25 Aralık 2010, Cumartesi 08:31:26

ARTIK UÇUŞLARA ENGEL OLMAYACAK

Uşak Havaalanı'na iniş ve kalkışları sırasında uçuş güvenliğini tehdit ettiği iddiasıyla 65 metre yüksekliğindeki minarenin boyunun 15 metreye indirilmesiyle ilgili talebinin ardından minareyi yaptıran hayırsever Mehmet Ali Atalay kendi imkanlarıyla minarenin boyunu kısalttı.
  • Allah biz kullarına akıl vermiş, kullanalım diye... sen de denesene...
  • bu meydana atlas 4 yıl uçtu bu mimare kimseyi rahatsız etmedi:THY daha uçmaya bile başlamadan "bir yerlerine "battı.bunlardan bi cacık olmaz onun için THY ye"gavur pilot" getiriliyor herhalde.
  • Neden mınare boyu kısaltılıyork i ? Pilotlar tedbir alsın adam akıllı uçsun... Minarenin üstünden uçması şartmı farz mı ??? Dinsizlikten başka bir şey değil bu icraat ! Dua edelim ki başda CHP yok ! CHP olsaydı Minareyi hatta Camiyi komple yıkardı ! ! !
  • arkadaşlar esas bu operasyonun faturasını belediyede bu projeyi bu şekilde onaylayan görevliye kesmek lazım. bir zahmet yumuşak yerlerini kaldırsın da, haritadan nereye düşer bu cami bir sorun teşkil edermi bir baksın işin bu yönünü irdeleyen kimse yok. hayır sever vatandaş bir güzellik yapmış, sağolsun burnundan getirmişler. herhalde bu cami bir gecede konmadı oraya. herkez işini doğru yapsın veya bu işleri doğru yapacak kişilere yol açsın.
  • 65 metrelik minare mi olur ya, yapinca en az 165 m olmali. Havalimanini baska yere tasisalardi olmazmiydi hem?
  • arkadas herhalde minarelere karsi kasintin var nedemek yaris yapin adam hayrina yaptirmis allah razi olsun demek yerine yazdiklarina bakarmisin.
  • 65 metre biraz abartı değilmi yaklaşık 20 katlı bir binadan daha yüksek. üstelik resimde de öyle gözükmüyor
  • adamcagiz bir hayir hizmeti yapmis minarenin uzunlugunun engel teskil edecegini bilse yaptirmazdi heralde!! yaptigi amme hizmetine karsilik bir de ihbar yollayip mahkemeye verip bunu kisalt demeye nasil utanmadiniz??ozel mulkiyet degil orasi bir cami varsa bir yanlislik duzelteydiniz valilik olarak. basbakan duymasin cok kizar yuh devletin manasini bilin!
  • onu 100m yapın daha anlamlı olur kiminki daha uzun yarışmasına girersiniz
  • yahu arkadaslar thy içinde veya sivil havacilik bunyesi içinde kimse yokmuydu'ki haci amcayi kokpite alip yarim saat oralarda dolastiracak . Ben eminim haci amcam daha kokpit e biner binmez ikna olurdu yasli adamcagizi ugrastirdiniz yahu ...... untmayin bizim koylu gommeden inanmaz ))))))

Uşak’ta Mehmet Ali Atalay (63), merkeze bağlı Bozkuş Köyü’nde, havaalanı pistine bin 350 metre uzaklıkta Hacı Aliler Furkan Camii’ni yaptırdı. Ancak 65 metrelik minaresi sorun oldu.. Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ), uçakların Uşak Havaalanı’na iniş kalkışları sırasında minarenin uçuş güvenliğini tehdit ettiğini belirterek kısaltılmasını istedi.

Uşak Belediyesi minarenin kısaltılması gerektiğini Atalay’a bildirdi, yıkımı üstlenmesini istedi. Atalay ise maddi gücü olmadığını belirtti ve Manisa Bölge İdare Mahkemesi’ne minarenin yıkılmaması için dava açtı. Mahkeme aleyhine karar verince Altay ageçen ağustos ayında minareyi kısaltmaya başladı.

Atalay, “Minare boyunun caminin kubbe yüksekliğine indirilmesi kararı üzerine kendi imkanlarımla vinç kiraladım ve üç işçi ile yıktım. Minare boyunu kubbe seviyesine getirdim. Uçuş güvenliğini etkileyecek bir sorun da kalmadı” dedi.

ARTIK UÇUŞLARA ENGEL OLMAYACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 13 yıl önce
Allah biz kullarına akıl vermiş, kullanalım diye... sen de denesene...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu meydana atlas 4 yıl uçtu bu mimare kimseyi rahatsız etmedi:THY daha uçmaya bile başlamadan "bir yerlerine "battı.bunlardan bi cacık olmaz onun için THY ye"gavur pilot" getiriliyor herhalde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Neden mınare boyu kısaltılıyork i ? Pilotlar tedbir alsın adam akıllı uçsun... Minarenin üstünden uçması şartmı farz mı ??? Dinsizlikten başka bir şey değil bu icraat ! Dua edelim ki başda CHP yok ! CHP olsaydı Minareyi hatta Camiyi komple yıkardı ! ! !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaşlar esas bu operasyonun faturasını belediyede bu projeyi bu şekilde onaylayan görevliye kesmek lazım. bir zahmet yumuşak yerlerini kaldırsın da, haritadan nereye düşer bu cami bir sorun teşkil edermi bir baksın işin bu yönünü irdeleyen kimse yok. hayır sever vatandaş bir güzellik yapmış, sağolsun burnundan getirmişler. herhalde bu cami bir gecede konmadı oraya. herkez işini doğru yapsın veya bu işleri doğru yapacak kişilere yol açsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
65 metrelik minare mi olur ya, yapinca en az 165 m olmali. Havalimanini baska yere tasisalardi olmazmiydi hem?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadas herhalde minarelere karsi kasintin var nedemek yaris yapin adam hayrina yaptirmis allah razi olsun demek yerine yazdiklarina bakarmisin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
65 metre biraz abartı değilmi yaklaşık 20 katlı bir binadan daha yüksek. üstelik resimde de öyle gözükmüyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
adamcagiz bir hayir hizmeti yapmis minarenin uzunlugunun engel teskil edecegini bilse yaptirmazdi heralde!! yaptigi amme hizmetine karsilik bir de ihbar yollayip mahkemeye verip bunu kisalt demeye nasil utanmadiniz??ozel mulkiyet degil orasi bir cami varsa bir yanlislik duzelteydiniz valilik olarak. basbakan duymasin cok kizar yuh devletin manasini bilin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
onu 100m yapın daha anlamlı olur kiminki daha uzun yarışmasına girersiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yahu arkadaslar thy içinde veya sivil havacilik bunyesi içinde kimse yokmuydu'ki haci amcayi kokpite alip yarim saat oralarda dolastiracak . Ben eminim haci amcam daha kokpit e biner binmez ikna olurdu yasli adamcagizi ugrastirdiniz yahu ...... untmayin bizim koylu gommeden inanmaz ))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000