19 Kasım 2016, Cumartesi 17:57:01

ARFF memurları yeni başkanını seçti

Devlet Hava Meydanları İşletnesi'ne bağlı ARFF (Aircraft Rescue and Fire Fighting - Havalimanı Kurtarma ve Yangınla Mücadele) memurları yeni başkanını seçti.
  • Arkadaş ne arfffffff sorunu ne sorunumuz var sizin...hiç bitmiyor kurumda çalışan diğer birim çalışanları da insan lütfen artık işinize odaklanın ..
  • Hayırlı olsun.Arff ve apron trafik ünitesi hayatı öneme haiz görev yapıyorlar.ne yazık ki bu çalışanlar araç kullanan şoför olarak gorulup değerlendiriliyor.yine ne yazık ki,personelin bazıları bu durumu kabullenmisler.kaza kırım olmamasi için apron trafik şefliği,olmasi hâlinde arff mudurlugu nun tecrübeli,egitimli,calisan/ çalışkan personelinin gorevlerini başarı ile yapacaklarına eminim / dağıtım.dernekleri bu hayati önemde görev yapan meslektaş larının hak ettikleri önem ve hakları alana kadar,yaptiklari işleri anlatip,paneller düzenleyip,ilgili fakültelerin " sivil savunma ve itfaiyecilik " öğretim üyeleri ile çalışmalar yaparak,medya aracılığı ile seslerini duyurmali.havaliman da muhtemel NBC ( nükleer,biyolojik,kimyasal ) bir vaka olduğun da görev arff mudurlugu nun.bu bile görevin önemini anlatmaya yeterli.arff derneği nin yeni seçilen yönetimini tebrik eder,basarilar dilerim.
  • Kırk yılın başı yorum yapalim dedik baktim aproncu arkadaslar alinmis sunu bilmelilerki kurumun heryerinde arffci arkadaslari goruyorum çaylarini cok ictim gayet sicakkanlilar diger birimlerde bunu goremedim,ayrica arffci arkadaslar aprona nobetci amirlige personele isletmeye kysye satinalmaya yeri geliyor soforluge bakiyor lutfen haklarini yemeyelim bir arffci 3 dhmi personeline bedeldir ayni anda apron nobetci amirlik hemde kendi birimine bakanlari taniyorum...
  • ARFF gibi değerli bir birim çalışanlarının kongresine nezaketen kurum yönetiminden ziyaret olmalıydı! Diye düşünüyorum. Hayırlı olsun.
  • Turan Ayanların gidişine sevindim.Dernek üyesi sayısını toplam arff m. Sayısına kıyaslarsanız vahim bir tablo.Sendikalalara (3 sendika ) eşit mesafede durmadı.Bi gitti türk u. senin bi gitti u. memursenin koltuğunun altına girdi İyi bir beyin takımı olmalıydı esenboğada bile kendi devreleri ve arff m. ile mahkemelik oldu.Bi gelişme olduğunda her meydana farklı konuştuğu için toplu istifalar geldi.kurum mağduru arff m. nın yanında duramadı yapılan harcamalarda şeffaf davranamadı.Çok kişiyi küstürdü Meydan gezileri bile eşit vr verimli değildi.....vs. Levent erkek aynı hatalara umarım düşmez başarılar...
  • Başladı yine arff kabusu. kurumun en az haksızlığa uğrayıp en çok ses yükselten birimi hizmet alımına devredilerek sorun kökünden çözülür inşallah.
  • Neden hic kadin yok?
  • 1400 kişi değilmiydi. 305 kişiyle seçim mi olurmuş. camianın 4/1 i bile değil oy kullananların sayısı. Ha bunlar bide yüksek lisanslı uşaklar ama matematikleri iyi değil herhal. Ne kadar yüksek sayı o kadar çok demokrasi eder.
  • kim bu arkadaslar ve ne ise yararlar?
  • Değerli arkadaşlarım öncelikle genel kurulunun hayırlı olsun yönetime seçilen arkadaşlara cani gönülden başarılar dilerim. Derngimizin çalı şanlarına Kurumumuz a ülkemize Birliğimizin ve beraberliğimize katkı sağlayacak olmasını temenni eder başarılar dilerim .

Devlet Hava Meydanları İşletnesi'ne bağlı ARFF (Aircraft Rescue and Fire Fighting - Havalimanı Kurtarma ve Yangınla Mücadele) memurları yeni başkanını seçti.
                  
Mart ayında Antalya'da yapılan seminerde mesleği temsil eden iki derneğin birleştirilmesi kararı alınmasından sonra yeni yönetim bugün seçildi.

16 Temmuz’da Ankara’da yapılması planlanan seçim Fetö'nün darbe girişimi nedeniyle ertelenmişti. Bugün yapılan seçimlerde iki liste yarıştı.

ARFF Başkanı Turan Ayanlar ve genç ARFF’cilerden kurulu ekiple yola çıkan Ankara’da Eğitim Şefi olarak görev yapan Levent Erkek başkanlık için yarıştı.

Levent Erkek 305 geçerli oyun 218'ini alarak ARFF memurlarının yeni başkanı oldu.

Toplam bin 300 ARFF çalışanının bulunduğu DHMİ’de, mevcut derneğin üye sayısı 500’lere kadar gerilemişti. Ancak iki derneğin birleşme kararı almasından sonra üye sayısında artış yaşanmıştı.

AirportHaber







ARFF memurları yeni başkanını seçti

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

Murat ~ 7 yıl önce
Arkadaş ne arfffffff sorunu ne sorunumuz var sizin...hiç bitmiyor kurumda çalışan diğer birim çalışanları da insan lütfen artık işinize odaklanın ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ersoy Turkyilmaz ~ 7 yıl önce
Hayırlı olsun.Arff ve apron trafik ünitesi hayatı öneme haiz görev yapıyorlar.ne yazık ki bu çalışanlar araç kullanan şoför olarak gorulup değerlendiriliyor.yine ne yazık ki,personelin bazıları bu durumu kabullenmisler.kaza kırım olmamasi için apron trafik şefliği,olmasi hâlinde arff mudurlugu nun tecrübeli,egitimli,calisan/ çalışkan personelinin gorevlerini başarı ile yapacaklarına eminim / dağıtım.dernekleri bu hayati önemde görev yapan meslektaş larının hak ettikleri önem ve hakları alana kadar,yaptiklari işleri anlatip,paneller düzenleyip,ilgili fakültelerin " sivil savunma ve itfaiyecilik " öğretim üyeleri ile çalışmalar yaparak,medya aracılığı ile seslerini duyurmali.havaliman da muhtemel NBC ( nükleer,biyolojik,kimyasal ) bir vaka olduğun da görev arff mudurlugu nun.bu bile görevin önemini anlatmaya yeterli.arff derneği nin yeni seçilen yönetimini tebrik eder,basarilar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATC antalya ~ 7 yıl önce
Kırk yılın başı yorum yapalim dedik baktim aproncu arkadaslar alinmis sunu bilmelilerki kurumun heryerinde arffci arkadaslari goruyorum çaylarini cok ictim gayet sicakkanlilar diger birimlerde bunu goremedim,ayrica arffci arkadaslar aprona nobetci amirlige personele isletmeye kysye satinalmaya yeri geliyor soforluge bakiyor lutfen haklarini yemeyelim bir arffci 3 dhmi personeline bedeldir ayni anda apron nobetci amirlik hemde kendi birimine bakanlari taniyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Garip ~ 7 yıl önce
ARFF gibi değerli bir birim çalışanlarının kongresine nezaketen kurum yönetiminden ziyaret olmalıydı! Diye düşünüyorum. Hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
305 ~ 7 yıl önce
1400de 300 kişiniz gelmiş utanmıyorsunuzda yöneticilerin gelmemesinemi laf ediyorsunuz. önce siz kendiniz tam hazır olunda sonra misafir bekleyin. DHMİ=arff değildir.
deniz ~ 7 yıl önce
Turan Ayanların gidişine sevindim.Dernek üyesi sayısını toplam arff m. Sayısına kıyaslarsanız vahim bir tablo.Sendikalalara (3 sendika ) eşit mesafede durmadı.Bi gitti türk u. senin bi gitti u. memursenin koltuğunun altına girdi İyi bir beyin takımı olmalıydı esenboğada bile kendi devreleri ve arff m. ile mahkemelik oldu.Bi gelişme olduğunda her meydana farklı konuştuğu için toplu istifalar geldi.kurum mağduru arff m. nın yanında duramadı yapılan harcamalarda şeffaf davranamadı.Çok kişiyi küstürdü Meydan gezileri bile eşit vr verimli değildi.....vs. Levent erkek aynı hatalara umarım düşmez başarılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Firedi ~ 7 yıl önce
Başladı yine arff kabusu. kurumun en az haksızlığa uğrayıp en çok ses yükselten birimi hizmet alımına devredilerek sorun kökünden çözülür inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arff ~ 7 yıl önce
Rahatsız olan gözlerini ve kulaklarını tıkasın. Arff nin hizmet alımına devredilemediğini hala öğrenememiş olman senin için acı verici olsa gerek. Bir bak etrafına Arff personelinin dışarıdaki meslektaşlarıyla kazanım karşılaştırmalarına ve dhmi deki diğer personellerin başka kurumdaki emsallerine göre kazanımlarını karşılaştır. Ondan sonra Arff birimine laf söylemeyi düşünebilirsin, aklın alırsa.
Apron ~ 7 yıl önce
Günde 2 uçağın indiği meydanlar gibi mi mesela? Çok yoğun iş temposu baş etmek güç...yoğun meydanların apron görevlileri olarak bizler emeğimizin karşılığını alamıyoruz. Atco arkadaş bizi anlamış saolsun...
Sende kına yakasın. ~ 7 yıl önce
Yazık ne insalar var...
Biz ARFF ~ 7 yıl önce
Yaa o arkadaş kendi başını yesin.
ARFF hayırlı olsun. ~ 7 yıl önce
Yeni dernek Başkanımızı ve yönetimi tebrik ederim. Burada ARFF birimine laf söyleyen arkadaşlar yanlış anlamayında ARFF size ne yaptı demek oluyorki o arkadaşları ARFF arkadaşlarımız.... Lütfen saygı duyunki saygı duyalım. Saygı saygı gösterene layıktır. ARFF olarak birlikteğimiz daim olsun.
ATC ~ 7 yıl önce
ARFF Memuru arkadaşların yeni dernek yönetimini tebrik ederim. İnşallah kurumiçi adaletsizlik çözülür.
Neden? ~ 7 yıl önce
Neden hic kadin yok?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arff ~ 7 yıl önce
Çünkü bayan Arff personeli henüz bu sene alınmaya başladı ve hem sayıları oldukça az hemde yeni iş başı yaptılar sayılır. Büyük ihtimalle de Temel Arff Eğitimindedirler. Daha sonraki seçimlerde veya etkinliklerde görülebilirler. Takipte kalın. :)
arff'e ~ 7 yıl önce
Neden o zaman iki yil evvel kadin alinmadi?
Ha bunlar ~ 7 yıl önce
1400 kişi değilmiydi. 305 kişiyle seçim mi olurmuş. camianın 4/1 i bile değil oy kullananların sayısı. Ha bunlar bide yüksek lisanslı uşaklar ama matematikleri iyi değil herhal. Ne kadar yüksek sayı o kadar çok demokrasi eder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arff ~ 7 yıl önce
Personelin tamamı derneğe üye değil şuanda. O gün nöbeti olanlar, başka işi çıkıp ankara yolculuğunu mecburen iptal edenler, sınavları olanlar ve gelmek istemeyenlerle birlikte katılım sayısı düştü haliyle. Ankara 'ya kendi imkanlarıyla gittiler hepsi sağ olsunlar.
Ha bunlar' itfaen ~ 7 yıl önce
Sizin matematiğiniz iyi ya güzel hesap yapmışsınız. 1400 ün %15i derneğe üye değil. Kalanın 3/1 nöbete geldi 3/1 de nöbetten çıktı kalanı da seçime geldi. Matematiğimiz iyi değil ya seninki iyi hesapla bakalım kaç kişi kalıyor geriye
hayrullah ~ 7 yıl önce
kim bu arkadaslar ve ne ise yararlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arff ~ 7 yıl önce
Çok merak ediyorsan misafirimiz ol tanışalım, anlatalım. Gerçi pardon; mutlaka gelmişsindir ve iyi ağırlanmışsındır, yüzümüze gülüp arkamızdan karalama yapanlardan birisindir sende mutlaka.
Ahmet GÜRSES ~ 7 yıl önce
Değerli arkadaşlarım öncelikle genel kurulunun hayırlı olsun yönetime seçilen arkadaşlara cani gönülden başarılar dilerim. Derngimizin çalı şanlarına Kurumumuz a ülkemize Birliğimizin ve beraberliğimize katkı sağlayacak olmasını temenni eder başarılar dilerim .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000