün içinde %30 civarında fazla istihdam var. Ülkenin en iyi kazananları da bu sektörde .İmkan olsa da çalışan insan sayısını daha aşağılara çekerek teknolojik gelişmeleri daha yüksek oranda kullansak.
Uçak ~ 7 yıl önce
Ortalama uçak başına 131 yolcu düşmektedir.bu sayı düşük değilmidir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Toptancı ~ 7 yıl önce
Kargoları,iş jetlerini de kattın dimi?
131 ~ 7 yıl önce
131 normaldir. 12 kisiyle cift koridor uluslarasi ucusum bile oldu. Yolcu sayisi 7 koltuk 330

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000