11 Nisan 2013, Perşembe 17:38:46

ATATÜRK HAVALİMANI’NDA İKİ GÜN İKİ OLAY

Atatürk Havalimanı’nda özel bir şirkette stajyer olarak çalışan 18 yaşındaki N.S., erkek arkadaşını apron kartıyla arındırılmış salona geçirdi. Hakkında yakalama kararı bulunan A.Y., polis tarafından gözaltına alındı.
  • Valla herkim ülkemin zararına veya ülkemin insanına iş yapıyorsa Allah ıslah etsin onu
  • Torpil yorumcusuna cevap: havacılık stajyeri olmak için diploma notu Türkiye çapında ÖSYM sıralaması gibi sıralanıyor (Eskişehir Anadolu üniversitesi bu işi düzenliyor) Burada ki amacın havacılara torpilci demek mi yoksa kendi karakterini (kıskançlığını)hayatından kesitler mi anlatıyorsun, Anlayamadım/Anlayamadık?
  • Kel başa şimşir tarak,Yöneticiler kimseye bişey dedirttirmiyor.Güvenlik birine buraya geçemezsin dese Hemen İdareciler tarafından kasıtlı davranmakla suçlanıyor,daha onlarca şey yazabiliriz fakat gerek yok.Çünkü değişecek bişey yok.
  • Tüm meydan kartlarındaki numaralar neye göre veriliyor. 1-3-4-7 açık diğerleri kapalı. Ben iç hatlar gelişe girebiliyorum gidişe giremiyorum. ama aprona girip gelişten üst kata çıkabiliyorum. AHL kartı olanlarda açık Tüm meydan kartı olanlarda kapalı. Uçuştan geliyorum. Yurt dışından geliyorum Direk çıkıyorum, kimse bakmıyor çantama. Kart numarası olmadığı için polis giremezsin işlem yaparım diyor aprondan girince bişey olmuyor. Bu nasıl sistem neye göre veriyorsunuz numaraları. Tüm meydanlar kartı iç hat gidişe neden giremiyor.
  • millet kacakcilik pesinde. O sebeple bu olay oldu. Ulkede her sey Avrupa'dan cok daha pahali ve dusuk model. Telefon alacaksin devlet bindiriyor vergiyi uzerine. Bilgisayar oyle. Kim yurtdisindan satin alinmis ucakla gelmis arkadasla else dostla tasinmis mal kullanmadim derse alnindan operim.
  • sen ozaman tokyo new york londra gibi yerlerde havalimanı güvenliği nasıl olurmuş git öğren...
  • NOKTA NÖBETÇİSİ UYUMAZ, ÖZEL ŞİRKETLER GÜVENLİK PERSONELİNE HER TÜRLÜ İLETİŞİM ARAÇLARINI KULLANMASINI YASAK ETMİŞTİR.( EL TELSİZİ HARİÇ) ama bakıyosun kamu görevlileri iletişim araçlarını kullanırken değil gelip geçeni top atsanız duymazlar ve görmezler sonrada arkadan seslenirler . bu arada dhmi ye de laf atmayın.
  • Olay kesinlikle doğru ve o stajyer torpille işe alınmadı.Nerededen mi biliyorum çünkü stajyeri tanıyorum.
  • polisin işi ne niye koydular oralara. kaçak göçekleri yakalasın diye!!!. ipad'de oyun oynamasın kitap okumasın devamlı kontrol altında tutsunn.
  • tükürmem

Atatürk Havalimanı’nda sadece pasaport işlemlerini yaptıran yolcuların ve o bölgeye girme yetkisi bulunan personelin geçebildiği gümrüklü sahaya giren bir kişi polis tarafından yakalandı. Atatürk Havalimanı’nda özel bir şirkette stajyer olarak çalışan 18 yaşındaki N.S.’nin, apron kartını kullanarak bir kişiyi gümrüklü salona soktuğu tespit edildi. İlginç olay önceki gün yaşandı.

Stajyer N.S ile birlikte Atatürk Havalimanı’na gelen 23 yaşındaki A.Y, kız arkadaşı N.S’nin apron kartını kullanarak gümrüklü sahaya geçti. N.S ise arındırılmış salona girmedi. Bu sırada polis, şüpheli davranışlar sergileyen A.Y’ye yolcu ise biletinin, personel ise apron kartının olup olmadığını sordu. Her ikisine de sahip olmayan A.Y, polis tarafından gözaltına  alındı. GBT kontrolünde hakkında arama kaydı tespit edilen A.Y, savcılığa sevk edildi. Stajyer N.S’nin ise apron kartına el konulduğu, stajına ise son verildiği kaydedildi.

Atatürk Havalimanı’nda dün de sahte apron kartıyla benzer şekilde arındırılmış bölgeye geçmek isteyen bir kişi daha polis tarafından gözaltına alındı. Sahte apron kartını turnikeden okutamayınca yanında bulunan DHMİ personeli M.H’nin apron kartını okutarak arındırılmış bölgeye geçmek isteyen M.B isimli şahıs polis tarafından yakalandı. Her iki olayla ilgili savcılık soruşturmasının devam ettiği bildirildi.

©Airporthaber ÖZEL

ATATÜRK HAVALİMANI’NDA İKİ GÜN İKİ OLAY

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

INSAN ~ 5 yıl önce
Valla herkim ülkemin zararına veya ülkemin insanına iş yapıyorsa Allah ıslah etsin onu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maemah ~ 7 yıl önce
Torpil yorumcusuna cevap: havacılık stajyeri olmak için diploma notu Türkiye çapında ÖSYM sıralaması gibi sıralanıyor (Eskişehir Anadolu üniversitesi bu işi düzenliyor) Burada ki amacın havacılara torpilci demek mi yoksa kendi karakterini (kıskançlığını)hayatından kesitler mi anlatıyorsun, Anlayamadım/Anlayamadık?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EEEEEEEEEEEEEEE ~ 11 yıl önce
Kel başa şimşir tarak,Yöneticiler kimseye bişey dedirttirmiyor.Güvenlik birine buraya geçemezsin dese Hemen İdareciler tarafından kasıtlı davranmakla suçlanıyor,daha onlarca şey yazabiliriz fakat gerek yok.Çünkü değişecek bişey yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lee te be aa ~ 11 yıl önce
Tüm meydan kartlarındaki numaralar neye göre veriliyor. 1-3-4-7 açık diğerleri kapalı. Ben iç hatlar gelişe girebiliyorum gidişe giremiyorum. ama aprona girip gelişten üst kata çıkabiliyorum. AHL kartı olanlarda açık Tüm meydan kartı olanlarda kapalı. Uçuştan geliyorum. Yurt dışından geliyorum Direk çıkıyorum, kimse bakmıyor çantama. Kart numarası olmadığı için polis giremezsin işlem yaparım diyor aprondan girince bişey olmuyor. Bu nasıl sistem neye göre veriyorsunuz numaraları. Tüm meydanlar kartı iç hat gidişe neden giremiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kacakcilik ~ 11 yıl önce
millet kacakcilik pesinde. O sebeple bu olay oldu. Ulkede her sey Avrupa'dan cok daha pahali ve dusuk model. Telefon alacaksin devlet bindiriyor vergiyi uzerine. Bilgisayar oyle. Kim yurtdisindan satin alinmis ucakla gelmis arkadasla else dostla tasinmis mal kullanmadim derse alnindan operim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) ~ 11 yıl önce
sen ozaman tokyo new york londra gibi yerlerde havalimanı güvenliği nasıl olurmuş git öğren...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NOKTA NÖBETÇİSİ ~ 11 yıl önce
NOKTA NÖBETÇİSİ UYUMAZ, ÖZEL ŞİRKETLER GÜVENLİK PERSONELİNE HER TÜRLÜ İLETİŞİM ARAÇLARINI KULLANMASINI YASAK ETMİŞTİR.( EL TELSİZİ HARİÇ) ama bakıyosun kamu görevlileri iletişim araçlarını kullanırken değil gelip geçeni top atsanız duymazlar ve görmezler sonrada arkadan seslenirler . bu arada dhmi ye de laf atmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
..... ~ 11 yıl önce
Olay kesinlikle doğru ve o stajyer torpille işe alınmadı.Nerededen mi biliyorum çünkü stajyeri tanıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 11 yıl önce
polisin işi ne niye koydular oralara. kaçak göçekleri yakalasın diye!!!. ipad'de oyun oynamasın kitap okumasın devamlı kontrol altında tutsunn.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.......... ~ 11 yıl önce
bunu gbi daha cok enterasan olaylar oluyordurda sagolsun polis arkadaşlar ya gelen gecenı seyrediyor ya telefonla oyun oynuyo ya bos bos sanki havalimanı sahibiymiş gbi artis artis geziyo yılda ıkı kısıyıde sans eseri yakalayınca hemen övgü alıyo atlas uçağıyla yurt dışına kaçanı nıe yakalayamadılar !!!!!
ben lama değilim ~ 11 yıl önce
tükürmem

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000